6
Avalanche Sharks
  • jackoneill90
    #6
    igen a következő láva cápák lesz. a világ számos pontján a törésvonalakból és vulkánokból pusztítják az emberiséget a gyilkos cápák. Párizs, New York Washington, London, Berlin megint elesik mert más város nincs is a világban. az amerikai kormány kivételesen most tehetetlen lesz. a kárpát medencében némi biztonságot fedeznek fel Szarvason lesz a globális irányítóközpont. okos szőke bögyökkel kellően ellátott tudósok(mert kellenek bögyösek is egy ilyen filmbe) rájönnek a wellness és erotikus masszázs alatt , hogy csak egy mód van a megállításukra radioaktív fegyverrel vegyített folyékony nitrogén a megoldás. de ehhez a föld magjában kell felrobbantani a tölteteket. szokás szerint 2 afroamerikai kötelező kellék, melléjük sorozzák még a Huan-t, Migel-t és San hozé-t. a mélybe vezető út során az egyik afro szívgörcsöt kap a leválasztó kamrában és meghal. majd jönnek a cápák és irgalmatlanul ostromolják a járművet a kisebb töltetekkel hidegen tartják a burkolatot és lefagyasztanak jópár cápát. kissé alábbhagy az ostrom, közeledik a mag. freeman kapitány felszólítja legénységét készüljenek elő a műveletre. hát persze a kapitány neki mégiscsak kormányoznia kell. nem áldozhatja fel magát ilyen körülmények között, hisz ő a lényeg. nem is tetszik legénységnek. érkezik a mag és fura mód egy anyacápa amolyan alien királynő stílusban ontja magából a friss cápasereget amelyek pajzsként védik saját magát. megindulna végre ez a csata is. a hajót szét kell választani a hatékonyabb támadás érdeken. alakzatot felvenni szólott a vezér. A cápák ezalatt már vészesen közelednek. cikáznak csapkodnak örvénylenek mint a hurrikán. a csapat lövi őket ahogy tudja a fagyasztó fegyverekkel, a Huant hamar legyőzik. sajnos az ő védő burka különösen gyenge utánzat volt, a Migel bosszút áll még érte néhány cápán majd mindketten hősi halált halnak a világért. nevüket elfelejtik. magyar kapitány felszólítja san hozét hogy dokkoljon vissza és iszkiri szedjék az irhájukat mielőtt lefagynának és összeroppannának a nyomás alatt a dögökkel. már messzire járnak, bomba robban megfagy minden és osszeroppan a bolygó töréspontjai egybeforrnak, a tektonikus lemezek megpihennek a föld megállt. időközben a kapitány és alárendeltje elérik a felszínt. ujjongó tömeg veszi őket körbe. néhány óra múlva az ünnepi ebéd közben halálsikolyok hangoznak el. Hirtelen fagyás az asztal egyik felénél, a másikon meg már szenesedő hullák. kapitány és társa nemsokáig élvezhette a dicsőséget mert ők pont a válaszvonalon ültek így egyik felük rostonsült lett .
    Ugye a föld megállt egyik felén jégkorszak, másikon tüzes pokol. egy újabb megoldandó probléma de az már egy másik történet más ellenfelekkel. lehet hogy a cápák újabb faja?
  • Freeda Krueger
    #5
    Ebben a cápatémában szemmel láthatóan rengeteg lehetőség van :)
  • antijuve
    #4
    Colorado és San Jose :D
  • mudvayne
    #3
    Olyan, mint egy NHL csapat neve lenne.
  • grebber
    #2
    Várom.

    Sharknado meg a szellemcápa ezek nagy klasszikusok voltak amúgy is!
  • balintk
    #1
    Érkezik a Sharknado folytatása, amire mindannyian olyannyira vágytunk, és ami nem más mint az Avalanche Sharks, vagyis lavina cápák. A cím alapján ez akár egy dokumentumfilm is lehetne.