6
Telenor One touch C
  • kifli
    #6
    hülyeség, az android rendszer legnagyobb ellensége az android rendszer. Más oprendszereknél miért nem jelent gondot se a viber se a facebook? Pedig ugyanazok írták a programsorokat...
  • tutituti
    #5
    a facebook alkalmazás és a viber az android telefonok ellensége.Irgalmatlan mennyiségű adatot tárolnak és emiatt szokott "elfogyni a hely"

    töröld ezeket és nézd meg hogy ezután is produkál ilyen problémát.

    még megoldás lehet a Főzött rom telepítése is.Ezek a romok arra jók hogy a jelenlegi gyári rendszert kicsit módosítják és kivesznek belőle illetve hozzátesznek olyan dolgokat amik szükségesek.Optimalizáltabb lesz és a hibák nagy részét is orvosolják.

    Amit tudni kell.Viber és társainál a törléskor az üzenetek is törlődnek.ezeket le lehet menteni ha minden igaz.Emailben elküldik mindet.
    A facebooknál semmi gikszer nem lesz.

    A főzött romot csak sok utánaolvasással és minimális hozzáértéssel javaslom.nem bonyolult de azért brick-elni lehet a telefont ami annyit tesz hogy végérvényesen tönkremegy és téglaként lehet maximum használni,de ez 1% esélynél is kevesebb ha lépésről lépésre azt csináljuk amit az okos emberek leírtak nekünk.

    Sok sikert
  • LeWyTy
    #4
    Oké! nem is tervezek mást. Nem mintha nem lenne igazam
  • Gerypapa 95
    #3
    maradj meg ennél :

    Hobby: ! SHUT UP AND ENJOY THE DUBSTEP !
  • LeWyTy
    #2
    Telefont kéne venni nem *****t és akkor nem lennének ilyen problémák
    Am meg Általános segélykérő topik.

    Android topik.

    Nem kellett ennek új topik, még ha pánikban vagy sem
  • móni76
    #1
    Telenor One touch C telefonom van!Az a problémám,hogy nem tudok frissíteni illetve telepíteni semmit mert mindent a telefon memóriájára tesz,így tele van!Az SD kártyámon van hely,de minden alkalmazást a telefonra rak nem tudom hogy hol kell átállítani illetve megtaláltam de az alkalmazásoknál szürkén van az hogy"áthelyezés sd kártyára"!Segítsetek!Köszönöm!