1
-
blitzkrieg1 #1 Sziasztok!
Figyelmetekbe szeretném ajánlani ezt az online jatékot:
www.goldentowns.com?i=24864
A játékban egy kicsi falut irányítasz és egy országhoz tartozol, méghozzá ahhoz, ahonnan regisztráltál, vagyis ha Magyarországról,akkor a játékban is Magyarországon lesz a falud.
Ami nagyon izgalmassá és akár jövedelmezővé is tudja tenni a játékot, az az, hogy többek között aranyat kell gyűjteni, amit napi árfolyamon bármikor el lehet adni a többi játékosnak, vagy a játék fejlesztőinek valódi pénzért (euroért). Jelenleg körülbelül 4 eurot ér 1 játékbeli arany. A legjobb játékosok naponta több száz eurot is kiszednek.
Jelenleg a játékban Romániából van a legtöbb regisztráló (mivel román a fejlesztocsapat és az elején csak onnan lehetett regisztrálni). Kis hazánkat csupán 120 játékos képviseli. Ezen szeretnék most változtatni, minél több ember regisztrál, annál erősebb lesz a játékbeli Magyarország is.
Szerintem érdemes kipróbálni. Többek között én is rengeteg játékot kipróbáltam már, amelyekből az időtöltésen kívül semmi hasznom nem volt, most viszont itt egy játék, amivel akár pénzt is kereshetünk, ha jól játszunk.
Jah és ami még fontos: a játék ingyenes, nem kell fizetni sem a regisztrációért, sem késobb a részvételért. Természetesen aki gyorsabban akar fejlődni az pénzért vásárolhat magának nyersanyagokat, de ez nem kötelező. Ha semmit nem fektettél be a játékba, akkor is élvezhető lesz.