Démonok között - Az év legjobb horrorja?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
Latom csak kotekedni akarsz, mi ez, ovi? Bocs, ha en is mertem egy velemenyt formalni az o velemenyerol. Atyam...

One Vision. One Purpose.

Szóval, akinek más a véleménye, mint a tied, annak nem ér semmit a véleménye. Mi ez, ovi?
a_n_d_r_e_w
Az Evil Dead mint jeleskedes? Nah innentol kezdve nem sokat er a velemenyed 😞

One Vision. One Purpose.

Inkább azt mondanám, hogy az egyik legjobb ördögûzõs film. Nem pedig legjobb horror. Nehezen szántam rá magam, hogy megnézzem. A végén kellemesen csalódtam.

Ez egy tucathorror...
Messze nem olyan jó, mint ahogy hype-olják. Nem a nézhetetlen kategória, de alapjaiban egy unalmas, csontig lerágott témáról van szó. Megsázllja a nõt egy démon, juj, ki kell ûzni belõle...

Ennyi, sok sikert, fziessétek ki a jegyárat érte!
Atisz
Jónak tûnik.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zombee
"Démonok között - Az év legjobb horrorja?" ... "Egyébként a korrekt, nagyon tipikus horrorról van szó, de közel sem kiemelkedõrõl - idén is láttunk már jobbakat."

Nincs több kérdésem, azt leszámítva, mi volt az a több jó? Még nem láttam ezt, de az év többi horrorja eddig nem jeleskedett túlzottan az Evil Dead-et leszámítva, ami annyira nem érdekelte a magyar közönséget, hogy csak egyetlen vetítésre voltak hajlandóak elmenni.