46
Groupbuy (indie gala, steam 4-pack...)
-
#46 Hosszú idő után új indiegala amiben 3 bonusz fog feloldodni később.
Akit érdekel csoportos vétel jelezze itt vagy itt.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.22. 20:08:29 -
#45 Van új indiegala Blood Knights.Happy Hour áron való hozzájutáshoz nálam lehet jelentkezni akit érdekel! -
#44 Doorways bundle-ból még 3 csomag keresi gazdáját.Ha valakit érdekel:
1.13euro/csomag (Teljes pak a két későbbi bonusz is jár hozzá) -
#43 Ha a mostani Supreme Bundle-ra (ennél nem biztos hogy lesz) vagy a mostani Doorways bundle-ra Happy Hour -os áron lenne jelentkező jelezzétek!
-
#42 Lenne jelentkező a mostani indiegalara?
Happy Hourban megvennék egy nagyobb pakkot ha lenne rá elég ember!
-
maross #41 4-packbol maradt takedown red sabre 4200ft helyett 2100-ert :). -
lammaer #40 nézelődj az isthereanydeals.com -on. rengeteg bundle site van már, szinte követhetetlen, de csodálkoznék ha nem lenne olyan bundle amiben nincs legalább 1 olyan ami érdekelhet....
-
#39 remélem a következő Indie Gala csomagban legalább 1 olyan is lesz ami érdekel :D -
Gyuszopapa #38 Mi köszönjük a velünk való törödésedet. -
maross #37 A 2 indiegala kikuldve 300ft-ert, koszonjuk az erdeklodest, jo jatekot kivanunk :D -
maross #36 happy hour van. igaz megbugaztak az 5.9-es atlagarat 7.85-re...kellemetlen. A ket embernek aki itt jelentkezett 300ft-ert kuldom majd. Utolag jelentkezoknek 500ft a fullos pakk. -
#35 Várjuk! -
Gyuszopapa #34 Hála és köszönet.Már majdnem bef.stam. -
lammaer #33 Ezt keresed? :) -
Gyuszopapa #32 De már valami Magicka gála van csak.Az Afterfall-os gála nincs már?Mert arra jelentkezdtem. -
maross #31 indiegalat meghosszabbitottak, sztem lesz happy hour ennek a ket embernek :)
mas: payday 2 4-pack lehetoseg, 3500ft/fo. -
Gyuszopapa #30 Köszönöm szépen. -
maross #29 Kettotoket felirlak, mint egyeduli jelentkezok. De amugy phn lezartam egy ideje a jelentkezest, mert valaki felhuzott priviben. -
Gyuszopapa #28 Szia!Én is szeretnék egy 300Ft-os Indie Gála pack-ot. -
maross #27 :D -
#26 Csak azért mert hetero vagyok, még nem kell velem bunkózni -
maross #25 Nem! :D -
#24 Írj fel Maross! Köszi! -
maross #23 Zarszokent bekohognem hogy killing floor complete es red orchestra 41-45 az uj indiegala bonusza, egy kazal masik jatekkal egyutt, 300ft-ert :). -
maross #22 A forum igen, de megvan a megfelelo topicja, csakugy mint itt ahogy inditottam egyet. Nem gondolom tul ildomosnak/szabalyosnak mas ellenlabas forumokat linkelgetni, ezert nem is eroltetem. -
lammaer #21 Azért utolsó szóként linkelnéd a "másik" fórumot?
Vagy ez lenne az? -
lammaer #20 köszi skacok a linkeket :) -
maross #19 dejo hogy az elozo postomat se erzekelte...akkor nem fejtem ki meg egyszer hogy errol a kezdemenyezesrol ennyit, de legalabb megprobaltam. Folytatom mas forumon. -
ratgab #18 Steames játékokra ez például egész jó. -
maross #17 Csak indiegalanal van ilyen. -
kHares #16 http://www.indiegamebundles.com/
http://isthereanydeal.com -
lammaer #15 Srácok, nincs vmi blog vagy site ahol naprakészen összegyűjtik hogy mi van akcióban?
Már kapkodom a fejem össze-vissza hogy mikor-mi-hol-1dollár :D -
lammaer #14 őőőőő.... mennyi idő telt el azóta?
CSak azért kérdezem, mert van egy olyan feature a kártyás világban, hogy a szolgáltatók egy minimál összeggel (1 cent) megpingelik a megadott kártyát, ellenőrizve azt hogy létezik e az account - tipikusan első vásárlás esetén.
És csak utána küldik a rendelés összegét.
Nem mindig és nem mindenhol, de láttam már ilyet.
De ha mondjuk eltelt már 1-2 nap és még mindig nem lettetek megterhelve a rendes összeggel, akkor ez esetben a charity visszafelé működött... nem a szomjazó afrikaiak kaptak vizet, hanem a kitikkadt játékosok ingyen játékot :D
-
#13 A haverommal rendeltünk 1-1 pack-ot, 1 dollárért darabját. Erre a humble 1 ft-ot vett le/rendelés. Néztünk nagyot. :) -
#12 Prohardver!
Elég jó ötlet ez a csopoprtos dolog.Már sokszor vettem így a steam-es groupbuy csoportba!És egy jó pakk esetén nagyon megéri!
Sajnos a mostani nem ilyen mert a 3 értelmes game már megvan! -
lammaer #11 Melyik az a "másik fórum?" :) -
lammaer #10 Köszi hogy felsoroltad, ebben megint volt 3 amiről még nem hallottam :) -
lammaer #9 Hát mondjuk úgy, hogy simán van olyan, hogy 6 játék van a bundléban, abból engem mondjuk érdekel max 1 vagy kettő.
Pl a legutóbbin is, kb csak a battlefield3 érdekelt, a többi meg csak van :)
Mondjuk tény, kicsit macerásabb megszervezni, amikor a bundle max 5 dollár, akkor a franc se fog 200 forintért utalgatni (az utalás többe kerül :) ), de az összeállás azért lehetséges. Kollégáknál legalábbis megcsináltuk, vettem a havernak két islert azt lett belőle egy játék :) -
kHares #8 Úgy emlékeztem nem csak az indiegala-nál van ilyen happy hour cucc. Elnézést hogy segíteni akartam -
maross #7 Es elmeselned hogy lesznek olcsobbak, akar egy forinttal is?