1487
bannerhelye                         nowarez

Restacar I TruckersMP I ATSmods
  • RJoco
    Hát nem tudom.
    Ahol nincs nehéz lerakó, ott nem is szokta felajánlani. Vagyis csak két lehetőség van, mert a legfelső teljesen fekete. De itt ott volt, csak sötétebb, kiválaszthatatlan.
    ETS-ben, ha csuklós pótokkal megyek, akkor nincs tolatós lerakás. Vagy azonnal leadom vagy előregurulok kicsit és akkor kapok pár TP-t. A legfelső részen szintén nem jelenik meg semmi ilyenkor.
    Ezért kérdem, hogy, ha már ott volt, akkor milyen feltételhez volt kötve, hogy megcsináljam. Mert a játék erről nem tájékoztatott, hogy esetleg magasabb szint vagy valami egyéb.

Nektek dobott már be 270 TP-t adó parkolási lehetőséget?
    Mert amúgy ilyet sem láttam még eddig se ETS-ben, se ATS-ben. A max mindig a 90 TP. Bár itt ATS-ben nagyon gyakran csak 40 TP a max. Alatta a 15, meg a 0.
  • SimaSuna #1486
    Nem minden lerakónál van könnyű, közepes és nehéz beálló.
    Szerintem itt is ez volt.
  • RJoco
    Én szeretek betolatgatni.
    Asszem nem ez volt az első ilyen. Mintha már 90 TP-nél is láttam volna ETS-ben. De ott már ki van kapcsolva. Mindig a legtöbb TP-t adót adja, meg sem kell állnom a bejáratnál választani.
    ATS-ben még nem állítottam be.
    Lehet, hogy épp nem volt szabadon elérhető a hely. Várnom kellett volna. Vagy későn érkeztem. A fene tudja.
  • Plata
    Nem tudom,nem nagyon láttam még ilyet.
    Álztalában lusta vagyok. :P
  • RJoco
    Tegnap egy kombájnt vittem egy szép nagy piros félpóton.
    A célnál volt 3 lehetőségem, de a 270 TP-t érő parkolási módot nem engedte kiválasztani.
    Miért nem tudtam kiválasztani a legnehezebbet?
  • Plata
    Igen ez tényleg nagyon zavaró.
  • RJoco
    Ha már van alvórésszel szerelt kamionom, akkor miért nem alhatok benne akárhol?
    Ez elég zavaró az ETS-ben is. Így nem látom sok értelmét, tekintve, hogy olyan helyen is megállhatok aludni, ahol semmilyen szálláslehetőség és a kamion sem alvós. Egyszerűen csak ki van jelölve, hogy azon a kavicsos földdarabon alhatsz.
  • RJoco
    Megnyugtatlak, hogy az ETS2-ben is van ilyen. A beállításoknál állítsd be a GPS-t a legrövidebb útra és akkor jó lesz.

A múltkor pont ezzel játszogattam. Kíváncsi voltam, hogy melyik út alapján számolja a feladatot. Több km, több XP. De már nem emlékszem, hogy mi lett a végeredmény. Főleg, mert ilyen hülyeséget nem voltam hajlandó csinálni, hogy lemegyek a pályáról, teszek egy kanyart, majd ugyanazon hely felhajtóján visszamegyek a pályára.
  • Plata
    Nekem nem szokott vacakolni.
  • regelek5
    Titeket nem zavar az ATS-ben a GPS? Sokszor indokolatlanul levisz az autópályáról, és UGYANARRA visszavisz, így egy felesleges lehajtóval és felhajtóval többet megyek, lényegi kikerülés vagy más útra térítés nem történik. Az ETS 2-ben nincs ilyen, nem tudom, az Amerikaiban miért ilyen a GPS...
    Utoljára szerkesztette: regelek5, 2024.09.01. 18:40:00
  • regelek5
    Alapból, valami frissítésre gondoltam, hogy tesznek-e bele ilyen járműveket. Sajnos nem szeretek moddolni.
  • SimaSuna #1476
    Akad dobozos teherautó, de kis számban, nem feltétlen a legfrissebb verzióra.
    2030 talán, mint az ETS2-nél, de nem mondanám valószínűnek...
  • regelek5
    Lehet arról tudni, hogy ATS-ben is lesznek dobozos teherautók, mint az ETS 2-ben beharangozták? És kb. mikorra várható?
  • regelek5
    Jól hangzik. :o)
  • Plata
    Megnéztem játékban a mentett játékokat,2016-os mentés is megvan.
    Mióta be van kapcsolva a steam felhő mentés az összes mentett mentést megtartotta.Ami elég sok. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.14. 13:03:20
  • regelek5
    Okés, köszi neked is. Bízom a legjobbakban...
  • Plata
    Nekem a steames mentés simán ment másik gépen,már a harmadik gépen megy ugyanaz a profil és játék.
    Még a modokat is tudja steam hogy mi volt feltéve másik gépen.
    legalább is nekem steames műhelyből származó mod van és mikor másik gépen folytattam azok is megvoltak.
    De én folyton be vagyok jelentkezbe World of trucks-ba,mert kell a küldetésekhez.
  • regelek5
    Köszi szépen a válaszokat. Megnéztem, a Steam-en be van kapcsolva a Felhős mentés, World of Trucks-profilt nem csináltam még, elvileg elég csak maga a Steam is? Mert akkor nem regisztrálok a WoT-ra feleslegesen. Régebben mindig úgy indult az ATS egy új rendszeren, hogy egyből beadta az új profil létrehozását, nem is engedte a régi folytatását. Akkor ez most már működni fog Windows-újratelepítés után, nem kell állítani semmit?
  • RJoco
    Nem beállítás kérdése? Mert, akkor érheti az embert meglepetés.

