24
S.K.I.L.L - Special Force 2
  • Herold
    Ha magyar klán érdekel, a Latrok nevűt keresd meg, pár napja láttam az egyik tagot.
  • bosco05 #23
    Hát amikor ez nagyon ment, kupa kupa hátán, ESL lan németországban, akkor mi a Team.noideA-val ott voltunk a legjobb 8 csapat között, de inkább 4... Azóta, ellepték a játékot a török csalók, és a kupák száma lecsökkent egyre, lan pedig amennyire tudom már nem lesz. Szóval ez a játék már bőven túl van a fénykorán, ami nem tartott sokáig sajnos.
  • Herold
    Szoktam látni magyarokat néha, de a játékosállomány kb. 70 %-a török.
    Azt, hogy lecsengett, nem mondanám, esténként sokan vannak. Csak sok a cheater, de szerencsére nem jutnak messzire, hamar bannolják őket.
  • bosco05 #21
    nincs, tavaly lecsengett ez a játék kb :)
  • fakkika
    van még aki játszik és van még aktív magyar csapat ?
  • Herold
    A Single bemelegítésnek nagyon jó, de az igazi a blasting és a seizure játékmód.
  • Frenky
    Hi! Pár hete én is leszedtem, nekem nagyon bejön, mert jó gyors a játékmenet, nem kell sokat pöcsölni, csak kicsit taktikázni és jól célozni :-) Leszek majd első is.

• bosco05 #17
    Nekünk komoly blacklistünk van már :) Először játékosokat is felírtunk de abból annyi volt, hogy maradtunk a klánoknál végül...
  • Herold
    Ja az illető neve: GATTO, ha esetleg valaki összefutna vele. Klánban van.
  • bosco05 #15
    írogat a sok noob igazából :) le kell szarni... Amúgy igen PUB az PUB... Minden játékban olyan amilyen... Codban se jobb a helyzet... Ezért kell csapatba verődni és clanwarozni és nincs ilyen probléma :)
  • Herold
    Amúgy nekem nagyon tetszik, jók a játékmódok is. Egy conquest talán még jó lenne, kicsit nagyobb mappal. A blastingnak nem látom sok értelmét publicon (a CoD SD mod megfelelője). Van úgy, hogy az egyik objektumot senki nem védi, csak összevissza rohangálnak. Ha meg bevéded és valaki belédszalad, akkor kapod az ívet az ellenféltől, hogy camper...
  • bosco05 #13
    az meredek :D amúgy most eléggé elszaporodtak a csalók, szerencsé clanwaron elég jól ki lehet szűrni őket... ESL meg egyelőre tiszta úgy ahogy
  • Herold
    A cheaterekre visszatérve: ti mire gondolnátok 57:0 k/d statnál? (Hangar, TDM)
  • bosco05 #11
    Semmi, európában a Gameforge adta ki a játékot, így itt más nevet kapott (ez az eredeti neve csak megtoldották egy S.K.I.L.L.-el) Japánban és Kóreában simán Special Force 2, Amerikában és egy két szigeten Soldier Front 2, kínában pedig Tornado Force :D
  • robi3
    ez és a soldier front 2 között mi a különbség?
    http://soldierfront2.aeriagames.com/
  • bosco05 #9
    Elindult a Magyar S.K.I.L.L. Special Force 2 weboldal:
    http://specialforce.hu

továbbá van Facebook is itt:
    https://www.facebook.com/pages/SKILL-Special-Force-2-Magyarorsz%C3%A1g/1379707745602708

