15
Arma Tactics is a turn-based close-combat strategy game.
-
#15 Megvenni ezt én sem fogom, de talán még letölteni sem, nem tetszett a videó alapján. -
lammaer #14 Ja, csak tökéletes se lett, meg mondom, ilyen volt már egyszer ;)
Megy is lefele a süllyesztőben, sztem hamarosan benne lesz vmi 1 dolláros bundléban :) -
#13 Állítólag pont ez volt a céljuk, egy tökéletes másolat a táblás játékról, nem pedig egy reboot, mint amilyen az XCOM lett. -
lammaer #12 Ez elég tré (se customizáció, se fejlődés).
Amúgy annakidején toltam ezt, még amigán, és szégyen hogy amit most kihoztak az a grafikán kívül egy az egyben ugyanaz. EGy grammot nem tettek hozzá a programhoz.
Pedig WH40K rajongó vagyok, de ezt még le se töltöttem :(
(tudom hogy a táblás játékot másolták élethűen, de vicc hogy semmit nem raktak hozzá). -
#11 Most jelent meg:
-
lammaer #10 Apropó, ilyen turn based lövöldét tud még vki ezeken kívül?
JA :), X-com sorozat, Hammer and Sickle, Silent Storm, Fallout Tactics (bár az lehet nem is TB)?
Nem muszáj mai darabnak lenni, csak jó legyen.... -
#9 Én is játszottam vele egy ideig, de mint a menedzser, mind a taktikai része nekem nem elégséges a JA2 1.13 után :
Én szerettem azon tökörészni, hogy minden zsoldosomat a legaprólékosabban is felszereljem.
Meg ezek a 3D-s zsoldosfejek baromira unszimpatikusak. -
lammaer #8 A combat evolvedet tettem fel, ahogy elnéztem az az ultimate mod hozzá.
Igazából nem rossz játék, az elején nagy csalódás a régi JAhoz képest ez az RTSitett harcrendszer (tudom, megállítható :) ), meg néhány furcsa játékmechanizmusbeli dolog: pl az RPM teljesen irreális (lásd egy pisztoly RPMje nagyobb mint egy géppuskáé) de utóbb kiderül hogy a célzás gyorsasága az RPMtől függ valahogyan, egyes fegyverek állva pontosabbak mint mondjuk fekve célozva, igazából a találati esélyt nem látni pontosan... a spottolási, lopakodási és rejtőzködési rendszer is furca, kiszámíthatatlan (miért vesz észre távolról egy nekem háttal álló katona csak azért mert ÉN észreveszem :) )
Szóval sok dolog el van rejtve, nehéz eldönteni két fegyver közül hogy melyik a gyorsabban célzó/pontosabb, még akkor is ha áttúrom a config fájlokat.
De igy a végefelé kezdek hozzászokni, és egyre kevésbé zavar hogy nem tudom fullra optimalizálni a fegyverzetet, mert pontosan nem tudom miből-mi következik (tesztelgetni meg nem lehet pontosan).
Szóval ha az ember félreteszi az első Ja miatti elvárásait, egész jó játék :) -
#7 Tudom :(
A HTC Desire S-em sem elég már ide, hiába van rajta főzött rom ami JB alapú. -
#6 Modokat próbáltál már hozzá? Van 1-2 ami nagyban megnöveli a játékélményt. Pl be lehet állítani a zsoldosok eredeti hangját a JA2-ből, volt a BiA-ban pár akinek baromi idegesítő volt a nyivákolása. -
#5 azért azt vegyétek figyelembe, hogy csak tegra3-as eszközökre van egyelőre, tehát ilyen galaxy s3-mal sem megy sokra az ember, sajnos.
Currently supported Tegra3 devices:
Iconia A110
Iconia A210 or A211
Iconia Tab A510
Iconia Tab A700 or A701
Transformer Infinity
Transformer Prime
Transformer Pad 300
Arrows X F-02E
Arrows V F-04E
Arrows X F-10D
Arrows Z ISW13F
Fujitsu Stylistic M532
Fujitsu Arrows Tab F-05E
Nexus 7
One X+
One X
Idea Tab A2109
Optimus 4X HD
Optimus Vu
Pegatron Chagall
Pegatron Olipad
Xperia Tablet S
Excite 10 SE
Excite 10
Excite 7
Excite 13
V985
Tegra 4 devices:
Nvidia Shield
"more platforms coming soon"
-
lammaer #4 Jól néz ki és végre körökre osztott Ja klón :)
Épp most tologatom a Jagged Alliance - Back in actiont, de nagyon hiányzik a körökre osztás belőle.
Mondjuk az hogy IOs és Android után jön PCre kicsit elriasztó, valahogy tartok tőle hogy nem lesz valami komplex játék... :( -
#3 Nekem semmi gondom az új XCOM-mal, úgyhogy ezt is meg fogom nézni. -
#2 Ej, de hasonlít az X-COM-ra a motor. -
#1 Október elsején jelenik meg ez a körökre osztott játék Steam-en az Arma készitőitől. Már előrendelhető, 6 euró az ára.
iOS-re és Androidra már megjelent, a megfelelő helyeken ott is megvásárolható.
Androidra.
Hivatalos oldal.