28
Sztárban sztár
-
JonasSandor #28 Hétvégétől újraindult. -
#27 Jaj de meg van ez játszva, a nézők szavazatai. Hát sajnos ez kamu.
Még ha igaz is volna a sok hülye szavaz összevissza látatlanba megint a legotvarabb is továbbjutott.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.22. 07:06:09 -
Ironman2 #26 Bereczky megnyerte.Miért nem lepődöm meg rajta? -
Ironman2 #25 Biga nagyon jó volt,és Szandi is,szerintem a kettő közül valamelyik nyeri meg -
Ironman2 #24 23.20-kor gyerekek a képernyőn??? -
#23 Pénz pénz pénz! Takarodjanak. -
Ironman2 #22 Már most előzi az X-faktort nézettségben! -
#21 "Sztárban sztár" --->>Szarban SZAR - inkább irtanivaló ratyi homokosok, félkegyelmüek a telaviv 2-n. -
#20 L -
#14 TelAviv2-ből nem kérek, köszi. -
#13 most néztem vissza a produkciókat neten,nekem a Biga-é nagyon tetszett,meg Szanditól a Thunderstruck,a többi viszont felejthető volt -
nú #12 szánalmas szarok ezek mind, garantálja, hogy a TV2 csinálta -
Ironman2 #11 http://index.hu/bloghu/comment/2013/10/19/szan_di_megmentette_a_sztarban_sztart -
Ironman2 #10 Nem,ez most kivételesen szórakoztató,csak fridi nem kellett volna oda,.aszogatják is rendesen a zsüriből! -
#9 Szerintem nem rossz. -
#8 Vélemény? Biztos egy nagy kalap fos, mint az összes TV2-es műsor. -
Ironman2 #7 Fridinek beszólt Hajós.D -
Ironman2 #6 Hát a nótáré szar produkció volt! -
#5 Pont erre gondoltam, hogy őt hogy maszkolják el akárkinek, félbevágják? -
Ironman2 #4 Hát a Soma borzalmas!!! -
Ironman2 #3 Most megy élőben! Ez már a 2.adás! -
Ironman2 #2 Tartalom: A műsorban szereplő hazai sztár-énekesek adásról-adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni, egyedi műsorelemként azonban nemcsak előadják a hazai és külföldi megaslágereket, hanem egyenesen az eredeti előadóvá alakulnak át. Az elképesztő átváltozásokat profi stylistok, fodrászok, maszkmesterek segítik, hogy a műsor fellépői kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják. Hat hölgy és hat férfi - ér Heni, Nika, Nótár Mary, Soma, Szandi, és Szinetár Dóra, valamint ereczki Zoltán, Delhusa Gjon, Feke Pál, Heincz Gábor "Biga", Puskás Péter és Varga Viktor - száll versenybe azért, hogy megnyerje a \'Magyarország legsokoldalúbb előadója\' címet a vadonatúj, izgalmas és egyedi műsorban! -
Ironman2 #1 Mi a véleményetek a műsorról?