5
  • Wittgen
    #5
    Már csak Paula Patton meztelen teste miatt érdemes volt megnézni :D

    Amúgy meg jó film volt.
  • zetortraktor
    #4
    A címben is az van, hogy vannak jó képregényfilmek. Vagy kicserélték?
  • zetortraktor
    #3
    Komolyan érdekelne, milyen helyekre jársz, hogy láttál már valakit, aki felháborodott ilyesmin. Vicces, hogy azt hiszed, hogy spanyolviasz, amit írsz. Aki előzetest néz, az tudja, hogy megtud részleteket a filmből.

    Egyébként itt nem kell előzetest nézni ahhoz, hogy az ember tudja, hogy két rendőrről szól a film. Ha valaki még ezt sem tudja, akkor mi alapján nézi meg? Van még olyan, aki azért fizet, mert X vagy Y színész szerepel benne?
  • nlght
    #2
    "mégis kár azért, hogy a film első (két) nagy csavarját már az alaptörténet ismertetésekor, minden reklámban ellövik. Persze érthető a dolog, hiszen azért teszik ezt, mert el kell lőni, másképp nem megy, ezekkel a húzásokkal adják el a filmet. De ettől még sajnálatos, hiszen így többség nem fog nagyon meglepődni 20-25 perc elteltével."

    aki kurvának áll ne csodálkozzon, ha ...
    sosem értettem azt, hogy az emberek megnézik a spoileres trailereket és utána meg felháborodnak h nem volt olyan jó a film, mert sejtették a csavarokat a storyban... én direkt nem nézem meg a trailereket pont ezért, de hogy pontos legyek néha kb. 20-ból 1-szer megnézek egyet, ha mondjuk társaságban előjön a téma és valaki berak egy trailert
  • nextman
    #1
    Szerintem jok szoktak lenni a kepregeny filmek, a cikk cimevel ellentetben.
    Kar volt egy ilyen rugassal inditani a tobbi film fele...