10
-
kvp #10 Nem ertem mi a bajotok vele. Amig a hajtomu megy, addig stabil mint a covek. Utanna meg szepen libeg lefele. Ezt hivjak feathering-nek. Aki nem erti nezze meg, hogy egy tollpihe hogy szall le amikor eleresztjuk. Pont ezt csinalja a jarmu is. Az ursiklok nagysebessegu, nagy szerkezeti terhelest jelento leszallasi kanyarjait valtottak ki ezzel a lassu billegessel. A folyamat egyebkent onszabalyozo, tehat magatol beall stabilan, kozben meg szepen lassan energiat, azaz sebesseget veszit. -
#9 Igen.
De csak apró darabokban.
(Jelen állás szerint) -
halgatyó #8 Ez a jó egy üzletembernek. Ha én az lennék, hát csak felszállok egy ilyenre, és 10 perc múlva mindenütt ott vagyok -
halgatyó #7 Eeejnye, miazhogy "WhiteKnightTwo"? Ez rassszizmus!
Kötelezzék a céget, hogy azonos számú WhiteKnightTwo és BlackKnightTwo nevű rakétát használjon! -
karesz6 #6 Gondolom azért tökölnek 20km en töredék terheléssel hogy kiderüljön hogy így billeg és a következő alkalomra megoldják. Ha úgy gondolnák minden fasza és üzembiztos telitankolnák és kilőnék a francba 100km magasra.(vagy ameddig menni akarnak vele)Szóval szerintem még örültek is neki hogy billegett nem pedig orbitális sebességhez közeli tempóval kicsit megbillenjen és cafatokra szakadjon az egész.
Amúgy azért annak a hozzászólásnak is van realitása hogy teríti még ez be a földet jó nagy területen. Ez azért még nagyon sokára lesz biztonságos. -
Cefet #5 Beteríti még ez a felszínt, jó nagy területen... -
Pares #4 Impresszív! -
Lucy in the Sky #3 ...dítva a feneketlen zsebű kihaénnem mentalitású burzsujok népes tábora? Hát hogy a bánatba ne? :D Aztán ebből a lóvéból már mehetnek azok a projektek, amik miatt öregkorodra rettentő kínosan fogod érezni magad, ahányszor megkérdezik: gondoltad-e volna?
Na jó, ez a szcenárió finoman szólva is elég valószínűtlen, de volt már nekem plexidobozban tenyésztett mikroökoszisztémám, ezért is tudom jól, hogy a reményhal megy utoljára. -
gombabácsi #2 látványos, de ezzel se lesz meghó... -
Lucy in the Sky #1 Szépen mutat a kicsike működés közben, simán felülnék rá, még így is, hogy már töredék terhelésen kissé aggasztó mértékben billeg. Elvégre nem hullott apró darabokra, ez mindenképp bíztató :)