F.E.A.R. Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyorsan be is zárták.
KiruHoshino
Ez a játék förtelmes. Voltam az Alpha teszter az is szörnyû volt. Teszteltem most a bétát is de a véleményem nem változott. Ez a FEAR megcsúfolása. A FEAR1 szebben nézz ki full garfikán mint ez. Online élményért inkább játszatok továbbra is a FEAR3-al.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Van egy Closed Beta kulcsom. Kell valakinek? <#confused> Én most töltöm, kíváncsi vagyok rá. <#smile>

scomcomputers
Gondoltam....nekem is...
<#vigyor2>

* Scomcomputers the future of computing!*

Rayden02
Rossz ötlet volt!<#rolleyes>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Nah megjött az alfa kulcs,kis is prószálom gyorsban!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

s1lkforrent
Valószínûleg azért, hogy a netbookokon is menjen. Széles néptömegeknek szánt játékok grafikáját szeretik nagyon alálõni, hogy fusson az integrált 3D lassítókon is.<#idiota>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Én is próbáltam,valami iszonyat sz*r lett,igaz még csak alfa, de a graf még az elsõ Fear nyomában sincs!
<#rinya>

Blizzard Entertainment [email protected]

scomcomputers
Tesó valamit nagyon elbasztak ezel a csigányok.....
<#puszi>

Nálam is jelentkezik.
scomcomputers
Sajnos nem tudom kipróbálni az alábbi "unknown error" hiba miatt ami nagyon sok embernél jelentkezett ezt jeleztük a hivatalos fórumon..dolgoznak rajta.....várunk!
<#szomoru1>

Shep
Nekem nem jött, pedig már elég régen jelentkeztem rá.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#fejvakaras> Érdekes.
scomcomputers
http://www.youtube.com/v/Vvef_mV_xm8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

scomcomputers
Hát baxik elindulni,ebbõl ma nem lesz játék,sõt a support sem ír semmit:

SzirmosSzisza
Ez miben jobb, mint a régi F.E.A.R. multi ami ingyenes volt és legalább elfutott a gépemen ? :(

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

scomcomputers
Nem tudom még milyen, most töltöm lefelé,majd tolok képeket meg infót...
<#fejvakaras>

RAZOR27
a fear combat még jópofa volt, de ez már kicsit elkésett nem? :D

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

scomcomputers
"You're Invited to the F.E.A.R. Online Alpha Test"

Ha kapott valaki ilyen emailt, akkor ide jöhetnek a vélemények!

További infó!