36
 • felemelő
  #36
  "Meg egy, ami húsz évet fiatalít rajtam! Olyan nincs? Akkor könnyebben menne az a visszatartós móka"

  Nálam pont fordítva van.
  Fiatal koromban is hosszan szeretkeztem, de jó volt a fizikum, bírtam :)
  Mára kissé elhagytam magam és hamar kifáradok.
  De egy indokkal több, hogy vigyázzak az állóképességemre :)
 • MerlinW
  #35
  Háát.. én voltam már olyan egyetemi szerepjátszókörben, ahol azt vártam minden pillanatban a mesélőtől, hogy: "és orgiába fulladt a tárgyalás!". Jah.. 4 olyan csaj elfezett, meg orkozott, amilyeneket magazinok címlapján szokás látni. Szóval ez erős sztereotípia:)
 • csimmasz
  #34
  Összezavarodtál, a Mágusos formák kevésbé a csajos sztorikról híresek.
  De persze halászcsárdában a Tiszaparton hiába beszélsz malacpecsenyéről csak értetlenkednek.
 • Glutamin
  #33
  A többiek csak irigykednek. Én sokban egyetértek a leírtakkal :)
 • Bren X
  #32
  Hoppácska! Nekem is kell egy ilyen spray! Meg egy, ami húsz évet fiatalít rajtam! Olyan nincs? Akkor könnyebben menne az a visszatartós móka X-D
 • morden2
  #31
  Szerintem csak megerősödött az elmélet a hozzászólásoddal, ha a társaságod nagyban fedi a " pillanatok alatt a csajos sztorikra terelődik," és "akiknél a Mágus szerepjáték meg a legújabb fantasy könyv amiről álltalában megy a beszélgetés" :D
 • csimmasz
  #30
  "Pontosan lehet tudni, ha egy pasas elkezd egy társaságban a szexuális sikereiről mesélni, az én kontómra fél óra múlva tessék megkérdezni, mióta impotens? Ugyanis az ember mindig azt bizonygatja, ami nincs."
  Én ezzel vitatkoznék, persze tudom mire gondol ezzel, de például érdeklődési kör függő ki a motorokról, ki a pecázásról ki mondjuk csajokról nyit párbeszédet.
  Akinek van mire visszaemlékeznie az könnyen bonyolódik csajos kalandokba a hiba ott szokott lenni ha rossz társaság előtt kezdi el, vagy tényleg csak kissebbségi komplekszusból.
  Én akár hova csapódok azt veszem észre, hogy a beszélgetés pillanatok alatt a csajos sztorikra terelődik, legalabb is az olyan beállítottságuak közt.

  Mindenki arról szeret beszélni amit a legjobban szeret csinálni, ismerek olyanokat akiknél a Mágus szerepjáték meg a legújabb fantasy könyv amiről álltalában megy a beszélgetés. • Tower Guard
  #29
  Hagyd őket a francba. Nagyon jól tetted, hogy leírtad a sztorikat, meg a véleményedet. Hála Isten egyenlőre azt még meg szabad tenni, az interneten legalábbis.
 • BaltásRém
  #28
  Köszönöm az etikai felvilágosítást !
  Soha életemben nem beszéltem ki senkit sem. Ha mégis akkor úgy beszéltem róla hogy "valaki". Mindamellett tisztelettel viselkedtem mindegyikkel, sőt ,még a HITVÁNYABBAKKAL sem voltam önző, vagy ilyesmi. :) Anonim módon említettem őket, szerintem így nem sok oka lehet akárkinek is megsértődni.

  Mivel mondanivalómat valamilyen köntösbe kellett bujtatnom hogy megoszthassam veletek a gondolataimat, ezért egy-két foglamat nyomatékosítottam a magam sajátos módján.

  ÉS ??????????


 • dyra
  #27
  "Voltám már hitványabbnál hitványabb egyedekkel." aztán "mert ha okádék minden porcikája," Nálam ez simán kiütötte a biztosítékot. Aztán meg elkezdesz értekezni a szerelemről. Miközben láthatólag azt gondolod, hogy téged megkímél az idő vasfoga.

