3
 • Tetsuo
  #3
  Egy felmérés szerint az utasok 1/3-a nem kapcsolja ki a telefont, nalam is volt, hogy elfelejtettem légi módba rakni. Ki nem sz@rja le?! Az utaskíséroket sem érdekli, csak elmondják a kotelezo szoveget.

  Zoliz, természetesen használhatod a telefonodat, tabletedet ha repulo uzemmódban van, azt senki nem tiltja.
 • dchard
  #2
  Már ha statisztikai szempontból vizsgáljuk a kérdést, akkor is noszensz ez a kapcsold ki a kütyüdet dolog. Nincs olyan repülőgép, amin véletlenül legalább egy embernél ne lenne bekapcsolva telefon. Mindezek mellett a WLAN és mobil tecgnológiák teljesen más frekvenciákat használnak, így a fedélzeti rendszerekkel kapcsolatos ütközés vagy interferencia is lehetetlen. Ezeken túl az általános lózungokon túl soha senki nem volt képes pontosan megindokolni, hogy pontosan melyik mobil technológia milyen rendszert zavar vagy zavarhat meg egy repülőgép fedélzetén.

  Az más kérdés, hogy egy bekapcsolva hagyott mobil ha 10km magasan megpróbál csatlakozni a földi hálózathoz, az jelentős mértékű interferit képes okozni lent a földön, de ennek semmi köze a repülők vagy a légiirányítás fedélzeti rendszereihez, vagy a légi közlekedés biztonságához.

  Dchard
 • Zoliz
  #1
  En is szoktam zenet hallgatni a telomon es eldugom a fulest amikor a legikisero nuni ramszol. Persze csak repulouzemmodban hasznalom. Nincs kapacitas hogy mindenkit ellenorizzenek.