7
  • bmw
    #7
    Jo lesz ez...
    remelem.:)
  • Cickány90
    #6
    Nem rossz, gyakorlatilag 2 perc alatt levetítették az egész filmet cselekményestül, párbeszédestül :)
  • Szabó Árpád
    #5
    Annyi biztos, hogy nem a filozófiai, vagy mélylélektani elemzések adják a történet gerincét. Ha van atmoszférája a filmnek, akkor még a kissé plasztikszerű CGI is megbocsátható. Pl. A Blood+ live movie CGI vérét betiltanám, de attól még maga az alap és a hangulat nagyon jó volt.
  • Magiszter
    #4
    Miért van az hogy az utóbbi X évben nem olvastam még olyat az SG.hu fórum hozzászólásaiban hogy valami jó? Mindig csak a fröcsögés hogy "szar ez", "szar az". Komolyan, ide csak megcsömörlött emberek járnak?

    Nekem tetszett a bemutató alapján, egy jó akciófilmnek látszik elfogadható CGI-vel a háta mögött. Harc a "Frankik" és a repülő, madár-ember-vámpír-vízköpő-izék között ( xD ), sok-sok tűzzel és rombolással. Ha még kapunk mellé 3D-t is akkor az csak dob a dolgon. Underworld is tetszett, főleg a második része.
  • Zombee
    #3
    A faszság attól, hogy megpróbálod megmagyarázni, még mindig csak faszság marad.
    Ránézésre is szar az egész amúgy, az Underworld is az.
  • kalapos01
    #2
    Már ránézésre is tök ugyanaz a stílus. Ennyi elég is lenne, de az, hogy ugyanakkor és ugyanazoktól kerül bemutatásra, csak még egyértelműbbé teszi.

    És nem a lények kerülnek egy Frankenstein-filmbe, hanem Frankenstein, illetve a teremtmény kerül egy lényes filmbe. Valószínűleg nem ez a világ első fantáziafilmje. Inkább az a kérdés, hogy miért halasztják már majdnem egy éve a premierjét.
  • Zombee
    #1
    Értetlenül állok a látottak előtt. Mondjuk az Underworld utódlást nem egészen értem, ha már mitikus lények az Underworld producereitől, akkor az utód? De hogy kerülnek ilyen lények egy Frankenstein filmbe? Mondjuk a vámpírvadász Lincoln sem volt jó...