  Nem illik így beszélni egykori szexualitás partnereinkről, mi több tovább megyek nem illik őket kibeszélni sem. Pláne nem alpárian.
 • BaltásRém
  #26
  Akkor én kérek elnézést, ha hencegniakarás jött le abból amit írtam ! Nem annak szántam.
  Igen, valóban nincs köze a kényszeres elélvezniakarásnak a korai magömléshez.
  De a jellemzésedet rólam tartsd meg magadnak, mert az az igazi ostobaság, ha valaki ennyiből ilyen kerek megállapításokat tesz másról !

 • Fbn Lx
  #25
  te tipikusan az az ember vagy, aki igénytelen és öszötnlény kaladjaiból fakadóan némileg tapasztalt, és ez valamelyest kompenzálja a nyers ostobaságát
  láthatóan fogalmad sincs róla, hogy mit jelent a korai magömlés, és a kényszeresen elélvezni akarással társítod, aminek nincs helye a témában (feltételezhetően azért társítod, mert ebbe bele tudod szőni a saját igénytelen kalandozásaidat és henceghetsz a szexuális életedről, amit egybként mindenki leszar, és senki sem irigyel)
 • BaltásRém
  #24
  Te miről beszélsz ?

  Szerintem nem a "szexuális sikereimet" firtattam.
  Sikerélmény, kudarc volt vegyesen egyaránt. Ezen tapasztalatok alapján írtam le összegzés képpen, amit látok az egész működéséből.

  Neked egyébként milyen értelmes hozzászólásod van az egészhez ? Mármint a fórumtémára gondolok. Mert egy bírásod volt, ez:

  "Berúgva nehogy szájspraynek nézzék (mondjuk van aki józanon is alapból hülye) mert olyan lesz a csók mintha terminátor adná."

  Ennyi az összes tapasztalatod/véleményed az egészről ? Ez a fröcsögés inkább... • dyra
  #23
  De vagesz vagy. Eszembe jutott rólad egy Popper Péter idézet.

  "Pontosan lehet tudni, ha egy pasas elkezd egy társaságban a szexuális sikereiről mesélni, az én kontómra fél óra múlva tessék megkérdezni, mióta impotens? Ugyanis az ember mindig azt bizonygatja, ami nincs."

  Lököd itt a baromságot. Közben lényegében leírod magadról, hogy egy utolsó kurva / hímringyó vagy hiszen neked mind1 kivel kefélsz mikor és miért. Talán te még rosszabb is vagy náluk, persze ha igaz lenne az egész mert még azt is kétlem. A témának meg inkább olvass utána mielőtt tovább "fröcsögsz" róla.
 • constellus
  #22
  a buzisághoz nincs sok köze viszont igy van, 2000ben az usában kb 60% a népességnek már a sok "gyógyzser" és sok szar mü geci kaja miatt nemzésképtelen, nö férfi egyaránt kitudja most mennyi, és a világ más"modern" országaiban mennyi, na és itthon mi a helyzet, de amugy igen ezkell a népnek a mostani 16-22 éveseknek majd ha befut, akkor már idöben kordában tudják tartani a népességnövekedést, fegyverek, mérgek, háboruk nélkül, legláisan, büntetlenül, elképzelhetetlen bevétellel.(heJJesirásér sry, felbaszott a cikk, idc atm.)
 • csimmasz
  #21
  Pontosan!
  A férfiak vizuális tipusok, ha nincs meg a kellő látvány akkor szem becsuk és a tegnapi csapos csajt vagy azt a dögös szomszéd adshonyt képzeled oda aki mindíg kacérkodik veled, és kettő másodperc mulva el is mentél és nem egyészen öt perc mulva már a kocsiba ülsz és mész haza.
  Ha viszont az évszázad nőjével vagy akkor van hogy valóban elmész hamar mert nem birod, de lesz második meg harmadik ami viszont reggelig tart.
  Arról nem beszélve sokan ugy képzelik hogy anyi az egész, hogy egy óráig kell tömni a csajt és kész, e tévedés.
  A legtöbb nő a játékot szereti, a váltogatott, szenvedélyes, neha gyengéd esetleg durva sexet.
  Nem az a jó szerető aki mint egy gép szét üti a méhet hanem aki a csaj igényihez tud alkalmazkodni.
 • Tetsuo
  #20
  Igen, mert részben mindketten igazat írtatok. Az emberi elme márcsak ilyen. ;)
  Mindenbol tud problémát csinalni. Abból is, ha túl jó, abból is ha nem.
 • BaltásRém
  #19
  Hát ja, ha lesarkítuk a dolgot, akkor igen. Mert kurva jó a csaj, stb...de itt nem erről beszélek. Voltám már hitványabbnál hitványabb egyedekkel. Ilyen esetben nem sok kedve van az embernek "cicózni", meg húzni a dolgot sokáig, mert ha okádék minden porcikája, akkor nem is képes rá az ember. Itt van az, hogy na, bár inkább már benne lennék, osz' kész. Ilyenkor csak magaddal foglalkozol. És akkor lehet itt egy bomba nő is, ha nem érzel iránta semmit, hasonló a helyzet.

