Újabb skalpokat tűzhettek ki a warezolók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errõl ennyit.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Konzolon a warez a béka segge alatt az eladásokhoz képest.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugyan ez pc-n: letöltik többszáz ezren, megveszik nagyon jóesetben 1 millióan.
Ennyi.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Na nemááár. Ezt már párszor hallottam - pedig konzolon berakod/játszol, a törttel is. PC-n szerintem sokkal nagyobb szakértelmet kíván a crack átmásolása, sokszor net leitáltása stb. Legalábbis olyannal már találkoztam, hogy bénázott, hogy hogy indítsa el a crackelt játékot (még a torrentnél is tele van ilyen kérdésekkel) - ezzel szemben mondjuk X360-on, letöltöd - kiírod és játszol. Vagy RGH óta inkább - letöltöd, átmásolod a gépre és játszol.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A LEGOS-s játékból, az X360-as verzió került fel elõbb, 1 órával megelõzve a PS3-as verziót. Mind a kettõ "scene" kiadás. Míg, a Batnam-es, az nem, hanem az úgynevezett "P2P" kategóriába sorolható. Ugyanígy volt a GTA5 esetén is.
De, szinte az esetek 99%-ban, az adott játéknak a konzolos verziója mindig elõbb jön ki, akár warez, akár eredeti. De, ha netán egy idõben jönne, akkor is a konzolos van a legelsõként kint. Szóval konzolon is megy a warez, nem is kicsit, csak macerássabb a játékokat beüzemelni rajta, mint a PC-n.
Ilyenkor mi a helyzet, amikor sorra jönnek ki hamarabb konzolra torrenten a játékok? 😊))))