57
  • ugh
    #57
    A foszerrol aki a kepen van csak annyit.
    Egy ekkora koponya mint emberunk elore kene lassa legalabb minimalsian hogy mire fogjak hasznalni a politikusok a cuccat vagy emberismeretbol 0.
    Mossa kezeit jatsza hogy o nem sejette mi lesz.
    Ugyan mar.
    Dol a szar aztan nincs neki hozza papir..
  • csimmasz
    #56
    Te olvasod is mit írnak előtted?

    Macropus Rufus két parasztot írt le akik szartak az öregasszonyra,mire majdnem meghalt, erre írtam, hogy ilyen rohadékok mindenhol vannak.
    A csecsemős példát valóban kifejthettem volna ebben igazad van de mindegy.

    A többi amit írtál elég távol áll a témától itt a felelőtlen meg lelkiismeretlen EÜ dolgozók azok a rohadékok.

  • Molnibalage
    #55
    Egy másik ismerősömnek meg a felesége embóliában halt meg. 43 éves volt asszem, semmiféle kórelőzménye nem volt. Este legfeküdt aludni egy átlagos nap után és reggel nem ébredt fel...

    Mivel egy kórházban statisztikailag sok beteg fordul meg, az estek néha véletlenszerűen feltorlódhatnak. A repcsiknél is volt ilyen, 1997 közepén az USAF-ot példátlan katasztrófa sorozat súlytotta. Alapos és hossz vizsgálat során semmi fundamentális problémát nem találtak, egyszerűen a statisztika átlag borult fel rövid időre.

    A "rohadékok" dolgoznának, akkor nem azt látnád, hogy egy esetben kiugró volt a halálozás hanem azt, hogy állandóan...
  • Molnibalage
    #54
    Sajna ilyen rohadékok mindenhol vannak, itt nemrég volt vagy 5 csecsemő halál amit nem tudnak megmagyarázni, ehez hasonló gondatlanságok is előfordulnak annak ellenére, hogy a fizetések és az ellátás szinvonala is magasabb.

    Tehát az ügy részleteiről semmit nem tudsz és nem is tudhatsz, de azért egyből rohadékozol. Ember, te aztán nem vagy semmi...

    Az orovostudomány sem mindentudó. Repülőgépszerencsétlenségből is volt egy rakás, ahol a kiváltó legvalószínűbb okot sem tudták megállapítani, pedig emberkéz alkotta szerkezetről van szó. Számtalan olyan haláleset is van, aminek okát boncolás sem tudja kideríteni. Pl. egy átlagos 33 éves ember nem hal meg szívrohamban. Egy ismerősöm faterja mégis meghalt. A boncolás megállapított, hogy szívroham, de azt, hogy mégis mitől lesz egy egészséges 33 éves embernek szívrohama, azt nem. Vannak olyan dolgok, amiket tudományos úton nem lehet kideríteni. Ez vagy elfogadod vagy nem...
  • csimmasz
    #53
    Sajna ilyen rohadékok mindenhol vannak, itt nemrég volt vagy 5 csecsemő halál amit nem tudnak megmagyarázni, ehez hasonló gondatlanságok is előfordulnak annak ellenére, hogy a fizetések és az ellátás szinvonala is magasabb.

    Sajna kell hozzá néhány letöltendő és néhány igazgatói elmozditás mire ezeket komolyabban veszik.

    Amit elbasztak otthon de nagyon az a vizit díj.
    Itt ugy hívják ticket és mindenki fizeti, igaz nem a sima háziorvosnak hanem a vizsgálatok miatt és elég szép pénzek is ki kerekednek, DE!

    Minden vitsgálat elérhető, meg is kérhetem, a korházak tiszták jól felszereltek, az egészség ügyre nem sok lehet a panasz északon.