  De ! Amire én gondolok az az ideális partner. Aki nem feltétlenül a világ legjobb nője. Az idő megszűnik létezni, és nem az orgazmus az elsődleges cél. Ilyenkor mehet a műsor akármeddig, mert nem az orgazmusra koncentrálsz, hanem inkább az apró részletekre. minden olyan frankón adja magát.

  Lefogadom hogy a fórumozók zöme azt sem tudja milyen ez.
 • BaltásRém
  #18
  Te fiú !Te most nekem akarod elmagyarázni hogy hány kilós egy egér ? :)
 • BaltásRém
  #17
  Továbbra is egyetértek a meglátásssal ! Így van ! Pontosan !!
  Akik korán megházasodnak, keveset tapasztalnak, azok lehet életük végéig soha ha nem tudják meg mi a szerelem. Teli vannak elfolytással, kielégületlenséggel. Ilyenkor van az, hogy vagy idegbeteg lesz, vagy beteg, vagy alkoholista, eljár kurvázni, stb...és ezek az emberek szoktak általában az "ideális családmodellt" mintázni, mert kívülről minden happy.

  És akkor az esetek zömében mi van ? Vagy rákban meghal az egyik, vagy valami pszichoszomatikus betegségben, mert kurvára kielégületlen. Vagy !!! Vesz egy 180 fokos fordulatot, és egy tök új életet kezd, családot meg elhajtja a gcbi..:) Ezt akik kívülről látják, mély megvetéssel konstatálják, pedig szerintem csak arról van szó, hogy az illető küzd a túlélésért ! Ennyi !

  És az a bizonyos "görcs a gyomorban" érzés. Ha nem a megfelelő partnerrel van az ember, akkor mind1 hányszor élvez el benne, nem fog elmulni. Állandó hiánybetegsége lesz...ez is megbetegedésekhez vezethez.

  Meg kell találni mindenkinek azt a partnert, akivel tényleg olyan szinten működik a testi-lelki kielégüles, hogy nem kell eljárni félrebszni, és rendesen kóma állapotig tud vele szexelni.
  Ennyi ! De ezt csak az tudja, aki már tapasztalt !

  És akkor jönnek az ilyen spray-s dolgok ? A tudatlan, tapasztalatlan, esetleg aberállt embereket jól meg lehet vele célozni mint leendő vásárlók, de szerintem kvára nincs rá szükség egy egészséges párkapcsolaton belül. • goldmember
  #16
  Látom sikerült ostobaságokat írnod. Ha egy nőt unsz vagy nem tetszik épp akkor nem tudsz gyorsan elmenni, mert egyrészt nem áll föl rendesen a faszod és nem vagy stimulálva az orgazmushoz. Ha viszont egy nagyon izgató nővel vagy aki ráadásul tud is dugni, akkor pár perc alatt véged van.
 • morden2
  #15
  Utánanéztem wikipédián, mi az a korai magömlés, elég szívás lehet :P
 • csimmasz
  #14
  Igen, az egyébként sokkal jobb ha a csajnál vagytok, hajnalba könyebb letiplizni.
  Ha nálatok vagytok ki kell tenni a szűrét, mert reggel ahelyett, hogy ágybareggelit hozna még képes beszélgetni.

