42
-
#42 -
#41 Hatalmas rész volt, szegény Jason kapja az áldást rendesen minden oldalról. Én a helyében már rég angolosan teleportáltam volna mondjuk Honolulura vagy valami kellemes szigetre. Az ultrás csaj nagyon idegesítő, szerencsére Jedikaiha helyre tette. A vége megint ütött. -
#40 Ez a mostani szvsz gyengébb lett, kiszámítható volt a sztori de a vége ütött. -
#39 nem mindig nekifutásból teleportálnak azért :) pl. a mostani rész végén sem :) -
#38 Hát ööö na ő már 20-as szinten van teleportálásból. :D -
Monoton #37 Még mindig hülyeségnek tartom ezt a nekifutásból teleportálást, főleg, hogy Cara az autóból (1x03) ülő helyzetből állóba portált :D -
#36 jaja jó volt :) -
#35 Ez brutális rész volt gyerekek!!! -
#34 -
#33 Brutáljó rész volt ez gyerekek. Tetszik, hogy minden szereplő halad előre, tényleg nem húznak semmit évadokon keresztül mint pl. a Smallville-ben. -
#32 Az nekem is eszembe jutott. Én se értem ezeket az ugrálós "törvényeket". Szvsz még ez változni fog. -
xido #31 másik jogos észrevétel,ami nekem is szemet szúrt..
a futás alapból nem értem ám,miért kell hozzá -
#30 amúgy az oké hogy leesik.....
de én mint ilyen "homo superior" vagy mi ...esés közben nem tudok telelportálni? mert ugye ahhoz nem kell futni meg ilyenek..mert ugye a srác a leárnyékolt szobából is el teleportált!
akkor nehogy már esés közben ne teleportáljon el vhova?? vagy csak én látom rosszul?
-
#29 Fogós kérdés. Ha védeni próbálnám az írókat akkor azt mondanám, hogy nem lelökni akarta hanem megállítani, hogy ne kövesse és az csak a következménye, hogy onnan ezáltal leesik hiszen nem lökte le hanem csak annyira a szélére tolta, hogy majd a gravitáció elintézi. Viszont az én véleményem az, hogy itt már borotvaélen táncoltak az írók. -
xido #28 ..és akkor most kérdezek be..a srác tudatosan sodorta volna le a tetőről erőlökéssel,azaz gyilkossági szándéka volt...hogy nem blokkolta a dns-e? -
#27 :D -
Monoton #26 Ja, meg nekifutni ahogy néztem :D -
#25 Sztem a nagy távolsághoz koncentrálni kell vagy sokat gyakorolni. -
Monoton #24 Jó de nálam ez a mostani megvalósítás, hogy átportál egy falat meg még egyet és így akar menekülni a gagyiságot váltotta ki belőlem. -
#23 Hmmm végülis semmi akadálya, hogy később ilyen képességekre is szert tegyenek sőt az a jó ebben, hogy bármivel felruházhatják akármelyik szereplőt és ráfogják, hogy evolúció. Persze vigyázni kell vele mert komolytalan lesz ha pár részenként előjön egy új képesség. Én rengeteg lehetőséget látok az ilyen típusú sorozatokban. -
Monoton #22 Azzal tartották nyitva az átjárót, de akik tudtak portálni azok egymás után tudtak menni azonnal. -
#21 A Jumperban valami műszerrel tudták követni, nem? -
Monoton #20 Jobban tetszene az a megvalósítás, ami a Jumperban volt, hogy tudják egymást követni az "átjáróban". Mert amikor a srác menekült egyik helyiségből a másikba az vicces volt. Miért nem teleportált el onnan valami távolabbi helyre? Mondjuk a szerelmi háromszög jobban fog zavarni a sorozatban. Persze mit lehet tenni, CW. :) -
#19 Sztem is jó rész volt :) -
#18 na neeeee -
#17 huh, hát nekem kasza, nagyon fos volt. az effektek nem érnek ennyit :-) -
#16 Brutál egy rész volt, na ilyen egy szuperhősös sorozat gyerekek! -
xido #15 azt tudom..de akkor ezek szerint az iroda is árnyékolt.. -
Monoton #14 Csak ő tudott teleportálni, a többiek csodálkoztak is rajta. -
xido #13 Másik érdekes gondolatom...Az Ultra központban ugye az aula még szabad volt,ott még tudták használni a képességeiket..aztán a többi rész már le van árnyékolva...Jedikiah irodája is szabad,hogy onnan tudott telepátiázni a srác vagy csak ő tudott,mert ő az alfa?..vagy ha mindenki tud,akkor az Ultrák nem tudják a kimenö-bejövő gondolatokat is figyelni? -
#12 Nem mert a cél a lényeg. Ha azért löki ki vagy le, hogy megölje akkor az ölés tehát nem tudná megtenni. Aztán, hogy a sorozatban ezt hogyan csűrik csavarják majd... -
#11 jó kérdés :) sztem igen! -
xido #10 Azon gondolkodok,hogyha a gének tiltják a közvetlen ölést,az se menne,ha tető széléről löknék le a másikat vagy ki az úttestre? -
Monoton #9 Fogsz egy kötegelőt, átbujtatod, a végét kikötöd, beledugod a kezed és elkezded kifeszíteni. Persze az már csak akkor jön le ha levágod :D -
#8 jól mondja Monoton kolléga :D
Bedugja a kezét és meghúzza, mivel csak az első a csatos a másik hurkos éppen azért mert egy kézzel nem tudná a csatot becsatolni ahogy te is írtad :)
-
#7 Az egyiket utána azzal már nem éri el a másikat úgy egy kézzel meghúzni azt meg szerintem nem lehetett mert olyan volt mint egy öv, bele kellett bújtatni a fém csatba. :p -
Monoton #6 Bedugja a kezét a hurokba és meghúzza. :) -
#5 Na megnéztem ez rohadt jó gyerekek!!! Bárcsak nekem is lennének ilyen képességeim. :D Am. az elején észrevettem egy bakit, egyedül kötötte magát az ágyhoz, azt nem tom hogyan csinálta. :p -
#4 Na megnézem akkor a pilotot. :p -