2 kaliber - Jó képregényfilmek is vannak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak Paula Patton meztelen teste miatt érdemes volt megnézni 😄
Amúgy meg jó film volt.
Amúgy meg jó film volt.
A címben is az van, hogy vannak jó képregényfilmek. Vagy kicserélték?
Komolyan érdekelne, milyen helyekre jársz, hogy láttál már valakit, aki felháborodott ilyesmin. Vicces, hogy azt hiszed, hogy spanyolviasz, amit írsz. Aki elõzetest néz, az tudja, hogy megtud részleteket a filmbõl.
Egyébként itt nem kell elõzetest nézni ahhoz, hogy az ember tudja, hogy két rendõrrõl szól a film. Ha valaki még ezt sem tudja, akkor mi alapján nézi meg? Van még olyan, aki azért fizet, mert X vagy Y színész szerepel benne?
Egyébként itt nem kell elõzetest nézni ahhoz, hogy az ember tudja, hogy két rendõrrõl szól a film. Ha valaki még ezt sem tudja, akkor mi alapján nézi meg? Van még olyan, aki azért fizet, mert X vagy Y színész szerepel benne?
"mégis kár azért, hogy a film elsõ (két) nagy csavarját már az alaptörténet ismertetésekor, minden reklámban ellövik. Persze érthetõ a dolog, hiszen azért teszik ezt, mert el kell lõni, másképp nem megy, ezekkel a húzásokkal adják el a filmet. De ettõl még sajnálatos, hiszen így többség nem fog nagyon meglepõdni 20-25 perc elteltével."
aki kurvának áll ne csodálkozzon, ha ...
sosem értettem azt, hogy az emberek megnézik a spoileres trailereket és utána meg felháborodnak h nem volt olyan jó a film, mert sejtették a csavarokat a storyban... én direkt nem nézem meg a trailereket pont ezért, de hogy pontos legyek néha kb. 20-ból 1-szer megnézek egyet, ha mondjuk társaságban elõjön a téma és valaki berak egy trailert
aki kurvának áll ne csodálkozzon, ha ...
sosem értettem azt, hogy az emberek megnézik a spoileres trailereket és utána meg felháborodnak h nem volt olyan jó a film, mert sejtették a csavarokat a storyban... én direkt nem nézem meg a trailereket pont ezért, de hogy pontos legyek néha kb. 20-ból 1-szer megnézek egyet, ha mondjuk társaságban elõjön a téma és valaki berak egy trailert
Szerintem jok szoktak lenni a kepregeny filmek, a cikk cimevel ellentetben.
Kar volt egy ilyen rugassal inditani a tobbi film fele...
Kar volt egy ilyen rugassal inditani a tobbi film fele...