    Viszont ennek ára van, és valakinek meg kell fizetni, egy röntgen kb 15€, egy MR 30€, egy specialista, 25€, vérvétel 10-100€.
    A havi átlag bér 1-10 százaléka de nem kell 2-3 havi fizetésnyi hálapénzt adni ahhoz, hogy föl ne vágjanak mint egy malacot, vagy hagyjanak fölfordulni mert a doki nem kapott semmit meg az ápolók sem.
  • Macropus Rufus
    #52
    konkrétan az Uzsókyban történt. Nem influenza, hanem egy közönséges UH vizsgálat.
    Idős nénit letolták az kórteremből, csak az agyhalott betegtologató az oxigénjét hagyta fent a néninek (az ágyban oxigént kapott 24-ben). Nem kellett nagy logika hozzá, hogy az ember kisakkozza ebből baj lesz. Jött is ahhogy kell: a néni nem kapott levegőt. Senki nem mozdúlt rá, hogy kapjon. A betegtologatók jól elbeszélgettek nem egészen másfél méterre a nénitől. Aki segítséget kért, mert nem kap levegőt. Én kérdeztem a két barmot, hogy esetleg segítenek vagy megvárják míg megfullad. Válasz: mit csináljak vele? Ültesem a másik beteg ülébe (értette az alatt, hogy az UH lévő beteg ölébe) . Mondom nem, de ha a hölgynek baja lesz, akkor én fogom magát feljelenteni a rendőrségen foglakozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés címével (ha meg hal, akkor foglalkozás körében elkövetett haláltokozó gondatlan veszélyeztetés a vád,a mi alsó hangon is legalább 5 év sitt). Ekkor feláltak és elmentek, a nénit meg otthagyták, fuldokolva. Erre az édesanyám elkezdte legyezni az arcát, hogy legalább valami eljusson hozzá a levegőből, én meg elmentem jelezni az ügyeletes növérnek, hogy gond van. Válasz: a betegápolók tudják mit kell tenni. Igeeen? És hol van az a gét geci, mert megölöm őket ha visszajönnek.(ez kb. így hangzott el, de a sok káromokdástól megtisztítottam a dolgot) Erre már dokinő is érdeklődö lett, hogy mi baj. Amikor látta, hogy a hölgy szeme már karikásodik és inkább hófehér mint emberszínű, egyből lett betegtologató, egyből bekerűlt az UH és egyből meg lett vizsgálva. Én azért közöltem a betegtologatóval, hogy a kedves kurva anyját szivassa itt meg és tiszta szívemből kívánom neki és a kedves családjának, hogy fulladásos haláluk legyen.

    Ez egészen pontosan 2013. 09.06-án délelött történt az Uzsóky UH szobája elött. Az ott ülö betegek meg simán hagyták volna, hogy a nő meghaljon. Ennyit az empátiáról. Szóval összegezve: itt nemhogy influenzába fogsz meghlani, hanem egy közönséges UH vizsgálatra várás közben a folyosón úgy, hogy akire rá vagy bízva az leszarja a dolgot, az ügyeletes doki dettó, és még a betegek is el fognak fordúlni...
  • Macropus Rufus
    #51
    "Ezeket az embereket kiszakították a természetesen élőhelyeikről, gyökértelenné váltak. Nem azért történt mindez, mert a fekete afrikaiak pénzéhesek voltak..."

    debizony, hogy azért. Amikor a törzsi háborúban az egyik fél vesztett, akkor a női mentek a győzteshez és a harcos férfiak meg mentek a kereskedőknek, akik akkortájt mindennel foglalkoztak amiben pénz volt. Tehát ezek nem emberkereskedők voltak, hanem azzal is foglakoztak. Sajnos a néger rabszolgák nagyon nagy többsége egy másik néger álltal lett eladva a fehéreknek. Ez ilyen 1xü. Nem kell mindíg a fehérebert szidni. A fekete még arra sem képes, hogy beismerje: ő a negroid raszba tartozik. Inkább afroamerikáznak. Kár, hogy ilyen rasza nincs az emberi fajnak...

  • csimmasz
    #50
    Vagy a realitásban élnek.

    Persze, hogy nem kényszeriti senki, hogy "külföldinek adja ki, de munkahelyen volt sok per mert nem akarták fölvenni a szineseket.
    Sőt mivel itt szointe mindenki közvetitő ügynökségen keresztül adja ki amikor már a 10. marokkóit hozza az ügynök de fehéret egyet sem, akkor előbb utóbb ki fogja adni valamelyiknek aki lehetőleg melózik.

