17
-
xyl #17 No, akkor most már azt is tudjuk, hogy hol volt Sodoma és Gomora és hol vált Lót felesége sóbálvánnyá. -
Vol Jin #16 A WArcraftba elmennének élőhalottnak. -
KopaszIsten #15 Van olyan madár, amelyiknek a lábában úgy vannak az inak, hogy a karom kinyitásához kell erőt kifejtenie. Ennek akkor veszi hasznát, mikor az ágon alszik, ugyanis magától ráfog a karma az ágra.
Az ilyen madarak haláluk után is az ágon ülnek míg el nem bomlanak, vagy valami meg nem eszi őket... -
johnfly #14 A flamingón látszik, hogy oldalt fekve pusztult el, aztán lett felállítva "élére". -
#13 Ez király, ha felolvadnának a marsi jegek akkor a Mars is ilyen lenne kb, a talaj ott is olyan 9-es pH-ju!
Szal rajta jelentkezzünk mi is az egyirányú Mars-expedícióba, legalább a testünket konzerválják az örökkévalóságnak.
XD -
#12 Ezek beállított művészfotók, nem ilyen pózban pusztultak el a madarak. Még azt is megkockáztatom, hogy a háttérben nem a Nátron-tó van, mert az szerintem nem így néz ki. Csak az elpusztult madarak származnak a cikkben szereplő tóból. -
vumbi #11 ez a cikk nem illik a tudomanyos rovatba. egy fotos projekt, azert hasznalt fekete feher formatumot a muvesz, nem tom miert kozoltek le. -
Freeda Krueger #10 Valószínü ő állította be/fel a tetemeket.
-
#9 Én sem értem a képeket... -
#8 -
#7 Jó képek,de ha megmarta a lúg a madarat,és elmeszesedett,hogy repült vissza a faágra és,hogy tud kapaszkodni rajta? -
Etinger #6 Igen, akartam mondani.. :D Köszi a képeket. -
Zero 7th #5 Vörös színű tó, és CSAK fekete-fehér képek vannak a cikkben. Köszi...
-
Hoz_Hun #4 Tényleg kegyetlen jó képek. Hátborzongató. -
#3 -
caius marius #2 Nagyon jó kis cikk! -
#1 Durva... Jó képek!