Szoborrá változtat a halálos tó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No, akkor most már azt is tudjuk, hogy hol volt Sodoma és Gomora és hol vált Lót felesége sóbálvánnyá.
A WArcraftba elmennének élõhalottnak.
Van olyan madár, amelyiknek a lábában úgy vannak az inak, hogy a karom kinyitásához kell erõt kifejtenie. Ennek akkor veszi hasznát, mikor az ágon alszik, ugyanis magától ráfog a karma az ágra.
Az ilyen madarak haláluk után is az ágon ülnek míg el nem bomlanak, vagy valami meg nem eszi õket...

Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)

A flamingón látszik, hogy oldalt fekve pusztult el, aztán lett felállítva "élére".

.Vajon mi volt előbb? Az ember vagy a hülyeség?

NEXUS6
Ez király, ha felolvadnának a marsi jegek akkor a Mars is ilyen lenne kb, a talaj ott is olyan 9-es pH-ju!

Szal rajta jelentkezzünk mi is az egyirányú Mars-expedícióba, legalább a testünket konzerválják az örökkévalóságnak.
XD

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

wraithLord
Ezek beállított mûvészfotók, nem ilyen pózban pusztultak el a madarak. Még azt is megkockáztatom, hogy a háttérben nem a Nátron-tó van, mert az szerintem nem így néz ki. Csak az elpusztult madarak származnak a cikkben szereplõ tóból.
ez a cikk nem illik a tudomanyos rovatba. egy fotos projekt, azert hasznalt fekete feher formatumot a muvesz, nem tom miert kozoltek le.

Valószínü õ állította be/fel a tetemeket.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Molnibalage
Én sem értem a képeket...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

norbre

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Willenbrock
Jó képek,de ha megmarta a lúg a madarat,és elmeszesedett,hogy repült vissza a faágra és,hogy tud kapaszkodni rajta?

Igen, akartam mondani.. 😄 Köszi a képeket.
Vörös színû tó, és CSAK fekete-fehér képek vannak a cikkben. Köszi...

Tényleg kegyetlen jó képek. Hátborzongató.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nagyon jó kis cikk!

&#24448;&#21069;&#30475;&#21516;&#24535;

Pluskast
Durva... Jó képek!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”