    Persze ez megtörténik fehérekkel is a házat akitől béreltem annak egy calabriaival volt hasonló esete.
  • Molnibalage
    #49
    Sakcok, azért túlzásba nem kéne esni. Senkit nem láttam még, akit köteleztek volna, hogy "márpedig arabnak adod ki" a lakásod.

    Egyesek túl sötéten és rohadtul sarkosan látják a világot...
  • csimmasz
    #48
    Természetesen, ezt mondom, itt a ló tuloldalára kerültünk a fenenagy "mostaztán mindenégertmegmentünk" modszerekkel.
    Azonnal rákiáltják valakire a rasszizmust ezért mindenki lassan a nem fehérek seggit nyalja.
    Az is igaz, hogy erről az EU tehet, pénzt folyósitanak a tagországok Olaszországnak, az emigráció kezelésére, vagyis inkább fizetnek azért, hogy Olaszba tartsák őket, ,ebből nagyon sok a kormány vagy valamilyen bizottság tagjai, meg az ismeretségi körük igen jól profitál.
    A multkor a Franciák küldték vissza őket az Olaszokhoz mondván a tartozkodási engedélyük nem érvényes csak Olaszországban, de mivel az EU szabad mozgást biztosít ezért ebből is botrány volt.

    Meglátjátok a bevándorlásnak még meg lesz a következménye, már most sok Olasz nem talál munkát és nem tud miből megélni de a bevándorlók a segélyeket és a szükséglakásokat ugyan úgy megkapják.
    Van gáztámogatásuk, albérlethez kapnak támogatást és ha gyerek van akkor még vagy 2-3 apróbb.

    Én ha nem találok munkát akkor semmit sem kapok, mivel vállalkozó vagyok, hiába fizettem egy vagyont adóba, én és a hozzám hasonlókra tesznek, old meg valahogy, gondolják.
  • Tetsuo
    #47
    Azt konnyen beláthatod, hogy a degenerált, iskolázatlan réteg hathatós segítség nélkul nem tudna éloskodni a kozéprétegen vagy egy másik ország polgárain. Ok csak kihasználják az orruk elé tolt lehetoséget, mert másra nem képesek.
    Az igazi felelosség azoké, akik ezt a jelenséget eloidézik, akik donto pozíciókban ulnek.
  • csimmasz
    #46
    Igen, de gondolom ezt azért mindenki érzi.
  • Molnibalage
    #45
    Van szociális háló és van közgyógyellátás, itt nem hagynalk meghalni egy influenzától,

    Ezt nettó túlzás...
  • csimmasz
    #44
    Szerintem mi sem vagyunk nagyon lemaradva amerikától, csak itt kicsit másabb.
    Van szociális háló és van közgyógyellátás, itt nem hagynalk meghalni egy influenzától, da a horror áru gyógyszereket itt sem kapja meg akinek nincs pénze.

    Sajna nálunk mások a gondok, lassan a becsületes embernek nincs joga semmire csak a bűnözőknek meg a más színüeknek.
    Ez nem csakl MO ra értem hanem egész EU ra.
    Olaszban a feketék vagy arabok lakást és támogatást kapnak, semmit sem kell tenniük és eltartja őket az állam.
    Minden munkahelyen lassan van egy mert ha nem akkor rasszisták.

    Ha nem adod ki nekik a lakást attól félve, hogy a második hónapot már nem fizetik, akkor rasszista vagy, ha nem fizeti az albérletet nem tudod még csak kilakoltatni sem, mert nincs hova mennie és az utcán nem lakhat senki.
    A főbérlőm Románokkal baszott rá majd 2 év volt mire el tudta intézni birósági úton hogy kirakják őket, mondanom sem kell addig egy cent albérletet nem láttak.

    Ez a forditott rabszolgaság, amikor a degenerált agyhalott barmok a rasszizmus nevében hazavágják az egész EU-t.

    Nézd meg Milanot, Párizst, Londont olyan menyiségü az Afrikai és Közelkeleti, hogy lassan alig látni bennszülöttet.

