14
Az e'mút nyó'c év
-
GaborST #14 Sziasztok!
Tud valaki magyarosítást a játékhoz?
Mert nagyon teszik csak a csekély angoltudásom miatt kicsit nehézkes! :) -
#13 -
EnxTheOne #12 Olyat lehet csinálni hogy 1000 hektáron ültetek kokain cserjét vagy mit, eladom a kokot és a pénzböl kifizetem az államadosságot? -
#11 De én meg fenyegetve éreztem magam a szerbek által. éreztem, ahogy vágyakozva tekintettek az alföldre. Lépnem kellett..
Aztán megpróbáltam egy választási időszakot, de 1 hónappal előtte lemondattak mer túl nagy volt a deficit :D -
#10 hülye vagy :DDDD ebben a játékban fölösleges,meg nem is kell háborúzni,persze ha Amcsikkal vagy,akkor célszerű továbbra is a tűz közelében lenni,sok pénzt jelent a háború,bevételként is,de egy egyszerű európai országgal nem érdemes,egyrészt az Únió miatt,na meg majdnem minden EU tag már NATO tag is,szóval csúnyán visszanyal a fagyi :D Magyarországgal az elején el kell dönteni melyik úton induljon az ember,az államadósság csökkentés,megszorításokkal,vagy a gazdaság fellendítése,infrastruktúra javítás,munkahelyek teremtése. Sajnos ahova adsz,azt máshonnan el kell venni,meg ugye fordítva is :S nehéz nagyon -
#9 január 23-ra már le is mondattak, mert nem volt pénzünk és megtámadtam szerbiát :D próbáltam jó kis diktatúrát beveztni. :D -
#8 na itt biztos figyelnek a szabadkőművesek, ha sanyargatod a népet bevesznek maguk közé :D
#6: na az legalább reális -
#7 Masters of the World: Geopolitical Simulator 3
ezt csapassátok,rohadt összetett,és nagyon jó "játék" -
#6 nem, de helyette bevezethetsz totális diktatúrát. -
#5 és tessék mondani, van benne olyan opció, hogy repülőgép irányítása saját épületekbe, casus belliért? -
#4 azon is ellehetett igazodni. én legalábbis átláttam :D
azt hiányoltam, hogy ellenzékiként nem lehetett játszani... -
#3 (Y) a 2-höz képest sokkal barátibb a kezelőfelület,jónak tűnik ! -
precise #2 Ezek kimaradtak:
Hivatalos Weboldal
Steam -
precise #1 Democracy 3 Playdome bemutató (HU)