  Amugy szerintem a korral az étvágy csökken az igények nőnek, érdekes módon.

  20 évesen mindenhol, mindenkit, mindenkor viszont 35-40 től meg, ebből kinézek egy sima dugést akkor inkébb nem is kell, csak az egészestés mocskos sex ami megéri a befektetett energiát.
  Persze ez csakis rendszeres nemi életet élőknél érvényes, kiéhezettek az rendhagyó eset. :)

  Legalább is a környezetemben ez a domináns, a 15 évesen megházasodóknál a fene sem tudja milyen elfolytott abberrációk lehetnek, egyetlen nővel egész életben.
  Szerintem a prostik jórészt ezekből élnek.
 • Fbn Lx
  #13
  kétféle érzéstelenítő keveréke
  wow
  marhára örülök neki, hogy egy óráig tudok reszelni, ha közben nem érzem a faszomat
  debil állatok
  éljenek a tüneti kezelések és a profit
 • Tetsuo
  #12
  Vagy amikor reggel felébredsz és csak annyit tudsz mondani a dagadt [email protected], hogy, na tunés! Az meg, dehát itt én lakok! Ja, akkor megyek...
 • csimmasz
  #11
  Az megvan amikor haverok már a buliba lebeszélnek a csajról, de te a piától valami kurva jónak véled, azt mikor hazaviszed kezd kimenni a pia, mire rajta lihegsz már meg is bántad, hogy nem halgattál a tóbbiekre.
  Vagy az, amikor anyira kívánod a csajt, hogy a gyomrodban görcsöl és sose tudsz vele betelni? :)
 • csimmasz
  #10
  Ehez a cikkhez nem árt ha olyanok szólnak hozzá akinek minimum kétszamjegyű a kalandjainak száma.
  Mert tapasztalat nélkül nem latja át miről is beszélek
 • Katalizátor
  #9
  Jah! Te meg baromságokat hordasz össze!
 • Evogordon
  #8
  Az kell az emberisegnek aztan csodalkoznak h sok b*zi gyerek szuletik emg beteg meg rakosak az emberek..
 • Frank99
  #7
  ismerősök?????


  na persze

  :-)
 • Frank99
  #6
  nyehehe.

  sosemmegyünkel........

  :-))))
 • Tetsuo
  #5
  Régen ismerosok lidocaine-t használtak kurvához, mert ugye egy menet... a ribanc meg csodálkozott, hogy zsibbadt a szája. :D
 • dyra
  #4
  Berúgva nehogy szájspraynek nézzék (mondjuk van aki józanon is alapból hülye) mert olyan lesz a csók mintha terminátor adná.
 • BaltásRém
  #3
  egyetértek az okfejtéssel !
  agyban dől el az egész. én is tapasztaltam hogy van akivel teljesen más az egész, és megy kva sokáig, mert valahogy agyban máshogy állsz ahhoz a partnerhez. De van amelyiknél meg csak azon vagy hogy túl legyél rajta, megkönnyebbülj, aztán lekoptasd a gcbe.. :) mert alapjáraton nem jön be a csaj.
 • Frekvency
  #2
  jó nagy hülyeséget mondtál...
 • csimmasz
  #1
  Nos, megfelelő partnerrel a sokszori orgazmus is megy szerintem a legtöbb embernek.
  A legtöbb korai magömlés amiatt van gondolom, hogy az ember már szabadulna inkább mintsem még ott tornázgasson valakin akihez nem sok kedve van.
  Ez ilyen, El Bundy-s dolog, mégha nem is szar az asszony de már nem nyújt semmi újat, hátmég ha 100+ kiló.
  Monjuk az én gondom fordított, lehetne az asszony jobb fizikumba is de hál istennek sosem hagy unatkozni az eggyüttlétek alatt. :)