Valiant Hearts: The Great War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
hát Cry is végigtolta.nem is bírta idegekkel :')

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Na valaki végigvitte még esetleg milyen volt, élmény ha van persze?

Nekem picit butított ez az indie style ebben, de nagyon tehetséges, nincs azzal a részével gondom.
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Valaki találkozott már olyan hibábal, hogy a játék nem menti el az aktuális állást?
Ha kilépek a fõmenübe, még be tudom tölteni, de ha az asztalra, minden elveszik.

YouTube: 23Drazse

Kipróbáltuk, egész jól összerakott indie, picit zord történettel. Biztos lesz még jövõje ennek a nagyobb indie mûfajnak is, ha jobbban kiforr.
tutituti
nos tegnap este végeztem is vele.Hát le a kalappal.Valami hihetetlen jó volt.És a vége..mint amikor az elit alakulat utolsó részét néztem volna.
Remek játék volt!

Empty
Magyar feliratot tehettek volna bele ha már szóba jön kis hazánk is a játékban!

tutituti
A Valiant Hearts: The Great War a Ubisoft Montpellier új játéka, amely a UbiArt Framework motort használja (ezzel a motorral fut a Rayman Origins, a Rayman Legends és a készülõben lévõ Child of Light is).

A kézzel rajzolt történet az elsõ világháború ideje alatt játszódik és öt ember történetét meséli el, akik túl akarják élni a háborút, sorsukat egy vöröskeresztes kutya köti össze. A sztorit valódi levelek inspirálták.

A játék platform és fejtörõ elemek keverékébõl, képregényes stílusban tálalja elénk a történetet. Idõnként a lopakodás is kisebb szerephez jut, az elõzetesben látható, hogy az egyik karakter egy eldobott kõvel tereli el az õr figyelmét. A téma komor hangulatát a játék eltúlzott, parodisztikus elemekkel igyekszik kicsit enyhíteni: a nagydarab német katonák sört isznak és óriási méretû pereceket tömnek magukba.

A játék PC-re, PS3-ra, PS4-re. Xbox 360-ra és Xbox One-re fog megjelenni 2014-ben.
forrás: Ipon.hu
Videó:

Képek: