"Half-Life 3-at akarunk, nem konzolokat!"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vakok között...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"steam az isten <3"
Már akinek, számomra csak egy rakás szarkupac amit nagy ívben kerülök 2-3 befürdés után. A SteamOs meg a konzoljuk pedig eleve bukásra ítélt.
Már akinek, számomra csak egy rakás szarkupac amit nagy ívben kerülök 2-3 befürdés után. A SteamOs meg a konzoljuk pedig eleve bukásra ítélt.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
valve = steam egy ideje, ha nem tunt volna fel.
amugy jol teszik a steam az isten <3
gearbox meg inkabb a bl3n dolgozzon!!! mert a bl is láv <33
amugy jol teszik a steam az isten <3
gearbox meg inkabb a bl3n dolgozzon!!! mert a bl is láv <33
anti hero
gearbox egyelõre büntiben van, nem kellene más fejlesztõrõl nyilatkozni tán - vagy egyáltalán.
amúgy mért ne fejleszthetne hw-t a valve? a sztímen dagadtra keresték magukat, a marketplace-rõl is dõl a pénz, forrás tehát van.
láttunk már olyat, hogy sw-cég kiváló és sikeres hw eszközöket dobott a piacra - persze olyat is, hogy belebukott.
mondom ezt úgy, hogy nem cserélnék pc-t steamboxra, a kontrollerektõl meg futkározik a hideg a hátamon. de möglássuk.
amúgy mért ne fejleszthetne hw-t a valve? a sztímen dagadtra keresték magukat, a marketplace-rõl is dõl a pénz, forrás tehát van.
láttunk már olyat, hogy sw-cég kiváló és sikeres hw eszközöket dobott a piacra - persze olyat is, hogy belebukott.
mondom ezt úgy, hogy nem cserélnék pc-t steamboxra, a kontrollerektõl meg futkározik a hideg a hátamon. de möglássuk.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Csak azóta a Gearbox lett a játékvilág Nicolas Cage-e. Minden hulladék fost elvállalnak, és aztán nem mûvelnek velük csodát.
Miért? Anno õk csinálták a Half-Life 1 kiegészítõit, mindkettõ nagyon jó lett. Fõleg az Opposing Force, ami máig is fan favorit.
Gearbox? Az uto allt meg bennem, mar attol feltem hogy kiaadtak nekik a HL3 fejleszteset is. (mondjuk az evszazad poenja lenne)