6
Telenor One touch C
 • kifli
  #6
  hülyeség, az android rendszer legnagyobb ellensége az android rendszer. Más oprendszereknél miért nem jelent gondot se a viber se a facebook? Pedig ugyanazok írták a programsorokat...
 • tutituti
  #5
  a facebook alkalmazás és a viber az android telefonok ellensége.Irgalmatlan mennyiségű adatot tárolnak és emiatt szokott "elfogyni a hely"

  töröld ezeket és nézd meg hogy ezután is produkál ilyen problémát.

  még megoldás lehet a Főzött rom telepítése is.Ezek a romok arra jók hogy a jelenlegi gyári rendszert kicsit módosítják és kivesznek belőle illetve hozzátesznek olyan dolgokat amik szükségesek.Optimalizáltabb lesz és a hibák nagy részét is orvosolják.

  Amit tudni kell.Viber és társainál a törléskor az üzenetek is törlődnek.ezeket le lehet menteni ha minden igaz.Emailben elküldik mindet.
  A facebooknál semmi gikszer nem lesz.

  A főzött romot csak sok utánaolvasással és minimális hozzáértéssel javaslom.nem bonyolult de azért brick-elni lehet a telefont ami annyit tesz hogy végérvényesen tönkremegy és téglaként lehet maximum használni,de ez 1% esélynél is kevesebb ha lépésről lépésre azt csináljuk amit az okos emberek leírtak nekünk.

  Sok sikert
 • LeWyTy
  #4
  Oké! nem is tervezek mást. Nem mintha nem lenne igazam
 • Gerypapa 95
  #3
  maradj meg ennél :

  Hobby: ! SHUT UP AND ENJOY THE DUBSTEP !
 • LeWyTy
  #2
  Telefont kéne venni nem *****t és akkor nem lennének ilyen problémák
  Am meg Általános segélykérő topik.

  Android topik.

  Nem kellett ennek új topik, még ha pánikban vagy sem
 • móni76
  #1
  Telenor One touch C telefonom van!Az a problémám,hogy nem tudok frissíteni illetve telepíteni semmit mert mindent a telefon memóriájára tesz,így tele van!Az SD kártyámon van hely,de minden alkalmazást a telefonra rak nem tudom hogy hol kell átállítani illetve megtaláltam de az alkalmazásoknál szürkén van az hogy"áthelyezés sd kártyára"!Segítsetek!Köszönöm!