Grand Theft Auto Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Elnézést, ha már volt róla szó a témában, de nem volt türelmem végig olvasni a hozzászólásokat 😊

A problémám/kérdésem a következő lenne.

Párommal közösen használjuk a Pc-t, ami azt jelenti mindkettőnknek van saját fiókja.

Neki is nagyon tetszik a játék, és szeretne saját kampányt játszani, de amikor az ő fiókjával belép a játékba az indítást követően a "loading story mode" fázis alatt azonnal feldob a "program működése leállt" hibaüzenet.

Az én fiókommal gond nélkül indul de akkor a saját történetem töltődik.

Hogyan tudnánk orvosolni a problémát, hogy én is és ő egy saját karakterrel élvezhessük a játékot?

A segítséget előre is köszönöm!
KakiSzaki

Heroes & Generals nick:HUN_BANDI

ennek mi köze az online-hoz?
KakiSzaki
http://www.twitch.tv/hunbotman

Heroes & Generals nick:HUN_BANDI

akyyy
<#banplz>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Coral Springs
Szevasz, ez simán befér a GTA V topikba, zárható.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Bence94
annak nem örülnék..

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

nem feltétlenül.
az a terv hogy ez egy különálló dolog lesz, rendszeresen frissítve, és idõvel jóval nagyobb méretekre fogják bõvíteni.
+ várhatóan egy idõ után fizetõssé is fogják tenni.
Fehercsoki
Igen de akkor is értelmetlen ez a topic.

ha jön az 5 PC-re akkor abban is lesz
Fehercsoki
Ez konzolra lesz ám...

flashpointer
Az "új" debut trailer legalább egy hónapos.
"online" náluk =multiplayer

Emancipate yourself from mental slavement!

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036