6
 • ibrik
  #6
  Na bekövetkezett.
  Először is, én csak a Digi csomagra fizettem elő, nem éri meg a 300Ft-al drágább Digi+ a sportcsatornákért, meg SzuperTV2-ért, amelyeket azelőtt sem néztem, mikor teljes csomagom volt.

  Most AXN helyére berakták a xar SuperTV2-őt (a sima Digi csomagba), a Nickelodeon-t pedig a Digi+-ba...
  Gyereknek talán jó lett volna. Majd túléli... Eddig sem tudott a létezéséről.

  Az igazsághoz hozzátartozik, azért nem izgatom magam a csatorna cserélgetések miatt, mert egy ideje arra szoktam rá, hogy pl. a sorozataimat inkább beszerzem "virágbolti" verzióban és pl. anélkül nézhetem azokat, hogy 5 percenként megszakítanák reklámokkal.

  Amúgy meg a többi szolgáltatónál is rendszeres az "értelmetlen" variálgatás.
  (Dehogy nincs értelme...

  Most nemrég a T-Home-os előfizetők is szívták a fogukat, néhány népszerű csatorna analóg verziójának megszüntetése miatt, amelyeket ezután csak a drágább HD csomagban lehet elérni, másik box-szal, aminek szintén drágább a bérlése.
 • boond
  #5
  Itt valószínűleg nem az emelés a gond, hanem a saját csatornák indítása, digifilm, digi ez digi az :) És vélhetőleg zavarja a köreiket az axn megújulása...
 • kopasz1979
  #4
  Kár hogy csatornákat cserélnek le vagy vesznek ki ahelyett, hogy inkább plusz csatornákat tennének be a meglévőek mellé! Discovery csatorna családot vissza a AXN csatorna családjával együtt (AXN-nek is több csatornája van ugyanúgy mind a Discovery-nek). Néhány száz forintos emelést, az előfizetők biztos kibírnak, ha a kedvenc csatornákat nézni akarják.
 • Etinger
  #3
  Én továbbra is a Discovery-n vagyok kiakadva... legalább lenne egy nagyobb csomag amibe benne van vagy valami... hihetetlen.
 • zserrbo
  #2
  Kár az AXN-ért :(
 • Narxis
  #1
  CC mint vigasz? Eléggé pofátlanul ismételnek mindent, több új sorozat lesz az AXN 2 új csatornáján.