13
-
sanyicks #13 ő ezt nem fogja megérteni, mert a legsötétebb konzolfanboy dzson óta. Lásd már én vagyok a konzolhater mert megcáfoltam a baromságait(az idióta agymenését a mindenek fölött álló, mindennél jobb gamepadról), holott évek óta arra vágyom hogy konzolon is minden játékstílus megjelenjen és játszható legyen, és nem kelljen pc-t újítanom, de hát ez az ő által imádott SZENT gamepad kizárólagosságánal megszűnésével járna, ami nem tetszik neki.
De a legszörnűbb az hogy a tizedannyit adnak el, nem fog megjelenni marhaságait adatok nélkül, és úgy nyomja, hogy pontosan ugyan ez történik minden egyes GTA résznél a 3 óta (kiadják konzolra, a vérfanboyok mint ő huhognak hogy nem lesz pc-re mert ez meg az, aztán pár hónap múlva bejelentik a pc-s verziót). -
sanyicks #12 Hogyne érne? Az xbox jóval nagyobb biznisz mint a pc... legalább is játéknál. Azért vesznek konzolt sokan hogy ezzel játsszanak, ráadásul a konzolos játékból is sokkal nagyobb részesedést kap mint a pc-s változatból. Mint mondtam vindóz pc-t senki sem fog venni gta miatt, xboxot viszont igen... -
#11 Ha már egyszer megcsinálták a játékot, akkor megéri kiadni PC-re is, még így is, hogy kevesebb bevételük van belőle.
A konzolgyártóknak meg érdeke, hogy többen vegyenek konzolt (és az xbox miatt az ms is ide tartozik, akármilyen hihetetlen), és még többen vegyék meg azokra a játékokat (pc-n meg marad a mégtöbb warez, így az arány tovább tolódik). -
faber #10 Hat valahogy kibirjuk GTA5 nelkul...biztos nem fogok emiatt PS3-ert rohanni :D -
#9 Ezért nem értem én sem - ha valamiért lett volna értelme fizetni az az, hogy NE jöjjön PS3-ra. Az, hogy PC-re ne jöjjön az az MS-nek nem ér pénzt józan paraszti éssszel. -
Skyline #8 Hagyjad...Mindig hülyeséget fröcsög ész nélkül.
Egyértelmű hogy a microsoft fizette le őket hogy ne jöjjön pc-re... Az hogy a sony gépre is jött az smafu...:D
Ahogy az is hogy ha egy ilyen kiderülne és valóság tartalma lenne a hardver gyártók élen az Nvidia-val és az AMD-vel már ordítanának...:) -
Skyline #7 Hagyjuk már, az egyetlen ok amiért basznak a pc változatra az az hogy 10ed annyi bevételt sem hoz mint a konzolváltozatok, ennyi.
Még hogy fizet valaki ezért...:D
Meg a microsoft fizeti le...Persze...Mert akkora konkurencia lenne az xbox-nak a pc mi? :D
Ne röhögtessetek már.:) Főleg ne egy ilyen Konzolhater fröcsögő sanyicks idióta..:D -
sanyicks #6 mit hozna? Nem a gta miatt vesz pc-t az ember... Amúgy az xbox többet hoz. -
#5 És az miért jó az MS-nek? Hiszen a PC-s neki még hoz valamit a konyhára. Ennyi erővel aki totál kimarad a PC buliból az a Sony. Akkor miért nem ő fizette a sok pénzt? Józan paraszti ésszel. (Ha fizettek akkor együtt szerintem, bár én nem lennék meglepve ha az inteles csókának csak agymenése lenne. Láttunk már ilyet.) -
sanyicks #4 Mindegyik résznél fizettek hogy késleltessék a pc-s verziót. Persze ki más mint a microsoft... -
#3 a 4 sem volt bejelentve, csak 2 hónappal a konzolos verziók megjelenése után -
#2 Igen,de legalább be volt jelentve, most meg semmi :( -
#1 a GTA 3-tól kezdve a PC-s verzió mindig is hónapokkal később jelent meg