Arma Tactics

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Megvenni ezt én sem fogom, de talán még letölteni sem, nem tetszett a videó alapján.

A halál csupán a kezdet...

Ja, csak tökéletes se lett, meg mondom, ilyen volt már egyszer 😉

Megy is lefele a süllyesztõben, sztem hamarosan benne lesz vmi 1 dolláros bundléban 😊

Fenrir
Állítólag pont ez volt a céljuk, egy tökéletes másolat a táblás játékról, nem pedig egy reboot, mint amilyen az XCOM lett.

Ez elég tré (se customizáció, se fejlõdés).

Amúgy annakidején toltam ezt, még amigán, és szégyen hogy amit most kihoztak az a grafikán kívül egy az egyben ugyanaz. EGy grammot nem tettek hozzá a programhoz.

Pedig WH40K rajongó vagyok, de ezt még le se töltöttem 😞

(tudom hogy a táblás játékot másolták élethûen, de vicc hogy semmit nem raktak hozzá).

Fenrir
Most jelent meg:

Apropó, ilyen turn based lövöldét tud még vki ezeken kívül?

JA 😊, X-com sorozat, Hammer and Sickle, Silent Storm, Fallout Tactics (bár az lehet nem is T😎?

Nem muszáj mai darabnak lenni, csak jó legyen....

Fenrir
Én is játszottam vele egy ideig, de mint a menedzser, mind a taktikai része nekem nem elégséges a JA2 1.13 után :

Én szerettem azon tökörészni, hogy minden zsoldosomat a legaprólékosabban is felszereljem.

Meg ezek a 3D-s zsoldosfejek baromira unszimpatikusak.

A combat evolvedet tettem fel, ahogy elnéztem az az ultimate mod hozzá.

Igazából nem rossz játék, az elején nagy csalódás a régi JAhoz képest ez az RTSitett harcrendszer (tudom, megállítható 😊 ), meg néhány furcsa játékmechanizmusbeli dolog: pl az RPM teljesen irreális (lásd egy pisztoly RPMje nagyobb mint egy géppuskáé) de utóbb kiderül hogy a célzás gyorsasága az RPMtõl függ valahogyan, egyes fegyverek állva pontosabbak mint mondjuk fekve célozva, igazából a találati esélyt nem látni pontosan... a spottolási, lopakodási és rejtõzködési rendszer is furca, kiszámíthatatlan (miért vesz észre távolról egy nekem háttal álló katona csak azért mert ÉN észreveszem 😊 )

Szóval sok dolog el van rejtve, nehéz eldönteni két fegyver közül hogy melyik a gyorsabban célzó/pontosabb, még akkor is ha áttúrom a config fájlokat.

De igy a végefelé kezdek hozzászokni, és egyre kevésbé zavar hogy nem tudom fullra optimalizálni a fegyverzetet, mert pontosan nem tudom mibõl-mi következik (tesztelgetni meg nem lehet pontosan).

Szóval ha az ember félreteszi az elsõ Ja miatti elvárásait, egész jó játék 😊

Fenrir
Tudom 😞

A HTC Desire S-em sem elég már ide, hiába van rajta fõzött rom ami JB alapú.

Fenrir
Modokat próbáltál már hozzá? Van 1-2 ami nagyban megnöveli a játékélményt. Pl be lehet állítani a zsoldosok eredeti hangját a JA2-bõl, volt a BiA-ban pár akinek baromi idegesítõ volt a nyivákolása.

koschwarz
azért azt vegyétek figyelembe, hogy csak tegra3-as eszközökre van egyelõre, tehát ilyen galaxy s3-mal sem megy sokra az ember, sajnos.

Currently supported Tegra3 devices:

Iconia A110
Iconia A210 or A211
Iconia Tab A510
Iconia Tab A700 or A701
Transformer Infinity
Transformer Prime
Transformer Pad 300
Arrows X F-02E
Arrows V F-04E
Arrows X F-10D
Arrows Z ISW13F
Fujitsu Stylistic M532
Fujitsu Arrows Tab F-05E
Nexus 7
One X+
One X
Idea Tab A2109
Optimus 4X HD
Optimus Vu
Pegatron Chagall
Pegatron Olipad
Xperia Tablet S
Excite 10 SE
Excite 10
Excite 7
Excite 13
V985

Tegra 4 devices:

Nvidia Shield

"more platforms coming soon"

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Jól néz ki és végre körökre osztott Ja klón 😊

Épp most tologatom a Jagged Alliance - Back in actiont, de nagyon hiányzik a körökre osztás belõle.

Mondjuk az hogy IOs és Android után jön PCre kicsit elriasztó, valahogy tartok tõle hogy nem lesz valami komplex játék... 😞

Fenrir
Nekem semmi gondom az új XCOM-mal, úgyhogy ezt is meg fogom nézni.

Molnibalage
Ej, de hasonlít az X-COM-ra a motor.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Fenrir
Október elsején jelenik meg ez a körökre osztott játék Steam-en az Arma készitõitõl. Már elõrendelhetõ, 6 euró az ára.

iOS-re és Androidra már megjelent, a megfelelõ helyeken ott is megvásárolható.

Androidra.

Hivatalos oldal.