Bemutatkozott a Steam Controller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyszerû pedig. Vedd pl a nézelõdést. Analóggal szûk keretek között tudsz sebességet változtatni. Van a lassú, és van a már majdnem nem lassú. Tapipadon az érzékenysége és az ujjad mozgatásának a sebessége a plafon. Azaz egy fps-ben ezzel már majdnem tudsz pördülõs/hirtelen odafordulós heccsátot osztani, míg analóggal akár másodperc(ek)be is kerülhet mire ráfordulsz a célra autoaim, és aim assist nélkül. Megfelelõ driverekkel pedig akár azt is meg tudják oldani hogy a külsõ gyûrûk gombként funkcionáljanak, miközben a belsõ régiója a tapinak marad az analógkar verzió. Középre a képernyõre, lehet mapot, életerõt, lõszerkészletet, további gombokat rakni. Akár interaktív részeket is lehet oda rakni.
armageddon666
armageddon666
Félig egér, félig gamepad = nem jó egyiknek sem. Én így látom. De végül is nem kötelezõ használni. Meg aztán lehet hogy élesben jobban mûködik, mint azt elképzelem.

@

Tinman
Egy Baldur's Gate-et megnéznék vele :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

NEOreg3
bizonyos játéktípusokhoz (verekedõs/hack'n'slash) elég használhatatlannak tûnik

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(