11
-
#11 PC-n se ilyen durva a helyzet viszont egy hajszállal több LEHET a probléma. Jön egy AAA cím és beta drivereket kell vadászni ilyen-olyan okból. Az egyszerűség a konzol előnye, a szebb grafika pedig a PC-é. -
#10 Ez érdekes - nekem is régi a konzolom, de hiba nélkül megy a játék és mégcsak nem is popupol. Igaz RGH-zva van és normális vinyó van beletolva :) -
Hoz_Hun #9 Ember, ez nem a konzol hibája hanem a programé!! Azt rakták össze tréül. Nekem pl Slim-em van és tökéletesen megy, úgy hogy mindkét lemezt feltettem. Mindegyik XBoxon így kéne mennie. Az hogy nem így van az a programkészitők hibája.
Most ha azt mondom, hogy a PC-n is volt már kapitális hibával megjelenő játék, akkor szidjuk a PC-t? Melyik is volt az? Diablo 3, vagy nem tudom, be se lehetett lépni a játékba, meg hasonlók. -
fecg21 #8 Elképzelem ahogy a konzolos júzer a helpdeskessel beszélget.
Halló Jenő vagyok ! Nekem aza poblémám hogy berakom a lemezt a gépbe oszt nem ména játék, a többi játékot ha berakom egybő megy, de ez a játék ez nem megy, mit tudjak csináni most maga szerint? Segíjjen má nekem.
Az meg mondja neki. Most kapcsojja ki, majd kapcsolja be. Aztán pofozza meg a gép oldalát. Igen kedves Jenő, nagyon jól pofozta meg a gép oldalát, mehetünk is az 5.-ik lépéshez... -
spR #7 Nekem 2006-os a konzolom, es gond nelkul megy rajta a jatek. -
Zero 7th #6 Ééééérdekes, PC-n is kb ilyenek az arányok Origin és Steam óta, ott viszont feszt ez a kifogás konzolos részről... -
#5 1000-ből 1 ilyen eset van és ez se bonyolult megoldás. -
Bendzs #4 A "nem kell bele új alkatrészeket venni, mert minden játék remekül fut rajta, akármilyen régi az eszköz" részt kifelejtetted :D
*popcorn* -
Gabesz84 #3 Na várjunk, a konzolnak nem az a lényege hogy betolom a játékot és játszok? :P -
kissssss #2 kipróbálva így működik. -
Hoz_Hun #1 Ez a "9 lépés" ez csak vicc igaz? És egy felhasználónál működött? Ez a merített halmaz? Wow!