13
  • scagnetti
    #13
    "Amúgy meg a jogvédők inkább zárassák be a fegyverboltokat és gyárakat, hisz jogsértés elkövetését segítik elő (lásd: háborús bűnök, emberölés), stb, stb."

    Igazad van, csak sajnos a háború még nagyobb üzlet, ezért ez sosem fog bekövetkezni.
    Brad Pitt a "Killing Them Softly" című filmben jól megfogalmazta az utolsó mondatot miszerint:

    Amerika nem egy ország, hanem egy kibaszott nagy üzlet!
  • scagnetti
    #12
    Szerintem belőled az irigység beszél!
  • Sajátvéleményem
    #11
    Már megint a kapzsiság győzött...
  • ostoros
    #10
    Így igaz, de az a 110 millió dollár azért nem egy nagy összeg az USA viszonyaiban. Szóval nem nagyon nyertek semmit. Azért remélem, hogy tényleg feloszlatják ezeket a maffia szervezeteket előbb-utóbb.
  • Wittgen
    #9
    Nem, a jogvédők nyertek 110M$-t, mivel ezt a "kártérítést" nem hiszem, hogy az előadóknak és filmkészítőknek utalják tovább. A jogvédők meg a semmire megint tovább gazdagodnak.
    Én azon a véleményen vagyok, hogy 1-1 megjelenést követő 3 év után már ne legyen illegális az adott filmet, zenét letölteni. A kultúrához mindenkinek joga van, nem korlátozhatják azzal, hogy az emberek sok idő elteltével is fizessenek érte.
    Amúgy meg a jogvédők inkább zárassák be a fegyverboltokat és gyárakat, hisz jogsértés elkövetését segítik elő (lásd: háborús bűnök, emberölés), stb, stb.
  • ostoros
    #8
    Szerintem ezzel pont azt üzenik, hogy akár öt évig is űzheted az ipart következmények nélkül, és a végén még börtönbe sem kell vonulnod, elég ha megszünteted a céget. Ez azért pozitív. A pénzt ugyan elveszíti, ha ki tudja fizetni, de a jogvédők mit nyertek? Három hónapot, talán. Addigra mindenki talál alternatívát, és le vannak ejtve.
  • kjhun
    #7
    Nézzetek rá az oldalra, amíg lehet.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Initiating Self Destruct

    This is it. We are shutting down isoHunt services a little early. I\'m told there was this Internet archival team that wants to make historical copy of our .torrent files, I\'m honoured that people think our site is worthy of historical preservation. But the truth is about 95% of those .torrent files can be found off Google regardless and mostly have been indexed from other BitTorrent sites in the first place. So I might as well do a proper send-off to you dear isoHunt users, before final shutdown sequence on Tuesday. It\'s been an adventure in the last 10.5 years working on isoHunt, a privilege working with some of the smartest guys I\'ve worked with, and my life won\'t be the same without this journey. For what I\'m working on next, please look up my blog on Google and follow me there. Because as the Terminator would say with a German accent,

    I\'ll be backkk.

    - Gary Fung


  • haxoror
    #6
    Ha lenne 110 millája akkor elutazna valahová ahol nincs kiadatási egyezmény és leszarná hogy perelik.
  • sanyicks
    #5
    de nincs ilyen jövőkép, mert nem lehet megszűntetni, de igazából már szükség sincs hasonló oldalakra. Ott a DHT.
  • Papichulo
    #4
    Nem ezert zar be, a ket dolog fuggetlen egymastol. Mindazonaltal en sem hiszem, hogy ki fogja tudni fizetni.
  • Cat #3
    Egyáltalán nem tudja kifizetni, ezért zár be az oldal.
  • culas25hc
    #2
    Vicces alternatív jövőkép lenne, amikor teljesen megszűnik a kalóz zene hallgatás/letöltés. Mivel az embereknek több pénze úgy sem lesz, ezért a világsztárok új lemezei teljesen ismeretlenek maradnának, félházas koncerteket adnának, csődbe mennének a nevükből parfümöt készítő gyártók, senki nem venne Blikket :D:D
  • Papichulo
    #1
    Ha Fung ezt a $110milliiot sajat zsebebol ki tudja azonnal fizetni, akkor igenis be kell zarni ezt az oldalt. Ennyi penzt ne keressen senki a - potencialisan - illegalis anyagok terjesztesevel!