Democracy 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Tud valaki magyarosítást a játékhoz?
Mert nagyon teszik csak a csekély angoltudásom miatt kicsit nehézkes! 😊
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Olyat lehet csinálni hogy 1000 hektáron ültetek kokain cserjét vagy mit, eladom a kokot és a pénzböl kifizetem az államadosságot?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
De én meg fenyegetve éreztem magam a szerbek által. éreztem, ahogy vágyakozva tekintettek az alföldre. Lépnem kellett..

Aztán megpróbáltam egy választási idõszakot, de 1 hónappal elõtte lemondattak mer túl nagy volt a deficit 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
hülye vagy 😄DDD ebben a játékban fölösleges,meg nem is kell háborúzni,persze ha Amcsikkal vagy,akkor célszerû továbbra is a tûz közelében lenni,sok pénzt jelent a háború,bevételként is,de egy egyszerû európai országgal nem érdemes,egyrészt az Únió miatt,na meg majdnem minden EU tag már NATO tag is,szóval csúnyán visszanyal a fagyi 😄 Magyarországgal az elején el kell dönteni melyik úton induljon az ember,az államadósság csökkentés,megszorításokkal,vagy a gazdaság fellendítése,infrastruktúra javítás,munkahelyek teremtése. Sajnos ahova adsz,azt máshonnan el kell venni,meg ugye fordítva is :S nehéz nagyon

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
január 23-ra már le is mondattak, mert nem volt pénzünk és megtámadtam szerbiát 😄 próbáltam jó kis diktatúrát beveztni. 😄

Sippie
na itt biztos figyelnek a szabadkõmûvesek, ha sanyargatod a népet bevesznek maguk közé 😄

#6: na az legalább reális
bakkerman
Masters of the World: Geopolitical Simulator 3
ezt csapassátok,rohadt összetett,és nagyon jó "játék"

LasDen
nem, de helyette bevezethetsz totális diktatúrát.

Sippie
és tessék mondani, van benne olyan opció, hogy repülõgép irányítása saját épületekbe, casus belliért?
LasDen
azon is ellehetett igazodni. én legalábbis átláttam 😄
azt hiányoltam, hogy ellenzékiként nem lehetett játszani...

bakkerman
(Y) a 2-höz képest sokkal barátibb a kezelõfelület,jónak tûnik !

Ezek kimaradtak:

Hivatalos Weboldal

Steam

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/