  • matrix222
    #43
    Megerositetem en is ez a mestersegesen legyilkolaszott 3000 szemelyt.
    "A gond ott van, hogy a személyzetnek is van lekiismerete akárcsak a vezetésnek"
    Ezert van szukseg a liberalizmusra, es a zsido tirvenyre. A lelkiismeret az emberiseg ellen van, szerintuk.
  • Xellos999
    #42
    "Tényleg azt hiszik ezek az emberek, hogy más titkosszolgálat nem figyeli meg egyes saját állampolgárait vagy senki mást...?"

    Eszem-faszom megáll az ilyen konteóhívőkön.
  • MasterMason
    #41
    Nem is az egyszerű amerikai polgárokra vertem, én amerikai államról írtam nem az emberekről. De az amerikai állam az egy rabszolgatartó emberirtó fasiszta állam volt és ma is az. Fasizmusuk ma abban nyilvánul meg, hogy már nem csak élő és élő ember között tesznek faji alapon különbséget de még a holtak között is.

    Hiába van 25 millió civil halott egy világháború után, csak az árják kiválasztottak lehetnek áldozatok. Ebből van 6 millió, a másik 19 millió halott nem számít, mert nem árják.
  • Molnibalage
    #40
    Az utolsó bekezdésen röhögök. Sok afrikai törzsfő a saját embereit adta el, tehát de, ennyire pénz és erőforrás éhesek voltak az ottaniak is...
  • csimmasz
    #39
    Nem érted a mondanivalómat.
    Nem azt mondtam, hogy a feketék tehetnek róla, meg, hogy ők akartak Amerikába menni rabszolgáskodni.
    De nem is az egyszerű nép volt aki kiment értük afrikába.
    A legtöbb embernek nem volt fekete inasa, vagy napszámosa, de amikor már együtt kellett élni velük a surlódás elkerülhetetlen volt a kultúrális szakadék miatt.

    Az, hogy az elit rabszolgatartó volt vagy most megfigyel mindenkit és sárba tiporja azokat a jogokat amire oly büszke lehetett Amerika azt nem lehet az egyszerű polgárokra kenni.

    Ők csak ugyan olyan szenvedő alanyai mint mi vagyunk az itteni moslék politikának.

    Tehát mindenki Amerikát szídja de csak egy kis százaléka tehet mindenről.


  • Tetsuo
    #38
    Így van. A jelenlegi Afrika is annak issza a levet, hogy ráeroltették a civilizációt, meg lerabolják az eroforrásaikat.
    A cigányokkal sem lenne semmi baj, ha nem akarnák annyira felzárkóztatni oket. Fent a hegyekben táncolnának a tuz korul, javítanák a fazekat stb.
  • MasterMason
    #37
    Már megbocsáss, de mutassál már nekem egyetlen feketét, amelyik önként ment amerikába. El voltak azok afrikában verték a dobot meg a ritmust, körbejárták a tüzet és nagyjából ennyi bűnük volt. Soha nem voltak hódítok, nem akarták meghódítani a világot, elég volt nekik az is, hogy a természettel összhangban élve verik a dobot meg szívják a spanglit. Persze, hogy életidegen számukra a városi lét és élet, nem találják a helyüket. De összességében nem ők jöttek hozzánk hódítani földet elvenni, másokat rabszolgaként tartani.

    Ezeket az embereket kiszakították a természetesen élőhelyeikről, gyökértelenné váltak. Nem azért történt mindez, mert a fekete afrikaiak pénzéhesek voltak...
  • Tetsuo
    #36
    Pedig szóváteszem azt is. Csak valószínu nem hallatszik a mainstream média harsonája mellett, bezzeg az USA és szovetségesei visszaéléseit cenzúrázzák ezerrel. (A linkelt vidóban mond nehány példád Szaniszló Ferenc.)
  • Tetsuo
    #35
    Azt talán te is tudod, hogy nem a semmibol lett, hanem a sok bunozo, szerencselovag, az egyszeri kalandor vagy gyarmatosító mágnás egy része már jóelotte megtelepedtek ott. ;) Mellékesen leoltek vagy százmilliónyi indiánt, meg sok-sok rabszolga életét megkeserítették, amibol zsidó kereskedok is jócskán kivették a részuket (még egy tabu) akkor már dollárban.
  • Molnibalage
    #34
    Érdekes módon, amikor orosz újságírókat nyomnak el meg halnak meg "váratlanul", akkor valahogy a "képébe hazudik" és más kommenteket nem látok sehol. Ja, hogy a magadfajta emberek szemében maga hős ugye...?
  • Tetsuo
    #33
    Valamit félrenéztél. ;)
    Ki mondta, hogy a Szovjetúnió az a liberalizmus? Hogy a f@szba' tudod ezt kivenni a leírtakból, te idióta?!

