A Prism-ügy csak a kezdet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól összefoglaltad!
Atomot a földnek!
PLZ vagy egy idegen faj egyen meg minket vacsorára. Mert ezt érdemeljük!
PLZ vagy egy idegen faj egyen meg minket vacsorára. Mert ezt érdemeljük!
"vagy nyugtató anyagok légkörbe juttatásával csitítsák le a lázongókat." És azt ki dönti el, hogy ki a lázongó? Aki nemtetszését adja ez ellen a rendszer ellen? Vagy az anyuka, aki hangosan rákiált a gyerekére? És miért csak nyugtató anyag? Akkor már lõje szitává az automata rendszer. Mindenki hajtson fejet és dolgozzon adózzon és lehetõleg ne gondolkodjon. Az az új rendszer elvárása?
Köszönöm szép új világ.
Köszönöm szép új világ.
Szerintem kb. 10-szeres sebességûre vette az elõrejelzett folyamatot...
Mindenesetre ebbõl egész jó scififilmek születhetnének.
Mindenesetre ebbõl egész jó scififilmek születhetnének.
Minden probléma gazdasági eredetû.
Es mindezt csak a mi erdekunkben teszik hogy megvedjenek.
Attol amit "ok" ideznek elo ill attetelesen "ok" penzelnek.
Milyen aranyosak.
Lassan nem art beszerezni egy ronald reagen vagy nixon alarcot..
Attol amit "ok" ideznek elo ill attetelesen "ok" penzelnek.
Milyen aranyosak.
Lassan nem art beszerezni egy ronald reagen vagy nixon alarcot..
Detroit sorsát semmilyen kamerás szar sem tudta megoldani
Ott gazdasagi problemak voltak... azt nehez "kameras szarokkal" orvosolni, maximum ha ok gyartjak ezeket nagyon nagy tetelben 😊
Ott gazdasagi problemak voltak... azt nehez "kameras szarokkal" orvosolni, maximum ha ok gyartjak ezeket nagyon nagy tetelben 😊
Egyik forgatókönyv sem valószínû. 😛
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
<#taps>#taps>
Amíg a mesterséges "intelligancia" csak egy kicsivel haladja meg a fordítóprogramok képességeit, addig csak az ember által figyelt kameráktól kell tartaniuk a bûnözõknek.
Detroit sorsát semmilyen kamerás szar sem tudta megoldani, és a hasonló jellegû változásokat továbbra sem tudja.
A bûnözõ tömegek ellepik a városok külsõ kerületeit, aztán a belsõket. A titkosítások elmehetnek a büdös p...ába.
Magyarországon fog élni 2millió magyar és 8millió c...ány. A magyarok 3 méter magas szögesdrót kerités mögött.
Európában fog élni 100millió fehér (+ civilizált színesbõrû) és 800millió nem civilizált fekete+színesbõrû. Elõbbiek 3 méter magas szögesdrót kerités mögött. A zsidók 8 méter magas szögesdrót kerités mögött.
A titkosszolgálatok összefossák magukat a puszta gondolattól, hogy valakit (munkatársat) ki kell küldeni a vadak közé. Ilyenkor ecc-pecc-kimehecc kiszámolják, hogy ki a feláldozható.
Ez a forgatókönyv sokkal valószínûbb jövõt tartalmaz, mint a cikkbeli.
Detroit sorsát semmilyen kamerás szar sem tudta megoldani, és a hasonló jellegû változásokat továbbra sem tudja.
A bûnözõ tömegek ellepik a városok külsõ kerületeit, aztán a belsõket. A titkosítások elmehetnek a büdös p...ába.
Magyarországon fog élni 2millió magyar és 8millió c...ány. A magyarok 3 méter magas szögesdrót kerités mögött.
Európában fog élni 100millió fehér (+ civilizált színesbõrû) és 800millió nem civilizált fekete+színesbõrû. Elõbbiek 3 méter magas szögesdrót kerités mögött. A zsidók 8 méter magas szögesdrót kerités mögött.
A titkosszolgálatok összefossák magukat a puszta gondolattól, hogy valakit (munkatársat) ki kell küldeni a vadak közé. Ilyenkor ecc-pecc-kimehecc kiszámolják, hogy ki a feláldozható.
Ez a forgatókönyv sokkal valószínûbb jövõt tartalmaz, mint a cikkbeli.
Ha mint 100.000 warez Pistikét is bûnözõnek számolták, akkor belefér.
Ahogy Churchill szájába is hamisították: Csak abban a statisztikában bízom, amit magam hamisítottam.
XD
XD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"A szoftvert 2005 óta alkalmazzák Memphisben eredményesen: a bûnözési arány 30 százalékkal csökkent."<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#nezze>#nezze><#smile>#smile>
Persze...
Én meg a katolikus pápa vagyok...
Elég lesz az 0,3%-nak is.
Persze...
Én meg a katolikus pápa vagyok...
Elég lesz az 0,3%-nak is.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