"Half-Life 3-at akarunk, nem konzolokat!"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Vakok között...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"steam az isten <3"

Már akinek, számomra csak egy rakás szarkupac amit nagy ívben kerülök 2-3 befürdés után. A SteamOs meg a konzoljuk pedig eleve bukásra ítélt.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

valve = steam egy ideje, ha nem tunt volna fel.
amugy jol teszik a steam az isten <3

gearbox meg inkabb a bl3n dolgozzon!!! mert a bl is láv <33

anti hero

gearbox egyelõre büntiben van, nem kellene más fejlesztõrõl nyilatkozni tán - vagy egyáltalán.
amúgy mért ne fejleszthetne hw-t a valve? a sztímen dagadtra keresték magukat, a marketplace-rõl is dõl a pénz, forrás tehát van.
láttunk már olyat, hogy sw-cég kiváló és sikeres hw eszközöket dobott a piacra - persze olyat is, hogy belebukott.
mondom ezt úgy, hogy nem cserélnék pc-t steamboxra, a kontrollerektõl meg futkározik a hideg a hátamon. de möglássuk.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

woy
de ha lenne 10.000 forintjuk ...

Csak azóta a Gearbox lett a játékvilág Nicolas Cage-e. Minden hulladék fost elvállalnak, és aztán nem mûvelnek velük csodát.

Miért? Anno õk csinálták a Half-Life 1 kiegészítõit, mindkettõ nagyon jó lett. Fõleg az Opposing Force, ami máig is fan favorit.
Gearbox? Az uto allt meg bennem, mar attol feltem hogy kiaadtak nekik a HL3 fejleszteset is. (mondjuk az evszazad poenja lenne)
Atisz
Half Life 3 vagy Half Life 2 Episode 3? 😛

Mert elvileg ez utóbbi következne.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.