Világszerte elérhető a Windows 8.1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó ez a Windows 8.1.
Nekem semmi gondom nincs vele.
Ha valakinek van tippje, hogy lehet eltakarítani adatvesztés nélkül azt megköszönöm. 😊
Tenyleg lett windows.old mappa, futtattam utana egy disk cleanup-ot a vegen es most egyelore 10 gigaval tobb helyem is van mint elotte volt, nemtom hogy csinaltam 😊
Regards,
Operating system Version number
Windows 8.1 6.3*
Windows Server 2012 R2 6.3*
Windows 8 6.2
Windows Server 2012 6.2
Windows 7 6.1
Windows Server 2008 R2 6.1
Windows Server 2008 6.0
Windows Vista 6.0
Windows Server 2003 R2 5.2
Windows Server 2003 5.2
Windows XP 64-Bit Edition 5.2
Windows XP 5.1
Windows 2000 5.0
A Windows 8 bizonyos kiadásai nem támogatják a Windows 8.1 rendszerre történõ ingyenes frissítést. Ezek a szolgáltatások a következõk:
Windows 8 Enterprise
A Windows 8 Pro olyan kiadásai, amelyeket a vállalatok KMS-aktiválással telepítenek
A Windows 8 olyan kiadásai, amelyek telepítése MSDN ISO-fájllal, aktiválásuk pedig több aktivációs kulccsal történik
Ha ilyen kiadást futtat, akkor nem telepítheti az ingyenes frissítést Windows 8.1 vagy Windows RT 8.1 rendszerre az Áruházból.
Ha a Windows 8 rendszert MSDN ISO-fájllal telepítette, akkor esetleg telepíteni tudja a Windows 8.1 rendszert egy hasonló ISO-fájllal az MSDN. webhelyrõl.
A másik megoldás, ha tiszta telepítést végez.
Én win7-et használok jelenleg.
http://goo.gl/gd6Zi5
Regards,
Regards,
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Regards,
De akinek nem jön be, az használjon mást. Lehet. Még az XP ideje is 2014 nyaráig van datálva. Win 7 meg ha jól tudom 2018-ig.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Akinek tetszik, használja egészséggel, nekem 2-3 hét nyolcasozás után az égett a tudatalattiba, hogy nekem erre nincs szükségem. Nem begyere a butítás, az egyszerûsítés (ami sokszor inkább bonyolítás), és fõleg a start gomb pofátlan visszarakása, ami az összes user arcon köpése volt kb.
Szerencsére van alternatíva, ablakosból hetes még eldöcög egy darabig, az openszósz gyün mint a talajvíz (gondolok itt fõleg a steamOS-re, vagy arra hogy a HP is egyre kevésbé wintel függöny, etécé), és a mavericks is egész pofás koncepció (igaz az is tuti bugtenger lesz amíg ki nem jön a 10.9.sok, szóval karácsonyig ráér a frissítés.
Nagyon kíváncsian várom a folytatást, hogy vajon mit hoz a windows 9, mit tanulnak redmondban a jelenlegi nem túl elõnyös helyzetükbõl.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Aki nem tette fel az elõzetest, azt nem érinti ez a dolog.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Szóóóval, gondolom XP-t használ az úr.