Vasárnap rajtol a játék ESL-en is! Lájkoljatok, kérdezzetek, szerveződjetek, élesszük fel a topikot is :)
  • bosco05 #8
    Át tudod állítani a beállításokban, hogy fullscreen legyen a menü. Egyébként a killcam bugos, pont úgy mint A.V.A-ban. Szerintem hasonló a netkód, de mondom eléggé hajaz arra a játékra, nem lennék meglepve ha nagy százalékban azt használták volna alapnak...
  • bosco05 #7
    Nos pár óra után összegezném a tapasztalataimat. Elég sokat toltam az A.V.A nevű f2p fps-t és a játék rendszere szerintem 100%-ban onnan lett áthúzva, amit csak pozitívumként tudnék felhozni, mivel egy jól átgondolt könnyen átlátható dolgot sikerült létrehozni. Ami szerintem alap lenne, sok f2p játékban mégsem lehet megcsinálni, hogy meglévő fegyvert, vagy adott esetben teljes felszereléseket nem lehet váltani, azt itt egy az egyben átvették A.V.A-ból, ami 5/5-ös megoldás. A fegyverek közül már az alapok is használhatóak, sőt... Egyelőre a snipernek nem sok értelmét látom, talán egy jó secondaryvel van haszna, egyébként betúrnak nagyon, mivel a mapok elég szűkre sikeredtek. A hitbox egyre szimpatikusabb, a fegyvereken azonban lehetne némi recoil, de a mai világban már megszoktam ezt a szintű nullrántást. Talán ez utóbbi ami egy picit zavar, egyébként szerintem remek móka ez a játék. Nagy hibákkal nem találkoztam cheaterekkel pedig egyáltalán nem. Ami picit mínusz, de erről a készítők nem tehetnek, hogy az első két órában kb 20 reportot kaptam nooboktól. A játékosok iszonyat gyengék, volt, hogy 1v6-ot hoztam simán... Egyszerűen nem bírják elviselni a vereséget és folyamatosan agy nélkül tolják a reportot és flamelnek a chatbe. Ilyen tekintetben szörnyű a helyzet, 2 óra játék alatt nem is találkoztam olyannal aki kicsit is megközelítette volna a szintemet, úgy, hgoy teljesen új volt számomra a játék. Komolyabb szobákba pedig nem tudok bemenni, mert nincs meg hozzá a szintem. Kíváncsi vagyok, hogy ott mi vár rám, mert eddig ez darálás félkézzel. Ezt leszámítva a játék szerintem nagyon nagyon okés, nálam best f2p fps lett, már ebben a korai szakaszában is megelőzve a Blacklightot és az A.V.A-t. Abszolút játszható és az én stílusomnak nagyon fekszik. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
  • bosco05 #6
    én ma próbáltam ki, szerintem f2p mezőnyben nem rossz egyáltalán... hitbox néha érdekes, bár én elég sokat lőtem fejre, amit be is adott. eddig tetszik +fav
  • Malakai
    Én is kipróbáltam, igaz én már találkoztam egy aimossal kb másfél óra játék alatt.

Találat érzékeléssel / netkóddal lehet valami para erősen, a killcamban a gyilokok 90%-a úgy történik, hogy abszolút mellé lőnek az emberek. Ami ha rossz pingek miatt van akkor ok, csak akkor ne legyen mindenkinél a ping zöldben (nem tudom miért ment ki a divatból számszerűleg megmutatása).
    Az emberekbe tényleg erősen nyomni kell az ólmot, torzón simán bele kell ereszteni fél tárat M4A1-el.

Ami hitdetectet illeti mintha egyébként lenne kis headshot assist, főleg rántásokra, terület szórásra, fej magasságban áthúzva, megszórva gyakoribb a találat mint torzónál, ami a kissebb felület miatt kissé furcsa. Ez singleben elmegy, gyakran használt módszer a játékos sikerélményének fentartására, de multiplayerben nem kéne. De lehet csak beleképzeltem, habár egy AFK játékoson kipróbáltam. :P

A pályákért sem vagyok oda, habár nem néztem, hogy mennyin voltam a kínálatból, de amelyikeken igen azok eléggé egy gócpontra koncentráltak és nem voltak túl ötletesek.

Az, hogy nem támogatja az 5:4-es képarányt natív és, hogy zavar, hogy a menüre kiugrik abakra az már tényleg egyéni problem nálam. :)

Közelebb áll egy CoD-hoz, mint egy AA-hoz egyébként.
  • XanaxCore
    Még béta állapotban van. Én kíváncsi vagyok mithoznak ki belőle. Mert még vannak hibái, viszont kevés a cheater ! Eddig 2vel találkoztam 900 perc játék után.
  • Herold
    Kár, hogy a magyar weboldal főoldalán levő szöveg hemzseg a helyesírási hibáktól.

Amúgy ez olyasféle lehet, mint az Americas Army.
  • Malakai
    Nem MMO, csak sima kompetitiv multiplayer FPS, egy fejlődés/jutalom rendszerrel, ennyi erővel a CoD-ok is MMO-k, meg rakás másik FPS. Na meg ez f2p, szóval mikrotranzakciókra van kihegyezve.

Egyébként videókat nézegetve nem a legszimpibb, eléggé "töltényszivacsnak" tűnnek az emberek.
  • XanaxCore
    Sziasztok

erről az mmofps-ről nem találtam még témát :)
    a játék lényege elégé gyors lövölde nekem nagyon tetszik ajánlom mindenkinek:)
    Weboldal.:skill.gameforge.com/
    Magyar közösség oldala nem rég indult.: http://sf2hun.wbh.hu