Radeon R9 és R7: szakít a hagyományokkal az AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/*WTF?!*/
http://www.mentornet.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&pfi=1582&pf=25&bt=pdlist&pi=_67894&ck=0
Gondolom a 3D funkció kikapcsolható.
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
http://www.mentornet.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&pfi=1582&bt=pdlist&pi=_73629&ck=0
Ez jó szerinted?
Azonban ma már vannak profi IPS monitorok, amelyekben több színes LED-del keverik ki a fehér fényt, és ezek általában 16:10 (aranymetszés) arányúak:
ASUS PA248Q
Én nem mondanám így rá, hogy játékra jobb a 4:3-mas (ami LCD-nél általában 5:4...). Egy fps-nél is jobb ha szélesebb a látómezõd, mint 'négyzetes'. (Persze, legjobb lenne egy full 360°-os rendszer, de maradjunk meg a realitás talaján).
Eleinte én is viszolyogtam a 'szélesvászontól', de ha belegondolsz, hogy a filmek és mostmár a TV adások nagyrésze is lapos...
Persze, böngészésre sz@r marad. Bár láttam már olyan monitort, ami 90°-kal forgatható volt (persze le is kezelte szoftveresen hozzá a képet), na az már ok internethez is.
24"-es (és afeletti) méretben már csak LED-eset találtam, ahol néztem. Ez általános jelenség? Illetve (kép)minõségben milyen egy LED a TFT-hez képest?
De pl HDMI-vel egyszerre vihetsz képet és hangot TV-re, amiben van hangszóró is. De vannak olyan monitorok is, amiben van beépített hangszóró.
Ha sima monitort nézel, és ebbõl is egyet, akkor a DVI és a HDMI képe egyforma.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
En man lassan 4 eve hasznalok egy Radejon 5750-es kartyat es meg mindig nem erzem a valtas szuksegesseget, pedig full HD-ban nyomom meg a Metro Last Lightot is ultra beallitason csak az antialiast kapcsolom ki. Na ezt kapd ki.
Ugy velem az AMD egy normalis es joindulatu ceg, de tul jo videokartyakat gyartott es nem indokolt a regi cuccok levaltasa, ok meg mar nem tudnak mit eladni. Azt a cegstrategiat kellett volna kovetniuk mint az Apple, hogy sokkal dragabban adjak a termekeiket amibol be tudnak ruhazni ujabb fejlesztesekre. Ezzel a TrueAudioval senkit nem fognak levenni igazan a labarol. Sajnalom oket. Igazan.
Gondolom nem ajánlott fel az a játék 16:9-es felbontást csak 4:3-ast, és ezért húzta szét a képet...
Ez a probléma mennyire lehet általános?
http://www.mentornet.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&pfi=1582&bt=pdlist&pi=_63601&ck=0
16:9-es monitor jó játékra? Egy helyen azt írta valaki, hogy nem ismerte fel a játék, amivel játszott, hogy nem 4:3-as, és széthúzta "kövérre" a dolgokat, hogy kitöltse a képernyõt.
(Ha 10 éves monitorod van, szerintem ideje lenne újat venni. Olyat, amin van DVI bemenet.)
A hangfal-rendszerem még régebbi, alsó kategóriás. :P Jól mûködik, de csak az RCA csatlakozót ismeri. :D
Az lenne a kérdésem, hogy a HDMI vagy a DVI a jobb, illetve mi a lényegi különbség a kettõ között?! Azért kérdezem, hogy ha új gépet veszek milyen csatlakozásút részesítsek elõnyben. (Megnéztem a wikipediát de semmit nem ír ezekrõl. Nincs ilyen szócikk. <#vomit>#vomit> )
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
/*WTF?!*/