8
Kártyás Flash játék
  • Jakuza1
    #8
    El is felejtettem, csinaltam egy videot, hogy a Crystal Skorpiot, hogyan lehet farmolni perfektre a Dark Towerben.

  • Jakuza1
    #7
    Na, kiprobaltad ?
    Amugy erdemes is belepned mert decemberi adventi event van es most egy csomo jo kartyahoz hozzalehet jutni.
    Stone Linker Fighter kartyak jottek eddig, amibol az elso harom egy jo deckben igencsak erosnek tunnek.
  • Jakuza1
    #6
    En jol elszorakozok vele, igaz a kristalyokat eleg lassu gyujteni a pakli fejlesztesekehez. Ugyebar 60 akciopont van, amihez a rendszeruk 2-5 percenkent ad hozza egy darabot.

    Jelenleg azt csinalom, hogy kristalyt farmolok az adventure modban, mert ugy vettem eszre az a leggyorsabb, foleg ha van valakinek Wealth Gem -e es klan tag, amelynek van upgrade-je. Igy merkozesenket 140 kornyeki kristalyt lehet egy merkozes alatt nyerni.

    5 kristalyba kerulnek az elso questek parbajai, igy olyan 140x12 = azaz 1680 kristaly nyerheto ki, akciopont toltodes nelkul a 60 akciopontbol. (eleg gyorsan megy mar mind a nehantist mind az eclipse paklimmal, egy merkozes talan nincs 1 perc sem)

    Azert lassan-lassan gyulnek a kartyak, igaz meg csak a max 3-5k erteku kartyakbol probalok osszegyurni egy alapszintu packot, amivel mar azert lehet pvpzni kisebb sikerelmenyekkel.

    A jatek joval 1000 feletti kartyaallomanya eleg nagy variacios lehetoseget nyujt, es folyamatosan jonnek az ujabbnal-ujabb paklik.
    Jo kis paklik ellen kuzdottem mar, es rengeteg kombinacioval talalkoztam az elmult napokban, ami igazan a kedvemre valo, mert igy nem fullad a jatek unalomba egy ido utan.
    Csak egyetlen egy dolog, ami nem tetszik a jatekkal kapcsolatban az a flashes felulet, jobban orulnek valami sajat kliensnek, mert korlatoltak igy a lehetosegek, mind a felbontas valasztasateren, vagy eppen full screenben a flash nem engedelyezi a billentyuk hasznalatat, a keresoben vagy chat ablakokban igy, olyankor mindig ki kell lepni full screenbol ablak modba.
    Ettol eltekintve mas gondom nincs a jatekkal. Szerintem ez a legjobb ilyen tipusu jatek, amivel talalkoztam, ha leszamitom az MGTO-t.
  • Lokker
    #5
    Lehet majd teszek vele egy próbát megint.
  • Jakuza1
    #4
    Pedig szerintem a kartyak grafikai megvalositasa, nagyon rendben van es allitolag a kiadas ota rengeteget fejlodott a jatek.
    Magic meg van nekem is, de egyre puritanabb szvsz es az nem tetszik benne.

    Ez viszont egyelore bejon, bar meg nem igazan ismertem ki benne teljesen magam.
  • Lokker
    #3
    Én anno kipróbáltam, de nem fogott meg. A rajzok se igazán tetszettek. Máig nem találtam olyan játékot mint ami anno a Warstorm vagy a Planetstorm volt. A Magic sokkal jobban tetszik de azt élőben szoktam néha játszani.
  • Jakuza1
    #2
    Amugy jatszott valaki mar ezzel a jatekkal itt az SG-n ?
  • Jakuza1
    #1
    Az Eredan egy gyüjtögetős kártyajáték, mint a Magic the Gathering Online. Egyszerűbb szabályokkal, viszont elég széles kártya választékkal, amit a készítök folyamatosan bővítenek.

    3 hős kártyája van a játékosnak és azok közül legalább egynek kell túlélnie az ellenfél elleni csatát, miközben különböző támadó,védő,varázslat,felszerelés stb. kártyákkal nővelheti hőseinek a tulajdonságait.
    Nem igényel kliens letöltést a játék, mivel flash alapú.

    A MGTO-val ellentétben a játék ingyen is játszható és lehetőség van kártyák beszerzésére a játékban questekkel,napi ill heti eventes küldetésekből gyűjthető crystal-okkal is a marketplace-n, a játékosok között.
    Természetesen itemshopos lehetőség is adott.

    Nem csak élő játékosokkal vehetjük fel a versenyt és tornákon vehetünk részt, hanem adventure módban is játszhatunk, ahol a történetek végén főgonoszokkal is összemérhetjük tudásunkat. Itt új kártyákra is szert tehetünk.
    Egyszerűsége ellenére egy jó játékot ismertem meg benne és meglepödtem, hogy már több éve létezik.

    A játék elérhetősége:

    http://itcg.eredan.com