    Amire utaltam, hogy a felforgatás eszkozei nem mások, mint maga a liberalizmus megnyilvánulásai. Ha - esetleg- meghallgatod a fickó eloadását, akkor láthatod te is az azonosságot. Értelemszeruen a SZU magánál nem akarta meghonosítani azt a dekadenciát, amit pl. az USÁ-ban propagált.

    Molnibalage pedig levehetné a szemellenzot és láthatná, a cionista kettosmércét, ami az egész világon alkalmzva van. Mo-t basztatták a sajtószabadság miatt, de az már nem fáj az EU-nak, hogy a The Guardian a kormány hathatós nyomására semmisítette meg a Snowden-iratokat. Az amerikai diplomatáknak elnézik azt a hangnemet, ahogy nyilatkoznak (a Wikileaks alapján), de álszent módon polkorrektkednek, hogy az igazságot ne lehessen kimondani.
    Az is érdekes, hogy amint kiderul, USA megint a világ képébe hazudott ill. folyamatosan azt teszi, Molnibalage a védelmére kel, mint valamiféle virtuális sátáni lovag, akinek védenie kell a hazugságot és ármányt. :D

    http://www.youtube.com/watch?v=LdFdW_uls3w

    http://www.youtube.com/watch?v=Kinr1ZBjGkg
  • Molnibalage
    #32
    Az USA nincs 250 éves sem...
  • csimmasz
    #31
    Azért erről egy Amerikait is kérdezz meg, az oké hogy a nagytőkések a rabszolgaságból nagyon meggazdagodtak de az egyszerű ember biztos nem volt elragadtatva a feketék jelenlététől.

    Ez hasdonló mint a gettók annak idelyén, aki olyan helyen lakott de rendes dolgos ember volt az csak szenvedett a lecsuszott emberek meg a roma szomszédoktól.

    Ugyhogy a rasszizmus sem csak ugy veleszületett rendellenesség, hanem a nevelés és az együttélés problémáinak kivetülése.

    Ráadásul azt nem értem amit a kormány csinál az miért az egyszerű emberek sara, ilyen erővel a mi sarunk, hogy minden kormány csak kifosztja az országot.

    Az egyszerű ember ott is csak birka mint itt nálunk és csak szeretne valahogy megélni.

    A demokráciát pedig lehet hasonlítani az átkoshoz ahol jogai se sok volt az embernek a Kommunizmusban.

    Ezzel nem védeni akarom őket de ez olyan tenoristás hozzáállás, hogy az egész amerika a felelős.
    Ki, john smith a sarki közértből, vagy ki?
  • MasterMason
    #30
    A képmutatás miatt gyűlölik. Ugye amerika a "szabadság és demokrácia" hazája, ahol ugye már évszázadok óta demokrácia van. LOL. Persze ez is attól függ, hogy mit nevezünk demokráciának és szabadságnak. Amerika egy több mint 300 éven keresztül faji törvényekkel rabszolgaságba tartó, emberirtó állam, amely nem a szabadság és demokrácia, hanem a faji törvények hazája. Tíz évvel hitler után, még afrikai kislányokat tartoztattak le pusztán azért, mert nem a feketéknek kijelölt helyre ült le, csak azért nem tettek rájuk sárga csillagot, mert a bőrük megkülönböztette őket annyira, hogy ne keljen.

