Már csak két színész esélyes Hangyaember szerepére?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább Paul Rudd legyen mert az ilyen szuperhõsös faszságok a vígjáték kategóriába tartoznak.
Plussz Henry Pym elég megkerülhetetlen karakter a Marvelnél, az Avengersnél meg pláne alappillér, nem is értem miért hagyták ki az elsõ filmbõl (persze tudom, nem szeretik követni a képregényeket, "alkotói szabadság" meg hasonló csacsiságok, de akkor is 😊
All we ever wanted was an answer...
Miért akkor mit nézzen az ember? a 25-ik nevetséges feldolgozást, esetleg valami rémunalmas nyálas vígjátékot, vagy ijesztõs-elgondolkodtatós-de valójában-unalmas 1000x látott thriller-t? avagy a fast&furious 27-ik részét? Hótunalmas hétköznapi témájú filmet? (mint ami most van a mozikban a forma 1-es, vagy George Clooney-s ûrbenvergõdõs vacak?) valami öncélú "nagyonmûvészi" de valójában 20 perc után bealvós mûvészfilmet?
Nem akarom senki ízlését megbántani, de nekem ezek nem érnek 1 lyukas garast sem, a képregények világát pedig szeretem. Ez van tudom komolytalan vagyok 😊
Nem akarom senki ízlését megbántani, de nekem ezek nem érnek 1 lyukas garast sem, a képregények világát pedig szeretem. Ez van tudom komolytalan vagyok 😊
All we ever wanted was an answer...
zetor bazmeg, hidd el, pont azért "hisztizik" mert sírnia kell ez emberi hülyeségen. 12 év felett a hülye nevû és minden bokorban tucatjával termõ szuperhõsök már elég neveségesek.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Mindig mosolygok az ilyen felszínességen. Nem azért, mert fingja nincs a figuráról, hogy milyen, nem is azért, mert a PÓKemberen vagy a SZUPERemberen, vagy ami a legjobb, DENEVÉRemberen nem hisztizett. Meg aztán lehet, hogy neki van jobb névötlete egy olyan emberre, aki képes összezsugorodni. Hanem inkább azért, hogy képes stresszelni a szórakoztatóipar egy olyan szeletén, ami nem neki szól. Gondolom ezután ment valami death metal fórumra beírni, mert nem tetszik neki valamelyik norvég bandának a neve. Igaz, hogy nem hallgat "szar" death metalt, de a stressz a fontos.
Hangyaember...anyám borogass. A tetétleni fantomról nem lesz hálivúdi produkcsió? Az érdekesebb lenne, mint ez a sok szar képregény adaptáció már ezekkel az idétlen fõhõsökkel.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak