Felülvizsgálják a repülőgép-fedélzeti eszközhasználatot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Á, nem csak ez lehet az ok, de én ezért is tiltanám, amit mondtál! A másik, hogy leszállásnál el KELL rakatni a birka paraszttal, mert ha bármi, akármi van, kicsit odabassza a gépet, vagy mittudomén, kézifékes fordulót vesz a pilóta ... Akkor nem hiányzik, hogy debil Józsika 4 kilós magnéziumházas notebookja basszon arcon azért, mert a hülyegyerek nem képes eltenni azt a szart 5-6 perc erejéig. Márpedig amíg Józsika bekötve kell üljön, mert debil, addig a notesz/tablet/fél kilós Samsung fablet nincs rögzítve ...
Az interferencián már szerintem rég túl van az FAA is!
Az interferencián már szerintem rég túl van az FAA is!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nem azért tiltják mert bármi veszélyt jelent a gépre, hanem azért, hogy a sok debil utas ne ordibáljon a telefonjába, mert vagy õt nem hallják vagy õ nem hallja a hívó felet...
HALLÓ MARIS HALLASZ MARIIIS??? MARIS HALLAAASZ? JÓÓÓÓ A HANG? HALLAAAASZ?
Na ezt képzeld el 100 emberrel, aki mind túl akarja üvölteni a másikat, a szar térerõ miatt.
HALLÓ MARIS HALLASZ MARIIIS??? MARIS HALLAAASZ? JÓÓÓÓ A HANG? HALLAAAASZ?
Na ezt képzeld el 100 emberrel, aki mind túl akarja üvölteni a másikat, a szar térerõ miatt.
"Több mint 12 cikket írt ebben a témában." 😄 Vagyis 13-at vagy mégtöbbet? Pontosan mennyit, ha már így feljött a téma?!
Az sem lehet normális, hogy valaki ennyire rákattan egy ilyen dologra.
Engem nem zavar a szabály, mert Európában azért nem ilyen szigorúak, simán hasznalhatom az eszkozoket, telefont, olvasót, kamerázhatok is stb. le és felszállásnál.
Statisztika szerint pedig, kb. az utasok 30-40%-a nem kapcsolja le a mobilt, ami az újabb gépeknel állítólag, (kb. a 70-es évek óta készulteknél,) abszolút nem probléma.
Az sem lehet normális, hogy valaki ennyire rákattan egy ilyen dologra.
Engem nem zavar a szabály, mert Európában azért nem ilyen szigorúak, simán hasznalhatom az eszkozoket, telefont, olvasót, kamerázhatok is stb. le és felszállásnál.
Statisztika szerint pedig, kb. az utasok 30-40%-a nem kapcsolja le a mobilt, ami az újabb gépeknel állítólag, (kb. a 70-es évek óta készulteknél,) abszolút nem probléma.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8