    Egy faji törvényekkel ember és rabszolgairtó államról van szó, amely fennállása óta a barbárság megtestesítője. Persze a Goebbelsi propagandának köszönhetően sokan mindezt szépnek és jónak látják.
  • immovable
    #29
    Minek elfogni valakit, minek fegyver? Telerakják a géped gyerekpornóval, egy-két gyanús átutalás, és el vagy ásva egy életre. sosem mosod le magadról.
  • Molnibalage
    #28
    Egyesekből a féketelen USA köpködés ezt hozza ki. Tényleg azt hiszik ezek az emberek, hogy más titkosszolgálat nem figyeli meg egyes saját állampolgárait vagy senki mást...?
  • Molnibalage
    #27
    Tehát lehet akármilyen infója bárkiről is, egy zsebtolvajt sem tud elfogni az NSA, ha a munkatársa nem megy át valami egészen másba...

    Egyébként egy olyan országban, ami annyiar fel van fegyverezve, mint az USA a hatalomátvétel elég vicces lenne. A katonák nagy részének felfordul a gyomra attól, hogy honfitársaira kezet emeljen, még a kőkemény diktatúrákban is voltak átállások, amikor már nagyon vérengzés lett volna.

    Egysek nagyon könnyen vízionálják azt, hogy az USA-ban valamiféle rendőrállam legyen. Erre pont akkora esély van, mint Svájcban mint Finnországban. Sci-fi kategória.
  • Ferrer
    #26
    Elgurult a gyógyszered, Tetsuó testvér. Szovjetunió és liberalizmus? Az a Szovjetunió, amelyik a máshogy gondolkodókat és a melegeket "átnevelő" táborokba küldte? Ez kéne? Jól vagy?
  • Tetsuo
    #25
    Senki nem mondta, hogy fegyveres ereje van, hanem úgy torténik ez, mint az, a nép ellen, de a polgárok kezdenek felébredni... már aki.
  • Tetsuo
    #24
    Budaházyval egyidoben százak ultek bortonben úgy, hogy nem volt megindokolva jóideig, mi a bunuk. Majd kesobb kiengedtek oket, mert kezdett forrró lenni a rendorterroros ugy. Ezek az emberek a mai napig nem kaptak kártérítést.
    Budaházy hasonlóan, ill. mikor kozoltek vele, végul semmi biznyíték nem volt (ami volt, azt a rendorség hamisította), csupán egy bunozo vallomása, amire ugye nem igazán lehet alapozni és úgy bántak vele (meg sok más emberrel), mint ha valami Magda marinko lett volna, amíg oregeket kínzó, eroszakoló, gyilkos cigányokat szabadon engedtek a jogaikara hivatkozva.

    Ebben a filmben láthatod, hogy Felforgatás = Liberalizmus, amit eleinte a Szovjetúnió alkalmazott, ma globálissá lett:

    http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
  • Molnibalage
    #23
    Csak az NSA-nak nincs fegyveres ereje...
  • fszrtkvltzttni
    #22
    "Még azt se nagyon fogod tudni miért kerültél sittre (konkrétan mi a bizonyíték ellened)" Hát persze...
  • fszrtkvltzttni
    #21
    EZ az, ki figyeli a megfigyelőket? És a megfigyelők megfigyelőit? És az azokat megfigyelőket?
  • weine
    #20
    Hivatalból véded a Teket, vagy lélekgyengeség miatt szeretnél egy látszólag erőt sugárzó csapathoz tartozni?
    VAgy rém tájékozatlan és naiv vagy.
    A tek bárkit bármikor megfigyelhet, elég ha kijelentik, hogy egy jemeni giroszos telefonjában megtalálták a telefonszámát. Semmilyen aktába nem TEKinthetsz bele, mert terrorista szó szerepel benne és szupertitkos. Még azt se nagyon fogod tudni miért kerültél sittre (konkrétan mi a bizonyíték ellened)
  • csimmasz
    #19
    Rossznak címezted a HSZ-t mert ezt nem tőlem idézted! :)
  • Ferrer
    #18
    Javítom: természetesen a cloud szolgáltatásokra gondoltam, nem a tudományos kutatásokra :)