46
Groupbuy (indie gala, steam 4-pack...)
  • grebber
    Hosszú idő után új indiegala amiben 3 bonusz fog feloldodni később.
    Akit érdekel csoportos vétel jelezze itt vagy itt.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.22. 20:08:29
  • grebber
    Van új indiegala Blood Knights.Happy Hour áron való hozzájutáshoz nálam lehet jelentkezni akit érdekel!
  • grebber
    Doorways bundle-ból még 3 csomag keresi gazdáját.Ha valakit érdekel:

1.13euro/csomag (Teljes pak a két későbbi bonusz is jár hozzá)
  • grebber
    Ha a mostani Supreme Bundle-ra (ennél nem biztos hogy lesz) vagy a mostani Doorways bundle-ra Happy Hour -os áron lenne jelentkező jelezzétek!

• grebber
    Lenne jelentkező a mostani indiegalara?
    Happy Hourban megvennék egy nagyobb pakkot ha lenne rá elég ember!

• maross
    4-packbol maradt takedown red sabre 4200ft helyett 2100-ert :).
  • lammaer
    nézelődj az isthereanydeals.com -on. rengeteg bundle site van már, szinte követhetetlen, de csodálkoznék ha nem lenne olyan bundle amiben nincs legalább 1 olyan ami érdekelhet....

• Szabi #39
    remélem a következő Indie Gala csomagban legalább 1 olyan is lesz ami érdekel :D
  • Gyuszopapa
    Mi köszönjük a velünk való törödésedet.
  • maross
    A 2 indiegala kikuldve 300ft-ert, koszonjuk az erdeklodest, jo jatekot kivanunk :D
  • maross
    happy hour van. igaz megbugaztak az 5.9-es atlagarat 7.85-re...kellemetlen. A ket embernek aki itt jelentkezett 300ft-ert kuldom majd. Utolag jelentkezoknek 500ft a fullos pakk.
  • Tinman #35
    Várjuk!
  • Gyuszopapa
    Hála és köszönet.Már majdnem bef.stam.
  • lammaer
    Ezt keresed? :)
  • Gyuszopapa
    De már valami Magicka gála van csak.Az Afterfall-os gála nincs már?Mert arra jelentkezdtem.
  • maross
    indiegalat meghosszabbitottak, sztem lesz happy hour ennek a ket embernek :)

mas: payday 2 4-pack lehetoseg, 3500ft/fo.
  • Gyuszopapa
    Köszönöm szépen.
  • maross
    Kettotoket felirlak, mint egyeduli jelentkezok. De amugy phn lezartam egy ideje a jelentkezest, mert valaki felhuzott priviben.
  • Gyuszopapa
    Szia!Én is szeretnék egy 300Ft-os Indie Gála pack-ot.
  • maross
    :D
  • Tinman #26
    Csak azért mert hetero vagyok, még nem kell velem bunkózni
  • maross
    Nem! :D
  • Tinman #24
    Írj fel Maross! Köszi!
  • maross
    Zarszokent bekohognem hogy killing floor complete es red orchestra 41-45 az uj indiegala bonusza, egy kazal masik jatekkal egyutt, 300ft-ert :).
  • maross
    A forum igen, de megvan a megfelelo topicja, csakugy mint itt ahogy inditottam egyet. Nem gondolom tul ildomosnak/szabalyosnak mas ellenlabas forumokat linkelgetni, ezert nem is eroltetem.
  • lammaer
    Azért utolsó szóként linkelnéd a "másik" fórumot?

Vagy ez lenne az?
  • lammaer
    köszi skacok a linkeket :)
  • maross
    dejo hogy az elozo postomat se erzekelte...akkor nem fejtem ki meg egyszer hogy errol a kezdemenyezesrol ennyit, de legalabb megprobaltam. Folytatom mas forumon.
  • ratgab
    Steames játékokra ez például egész jó.
  • maross
    Csak indiegalanal van ilyen.
  • kHares
    http://www.indiegamebundles.com/
    http://isthereanydeal.com
  • lammaer
    Srácok, nincs vmi blog vagy site ahol naprakészen összegyűjtik hogy mi van akcióban?

Már kapkodom a fejem össze-vissza hogy mikor-mi-hol-1dollár :D
  • lammaer
    őőőőő.... mennyi idő telt el azóta?

CSak azért kérdezem, mert van egy olyan feature a kártyás világban, hogy a szolgáltatók egy minimál összeggel (1 cent) megpingelik a megadott kártyát, ellenőrizve azt hogy létezik e az account - tipikusan első vásárlás esetén.
    És csak utána küldik a rendelés összegét.
    Nem mindig és nem mindenhol, de láttam már ilyet.

De ha mondjuk eltelt már 1-2 nap és még mindig nem lettetek megterhelve a rendes összeggel, akkor ez esetben a charity visszafelé működött... nem a szomjazó afrikaiak kaptak vizet, hanem a kitikkadt játékosok ingyen játékot :D
  • mijki
    A haverommal rendeltünk 1-1 pack-ot, 1 dollárért darabját. Erre a humble 1 ft-ot vett le/rendelés. Néztünk nagyot. :)
  • grebber
    Prohardver!

Elég jó ötlet ez a csopoprtos dolog.Már sokszor vettem így a steam-es groupbuy csoportba!És egy jó pakk esetén nagyon megéri!
    Sajnos a mostani nem ilyen mert a 3 értelmes game már megvan!
  • lammaer
    Melyik az a "másik fórum?" :)
  • lammaer
    Köszi hogy felsoroltad, ebben megint volt 3 amiről még nem hallottam :)
  • lammaer
    Hát mondjuk úgy, hogy simán van olyan, hogy 6 játék van a bundléban, abból engem mondjuk érdekel max 1 vagy kettő.

Pl a legutóbbin is, kb csak a battlefield3 érdekelt, a többi meg csak van :)

Mondjuk tény, kicsit macerásabb megszervezni, amikor a bundle max 5 dollár, akkor a franc se fog 200 forintért utalgatni (az utalás többe kerül :) ), de az összeállás azért lehetséges. Kollégáknál legalábbis megcsináltuk, vettem a havernak két islert azt lett belőle egy játék :)
  • kHares
    Úgy emlékeztem nem csak az indiegala-nál van ilyen happy hour cucc. Elnézést hogy segíteni akartam
  • maross
    Es elmeselned hogy lesznek olcsobbak, akar egy forinttal is?