1
  • CairoJack
    #1
    "Az okostelefonok gyártói egyébként a számos "mini" modell megjelenése után kénytelenek voltak szembenézni ezek viszonylag alacsonyabb forgalmával, hiszen sem a Galaxy S4, sem pedig a HTC One kisebb változata nem tudott valódi robbanást előidézni."

    Persze basszus, mert egyik telefon sem volt sem mini, sem a nagy testvér kisebb változata. A Samsung volt a legundorítóbb, aki kiadott egy közép-közép kategóriás telefont méreg drágán, az S3 S4 dizájnjában. Még jó hogy senkinek sem kellett, dupla annyiért, mit amennyiért az a hardver más néven elérhető volt.

    A másik meg a HTC "mini", ami akkor "mini", ha a télapó csigaszánnal közlekedik...
    Nem is értem a gyártókat, hogy miből gondolják, hogy ha valakinek NAGY a 4,5 col, annak mitől lesz megfelelő méret a 4,2-4,3 col. Hülyék ezek, de komolyan...

    A Sony a Z1F-fel most végre csinált egy olyan "Mini" változatot, amibe legalább ténylegesen beletette a nagy testvér tudását, de az sem mini, az is 4,3. Szvsz, az sem lesz valami nagy siker.

    Szerintem Mini telefont úgy kéne építeni, hogy 3,8-4 col max, ezt a lehető legkisebb házba, egy korrekt mód erős procival (felső kategória alja, közepe bőven jó), a fényképező meg maradhatna ugyan az, mint a nagytesóba. Hisz egy erpmű SOC tudását igen kevés ember használja ki ténylegesen, míg a kamerát mindenki használja, nem jó dolog ott butítani a hardvert.