Sok pénzt fizettek, hogy ne legyen PC-s GTA 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õ ezt nem fogja megérteni, mert a legsötétebb konzolfanboy dzson óta. Lásd már én vagyok a konzolhater mert megcáfoltam a baromságait(az idióta agymenését a mindenek fölött álló, mindennél jobb gamepadról), holott évek óta arra vágyom hogy konzolon is minden játékstílus megjelenjen és játszható legyen, és nem kelljen pc-t újítanom, de hát ez az õ által imádott SZENT gamepad kizárólagosságánal megszûnésével járna, ami nem tetszik neki.
De a legszörnûbb az hogy a tizedannyit adnak el, nem fog megjelenni marhaságait adatok nélkül, és úgy nyomja, hogy pontosan ugyan ez történik minden egyes GTA résznél a 3 óta (kiadják konzolra, a vérfanboyok mint õ huhognak hogy nem lesz pc-re mert ez meg az, aztán pár hónap múlva bejelentik a pc-s verziót).

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Hogyne érne? Az xbox jóval nagyobb biznisz mint a pc... legalább is játéknál. Azért vesznek konzolt sokan hogy ezzel játsszanak, ráadásul a konzolos játékból is sokkal nagyobb részesedést kap mint a pc-s változatból. Mint mondtam vindóz pc-t senki sem fog venni gta miatt, xboxot viszont igen...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Balumann
Ha már egyszer megcsinálták a játékot, akkor megéri kiadni PC-re is, még így is, hogy kevesebb bevételük van belõle.
A konzolgyártóknak meg érdeke, hogy többen vegyenek konzolt (és az xbox miatt az ms is ide tartozik, akármilyen hihetetlen), és még többen vegyék meg azokra a játékokat (pc-n meg marad a mégtöbb warez, így az arány tovább tolódik).

Hat valahogy kibirjuk GTA5 nelkul...biztos nem fogok emiatt PS3-ert rohanni 😄

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

narumon
Ezért nem értem én sem - ha valamiért lett volna értelme fizetni az az, hogy NE jöjjön PS3-ra. Az, hogy PC-re ne jöjjön az az MS-nek nem ér pénzt józan paraszti éssszel.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Hagyjad...Mindig hülyeséget fröcsög ész nélkül.
Egyértelmû hogy a microsoft fizette le õket hogy ne jöjjön pc-re... Az hogy a sony gépre is jött az smafu...😄
Ahogy az is hogy ha egy ilyen kiderülne és valóság tartalma lenne a hardver gyártók élen az Nvidia-val és az AMD-vel már ordítanának...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Hagyjuk már, az egyetlen ok amiért basznak a pc változatra az az hogy 10ed annyi bevételt sem hoz mint a konzolváltozatok, ennyi.
Még hogy fizet valaki ezért...😄
Meg a microsoft fizeti le...Persze...Mert akkora konkurencia lenne az xbox-nak a pc mi? 😄
Ne röhögtessetek már.😊 Fõleg ne egy ilyen Konzolhater fröcsögõ sanyicks idióta..😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

mit hozna? Nem a gta miatt vesz pc-t az ember... Amúgy az xbox többet hoz.

narumon
És az miért jó az MS-nek? Hiszen a PC-s neki még hoz valamit a konyhára. Ennyi erõvel aki totál kimarad a PC buliból az a Sony. Akkor miért nem õ fizette a sok pénzt? Józan paraszti ésszel. (Ha fizettek akkor együtt szerintem, bár én nem lennék meglepve ha az inteles csókának csak agymenése lenne. Láttunk már ilyet.)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Mindegyik résznél fizettek hogy késleltessék a pc-s verziót. Persze ki más mint a microsoft...

NEOreg3
a 4 sem volt bejelentve, csak 2 hónappal a konzolos verziók megjelenése után

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bakvarnyu
Igen,de legalább be volt jelentve, most meg semmi 😞

NEOreg3
a GTA 3-tól kezdve a PC-s verzió mindig is hónapokkal késõbb jelent meg

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(