Íme a Watch Dogs gépigénye

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem nosztalgiázok,csak nagyon nagyon ritkàn...de így h a ps4 kijön így nem is fogok egyáltalán...adom el minden ps3-as "kellékeimet"...nem fogom a rég ps3-as játékokat megvenni újból...igaz van egy jó pár kedvencem,de a ps4-el nálam új fejezet kezdõdik...
PC-nél és konzolnál is van pozitív meg negatív...csak annyit mondok h nem bántam meg h átmentem a konzolra
ohh a mostani gépem 2008 májusában vettem, ami akkor egy középkategóriás masina volt.. egyedül a vga-t cseréltem mert elromlott a régi (konzolon ezt gari idõ után így jártálnak hívják, és vehetsz egy komplett új gépet 😉 ), és ez a masina pl a crysis 1-et natural moddal (ultra beállítás), 1080p felbontásban simán vitte. A fallout 3 meg egyedi grafikai turbózást kapott az amúgy is szebb és részletesebb grafikájára, és röccenést sem látok rajta...

Szóval ez a szebb a konzol, meg sokkal jobb meg simábban fut, csak erõs önámítás. Van ps3-am és van rá játék ami beránt néha, és max 720p-ben jelenik meg max...
Rendben.. akkor legyen kéthavonta egy új kiadású játék PC-re és PS4-re plusz a multi mellé. E mellé vegyük úgy hogy van PS3-ad nekem van PC-m játékokkal és megjelenítõvel.

Na már most itt jön az hogy én eladom a régi alkatrészeim és veszek egy új gép belsõt. Ezután én még képes leszek játszani a régi címekkel, míg te ha eladod a régi géped (a PS3-at), nem fogsz tudni nosztalgiázni, hacsak nem veszed meg a PSN-en a PS3as játékaid... Szóval neked a nosztalgia miatt MUSZÁJ megtartanod a PS3-at hacsak nem veszel meg (esetedben) 45 játékot újra... 😉

Ezek alapján mi is jön ki matekra? Talán az hogy vagy kevesebbe kerül a PC, vagy hogy erõsebb gépet tudok szerezni amivel késõbb (a konzol határait elérve) én még mindig szebbé tudom tenni a játékokat míg te már nyögsz a limit miatt?

Persze most tuti elõjön egy vérkonzolos hogy ott nincsenek driverek, meg peccselés, meg fagyás meg a többi.. A gond az hogy vannak. (a drivereket itt hívjuk rendszer frissítésnek, és láttunk példát arra hogy néhány gépnek nem tett jót az egyik frissítés).

Amennyiben szeretnéd tud bárki linkelni képet a konzolos és a PC-s játékok grafikájáról...
Ja és sztem,az a 20 játék 5 év alatt az nem sok...a PS3-om 2008 óta van meg,és nem hazudok,vagy 60 játékon "mentem" át.abból 45 még mindig megvan igaz már nem sokáig 😊
£400 körül...ezzel csak azt akartam mondani,h legalább 5 évig nem kell azon rágódnom h most milyen játék jön ki és mekkora lesz vajon a gépigénye..azért sztem ha most megveszel egy csúcskategóriás gépet,nem hiszem h "kibírná" tuningolásra nélkül 5 évig.De javítás ki ha tévedek,hisz már vagy 2006 óta nem tartok számítógépet
Állítólag kacsa ez a gépigény..
IMYke2.0.0.0
"Remélem, ez az igény azt jelzi, hogy a játékhelyszíneken 20-30-40 NPC és autó fog egyszerre viselkedni artificial-intelligensen, és azt kell bírnunk...? "

Röviden: nem azt jelenti
Hozzáteszem: sajnos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nyolcmagos processzor?! Huha, egy négymagos i5-ös már nem is elég? Aztamindenit.

Remélem, ez az igény azt jelzi, hogy a játékhelyszíneken 20-30-40 NPC és autó fog egyszerre viselkedni artificial-intelligensen, és azt kell bírnunk...?

PC: olyan minõségben játszol, amennyit fizetsz
Konzol: Legjobb ár-érték arány, jó, ha nincsenek nagy igényeid.

Xbox 360-on agybajt kapok néha, hogy bemegy 40-30 fps alá a legtöbb látványos játék, miközben az egy játékgép és mindössze arra és PS3-ra kéne normálisan beoptimalizálniuk a fejlesztõknek azt a fos játékot. Sõt, van aminél 30fps a felsõ korlát, volt néhány gyors mozgású játék, ami PC-n sokkal jobban ment ugyanazzal a kontrollerrel pont emiatt. Persze sokkal élvezhetõbb is volt.
(720p-re korlátozás és az élsimítás hiánya sem mellékes, de tudom az új konzolok ebben már jobbak, szóval mind1)
És mennyibe is fog kerülni a konzolod, és a játék? Már bocs a kérdést... de egy új konzol és 5 év alatt 20 játék lehet drágábban jön ki mint egy új pc és 5 év alatt 20 játék. 😉
Még jó h konzolos vok,ott legalább nem kell több tízezreket költeni a tuningolásra h élvezhetõ legyen a játék...PS4-el együtt fogom megvenni
kb én is így vagyok ezzel. Kinéztem egy i54xxxk-s procit 8GB rammal (kezdésnek erre lenne keret), és úgy voltam hogy a 6870esem elbírja még pár éveig a stuffokat. Erre meg... Úgy gondoltam nem gyenge a mostani procim sem és kibírja még két három évig max, erre ennek épp csak a minimuma a közelgõ nemzedéknek? 😞

Most fog majd megugrani hirtelen ismét az átlag Gamer PC teljesítménye.
NEOreg3
A közeljövõben terveztem egy Intel i5 + Gtx 760 körüli gép vásárlását és én naiv azt hittem, hogy jó pár évig elég lesz majd csak a videokártyát cserélgetnem az újabb játékokhoz, mivel egy olyan CPU keresztbe lenyeli a nextgen konzolokban lévõt még akkor is, ha 8 mag helyett csak 4 van benne, de most jött a Watch Dogs és feldugta a lóf*szt a még nem létezõ gépem seggébe, úgyhogy inkább kivárok a vásárlással, hacsak nem nyerek addig a lottón.

Mindenesetre az Assassins Creed 3 után én semmi jóra nem számítok optimalizáció terén a Ubisofttól, ahol gyakorlatilag az ajánlott gépigény volt a minimum, ha nem akartál szaggatást Bostonban akármilyen beállításokkal.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(