13
-
Vol Jin #13 Észre sem vettem, hogy idézőjelezte a magyar-t...
Az a baj, hogy ennek már annyira átmosták az agyát, hogy tényleg el is hiszi, hogy nem magyar az, aki nem arra szavaz, mint ő. -
Ferrer #12 Mesélj, miért vannak a magyarok idézőjelben? Mert nem értenek egyet Vityka bá intellektuális bandájával? -
Ferrer #11 *sarlóval és kalapáccsal -
Vol Jin #10 Azon túlléptem, mert a szolidaritás zászlót láttam és lengyelnek néztem, és ugyanabban a másodpercben váltott is a kép, és a piros-fehér-fekete zászlót láttam, amiről azt hittem, hogy piros-fehér-zöldnek nézte az illető. -
#9 Te nem vagy százas. :)
Elotted írta a srác, hogy 0:58-nál, na pont ott vannak "magyarok" megjelenítve.
Tudod: Youtube, videó, másodperc...
-
Vol Jin #8 A miénk azért gránitszilárdságú, mert vésővel és kalapáccsal formálható. Jön a bükkmakkos-bakonytarkányi egyéni képviselő, beadja a módosító indítványt, így mivel nem frakció vagy kormányjavaslat, nem kell pöcsölni a bizottsági vitával, hanem napirenden kívül öt perc múlva megszavazható. A sudribunkó Kövér Laca meg házelnöki minőségében síppal minden ellenzéki képviselőnek rácsap a kezére, kiszámláz egy jelentősebb bírságot, aki vita nem lévén oda nem illő módon egy molinóval illemtelenkedik fidesznyikes körökben felháborodást okozva. Nekem meg ez okozza a felháborodást. -
Vol Jin #7 És ez az irakiakról vagy irániakról jutott az eszedbe?
Te valamilyen anyagot szedsz? -
bvalek #6 Te elolvasod egyáltalán a hozzászólásokat amikre reagálsz? -
#5 De a "miénk" GRÁNIT SZILÁRDSÁGÚ nem!? Forradalmi! Nem toldozgatják piszlicsáré pártügyek miatt. Dehogy. -
bvalek #4 Magyarország alaptörvényét 2011-ben elfogadták, hatályban csak 2012 január 1. óta van. Azért ez a fél tucat módosítás elég apró, föleg ahhoz képest ahogy pl. Thaiföld nemrég váltogatta az alkotmányait. Az új alkotmányok mindenhol módosítgatásokkal kezdik a karrierjüket, mert úgy is a gyakorlat dönti el, hogy melyik rendelkezés életszerü és melyik nem.
Azért megnyugtató hogy a Google termékmenedzserek mennyire a szívükön viselik a demokráciát, biztos vérzik nekik amikor a privát adatainkban turkálnak és pénzt csinálnak belöle, meg átadják az NSA-nak mintha bünözök lennénk. Hogy is mondta Carlin, az USA-t olyan rabszolgatartók alapították, akik szabadok akartak lenni... ennek tudatában kéretik olvasgatni az alkotmányukat.
... a portál az arab tavasz eseményei után számos államnak segítséget jelenthet egy forradalom után.
Fel fel, ti rabjai a földnek... -
#3 A sok hulye, aki egyik ciklusban az Mszp-re, a másikban a Fideszre szavaz. -
Vol Jin #2 Mi volt az érdekes benne? -
Blacktom #1 (pusztán érdekességből) videó 0:58