11
Aarklash Legacy
 • Jakuza1
  #11
  Semmilyen buntetest nem von maga utan.
 • Was
  #10
  Ja :) Azt addig éreztem, hogy a Necromancert kell először lenyomni, de utána még mindig voltak vagy 6-an, mint egy "átlagos" csatában én pedig már általában elvesztettem egy embert... akkor pedig már nem is érdemes tovább folytatni.
  Aztán egy kicsit komolyabban vettem és kb. 2 másodpercenként pause-oltam és osztogattam a parancsokat, meg rohangáltam fel-alá.
  A skill-eknél a pontok újraosztása ugye nem jár valamiféle büntetéssel?
 • Jakuza1
  #9
  Csak nem feltamadtak a halottak ? :P
 • Was
  #8
  A Necromancer is szivatós volt, kb. hatodik (de lehet, hogy 8) nekifutásra sikerült is. :)
 • Jakuza1
  #7
  Szerintem jobb, nekem az kozel sem jott be.
 • darkling
  #6
  Ezek szerint ez jobban sikerült mint a Confrontation?
 • Jakuza1
  #5
  Ez igy van. Peldaul a gyogyito varazslattal rendelkezo enemyket erdemes a legtobbszor eloszor kicsinalni.

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Bar van peldaul olyan ellenseg, ami feltamasztja oket, igy ott az a taktika peldaul nem megfelelo


  A megszakito kepessegekre is erdemes odafigyelni. Peldaul ha az ellenseg varazsolni akar, akkor ez jo azokat megszakitani.
  Valamint sok mas taktikai elem segithet meg a szituaciokat megoldani.
 • Was
  #4
  Első nekifutásra nem rossz. Volt egy csata -illetve egy dupla csata- ahol a menekülős taktikát se lehetett használni, mert lezárta a pályát: miután jól elfenekeltek visszakapcsoltam medium nehézségi szintre, majd easy-re, aztán mivel ugyanúgy kifeküdtem gondoltam taktikát változtatok, és így már sikerült közepesen is... Szóval nem mindegy melyik ellenséget intézem el először, az ellenséges varázslatokat is ajánlatos kikerülgetni.
 • Jakuza1
  #3
  Nem, ez isometrikus.
  Azert hivjak termeszetesen "Isometric perspective"-nak.
  Es a perspective itt annyit tesz, hogy "nezet"
  Ezt pedig nem csak en allitom, hanem mindenki mas is veled ellentetben az Aarklash Legacyrol.

  "isometric, party-based RPG","The isometric camera allows for an easy view of the action.","Fans of those classic isometric titles looking for a modern twist will be pleased with Aarklash: Legacy.", "creating an isometric, party-based RPG"
 • Zero 7th
  #2
  Ez nem izometrikus, ez perspektív.
 • Jakuza1
  #1
  Az Aarklash Legacy egy izometrikus nezetu taktikai RPG a jobbik fajtabol.
  Aki szereti a kihivasokat azoknak ajanlanam inkabb, ugyanis a jatek nem Diablo szintu [email protected], hanem bizony itt szukseg van a jatekosnak arra,hogy a megfelelo taktikaval es megfelelo sorrendben probalja likvidalni az elenfeleiket es fogonoszokat, kulonben hamar szembesulnie kell azzal, hogy a temeto lesz a vegallomas.
  Eppen ezert a kezdok jatekosoknak, akik az ilyen stilussal meg csak baratkoznak, nem ajanlanam a nehezebb jatekfokozatokat.
  4 szereplot iranyithatunk egyszerre es a feladat a tuleles, amikhez az extra tulajdonsagaik segitenek, mint peldaul gyogyitas,kulonbozo tamado,vedo vagy egyeb varazslatok illetve a fizikai karaktereknel mas specialis kepessegek.
  4 fo kepessegbol valogathatunk karakterenkent es ezeket a 4. szint utan fejleszthetjuk a kepesseg fan.

  A jatekban nem csak fogonoszok, de kulonbozo fejtorok is nehezittik az elorejutast. Szerencsere ezeket nem bonyolitottak tul.
  Zene es a megjelenites rendben van, nincs szegyenkeznivaloja a jateknak eteren, mint ahogy a jatek tortenete is rendben van, de azert ne varjunk tole egy epikus katarzist.
  Szinvonalaban ez egy jo iparos munka, mely kello kihivast nyujt a jatekosoknak, akik egy kis kikapcsolodasra vagynak. (Azert torulkozot ne felejtsek el maguk melle tenni azok, akik a legnehezebb fokozaton probaljak a jatekot vegigvinni, mert lefognak izzadni jo parszor)