Amúgy pont a napokban volt, hogy ETS2-ben visszamásoltam egy backupot a rendes mentés helyére. Minden gond nélkül a backupos mentéssel indult. Nem reklamált semmit.
  • Plata
    Steames játékoknál nem kell.
    Még olyan játéknál is csinál mentést,amire nem is emlékeztem hogy csinál.
  • RJoco
    Lehet, hogy egyszerűbb lenne a mentési könyvtárat lementeni valahova az újratelepítés előtt. És biztosabb is.
  • Plata
    Ha be van kapcsolva,igen.
    Legalább is steam menti.
  • regelek5
    Nektek elmenti a felhőbe az ATS a játékállást? Azt szeretném, hogy egy Windows-újratelepítés esetén ne kelljen újrakezdeni a játékot, ha pl. 100 sofőr meg garázsok megvannak már. A World of Trucks profil segít ebben? És hogyan kell az új rendszeren "leszedni" a meglévő mentést, úgymond "szinkronizálni" az új játékkal? Hogyan kell ezt megoldani?
  • Plata
    Kösz,megnézem,vajon a frissítéstől hülyült meg?
  • SimaSuna #1463
    vészfék asszisztenst kapcsold ki
  • Plata
    Mosmár minden kapunál vagy bejáratnál vacakol a kamionom,mintha a játék benyomná a féket.Minden gázadásnál lefékez kapuban,lehet valamit elállítottam?
  • Plata
    Azt hiszem az új mexikóban található Albuquerque városában található garázs bugos.
    Saját garázs,mentem aludni és alig tudtam be hajtani,nyomtam a gázt teljes erővel és a kamion ilyen 2-3 centiket ment csak,kb félméternyi szenvedés után be engedett,a garázsból kijönni ugyan ilyen nehéz volt.
    Eredeti steames játék.
  • Stormbird
    Magam sem írhattam volna le pontosabban az érzéseimet ezzel az új rettenettel kapcsolatban.
    És ha már lúd... Én még az ETS2-vel is szopok :(
  • regelek5
    Szerintem rémes lett ez az új felület: a régin voltak színek, 3D, árnyékok stb., ezzel szemben most minden szürke, lapos, sehol egy kiemelkedés, egy színes ikon, ami vezetné a szemet, hogy mit kell nyomni, minden egybefolyik, úgy kell pl. a garázsokat figyelni a térképen, hogy melyiket veheted meg. Nekem nagy csalódás volt, amikor megváltozott, nagy visszalépés szerintem. Paint-ben szebbet csinálok, mint ezek az egyenszürke , egybeöntött menük. Kár érte, de gondolom ez kell a mai fiataloknak, hát ez van. :o(
  • SimaSuna #1458
    1.50-el megváltozott az UI. Jött pár frissítés, érdemes utána olvasni.
  • Plata
    Tegnap játszottam egy kicsit a játékkal,teljesen megváltozott a játék menüje,meg szinte az egész Ui,egész fura lett.
    De persze azt hiszem jobb.
    Kellene egy kicsit tolnom,mert van két olyan állam is amit alig fedeztem még fel,igaz nincs meg minden dlc.De azt hiszem őszig nem is veszek újat,kivéve ha jön Minnesota. XD
  • regelek5
    Köszi szépen a tippet! Lefuttattam a Játékfájlok ellenőrzése funkciót a Steam-en, és most már jól megy az ATS. Valami fájl megsérülhetett.
  • SimaSuna #1455
    játékfájlok ellenőrzése nem ártana.
    ez az információ mennyiség édes kevés.
    egy game.log.txt-t dobjál fel valahova, abban benne van a hiba
  • regelek5
    Üdv újra! Tegnap óta az ATS mindig kidob az Asztalra, amikor új fuvart vennék fel. Másnál is ez van? Új verzióra frissült a játék, szerintem ez is benne lehet a dologban. Mod nincs telepítve, az alap játékkal játszok, de így is ez van.
  • Plata
    Köszi.
  • SimaSuna #1452
    dx11
  • Plata
    Ha már az indítás szóba került én is kérdeznék.
    Indításnál melyik a legjobb opció?
  • SimaSuna #1450
    hibakeresésre érdemes használni.
  • regelek5
    Sziasztok! Az ATS csökkentett módja miben más, mintha "normálisan" indítanám el a játékot? A DLC-s államokat így is-úgy is betölti?
  • Stormbird
    Sziasztok!
    Másnál is előfordul újabban, hogy a tempomat egy idő után kikapcsol? Ez bug vagy feature?
    Rohadtul idegesítő :(