A PC-s Diablo 3 nem kap offline módot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár hogy nincs offline. Dio2-ben nagyon jól jött a LOD után hogy legalább offlineban lehetett classicozni (1.00 - 1.06b).
Hát jah.. báááár... talán már a vidéki net is elbírja manapság azt a 4 fõt is.
Zombee
Így, hogy már stabilak a szerverek, és azért egy játékvásárlónak úgyis van net otthon, nem akkor gond ez a hitelesítési rendszer, ez az elõrendelõknek, 0day vásárlóknak volt kékeres szopás.
A koop már más tészta, az kicsit gáz, hogy ott ültök négyen egy szobában, és kénytelenek vagytok neten játszani, ami egy vidéki, sok esetben max fél megabites feltöltésû ADSL-el akár még kellemetlen is lehet.

Egyértelmû, bár a kampányokat mindenki egyedül viszi. Hozzáteszem valahogy engem pl nem is izgat annyira az a része, csak a ladder meg a játék haverokkal. A Diablo-t meg a nosztalgia miatt vettem meg. Így 1,5 év azért már a sok patch meg minden szarral kiegészülve azt mondom megér 10 ezret. Az offline meg annyira nem hiányzik (nekem).
Úgysem tölti le, csak kereste a lehetõséget, hogy leszólhassa.
Narxis
SC2 jóval inkább multiorientált mint a D3. Meg nem is akkor törték fel amikor megjelent a játék hanem késõbb és ha jól látom patch-ekben is le van maradva. Szóval összeségében itt a tört verzióval inkább csak szopás van szemben más játékokkal ahol még a patcheket is rendszeresen kiadja valamelyik crackelõ csapat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ki tudod próbálni, ugyanis van belõle próbaverzió, amiben a 13. szintig el tudod vinni a karaktert.
ha jó egy játék megveszem. de igy h nem tom kipróbálni esélytelen ....
SC2 fel van törve, meg lehet nézni mennyi ment el belõle. Csak 2010-ben 7 millió. Azóta sejtheted...
Mire ott tartanak majd hogy leállítsák a servereket addigra már a kutyát sem fogja érdekelni hogy lewarezolják-e vagy sem.
Amíg nincs offline és mindent szerverrõl tölt feltörhetetlen. Ha feltörték volna ebbõl is jó ha 1 milla elment volna...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

a fejük tetejére is állhatnak, akkor se veszem meg a szarjukat
Én is erre gondoltam. 😊

Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)

Botond nem kap kotont.
Majd feltörik. <#hehe>

Elõbb vagy utóbb, úgy is kénytelenek lesznek valamilyen offline/LAN patch-et kiadniuk a szerverek leállítása után. Semmilyen DRM és semmi sem tarthat örökké.
francot ezért.... csak is azért h ne lehessen feltörni...