1510
bannerhelye                         nowarez

Restacar I TruckersMP I ATSmods
  • Plata
    Visszatért a havas event,akinek hiányzik a hó most tolja. XD
    Hamar megunja. :D
  • Plata
    Klassz.
  • SimaSuna #1508
    ingyen DLC
  • Plata
    Ingyen vagy pedig DLC?
  • SimaSuna #1506
    jövőhéten jön az Iveco S-Way
  • Plata
    Az van meg nekem is,meg pár állam.
    Ha lesz leárazás többit is megveszem,de igazán csak akkor fog érdekelni ha végre elmehetek a nyugati parttól a keleti partig.
    Régebbi truck simunlator játékaikban az volt,mindig jobban szerettem azamerikai térképes kamionos játékot és tudom régen sokszor találkoztam saját céges kamionnal,még dudáltak is.
    Csak nem emlékszem melyik volt,talán wheels of steel talán más,nagyon régen volt.
  • regelek5
    Nekem a Cabin Accessories DLC van meg, azzal lehet csinosítgatni. Azt én is szeretném, ha jönnének szembe a saját kamionjaim, akkor lenne értelme a flottadekornak is. Addig nem igazán...
  • Plata
    Jó lenne ha lenne több kamion a játékban,nem sok van,ma is nézegettem melyiknek legszebb a belseje,de nem sok választék van,vagy lehet hogy kellene hozzá dlc hogy több legyen?
    Asszem csak állam dlc-m van meg belső dekor dlc.
  • regelek5
    Én most úgy játszok, hogy annyi sofőrt veszek fel, ahány típus kamion van, így mindenki másikkal megy. Aztán, ha megunom a sajátomat, tudok váltani, ha kipróbálnék egy másik fajtát. Közben meg ők is keresik a pénzt, amiből tudom tuningolni a kocsikat meg garázsokat venni. :o)
  • Plata
    Régen még a 18 wheels of steel meg hasonló játékban lehetett találkozni a saját kamionunkkal,valahogy mindig reménykedem benne hátha találkozom valamelyikkel.De szerintem nem.
  • SimaSuna #1500
    1x volt 10 az archivement miatt, azóta nincs 1 se.
    Felesleges.
  • Plata
    Hát nekem már kb 8 éves a játékom,van 60 sofőröm.
  • regelek5
    Hány sofőrötök van ATS-ben? Én csak tízet vettem fel, mert múltkor sok sofőröm volt ETS 2-ben, és egy idő után már nem volt értelme, hogy én is vezessek, mert egy alvás alatt többszöröse pénzt hoztak be, mint amibe a környező garázsok kerültek volna. Jobbnak látom kevés sofőrrel játszani, mert akkor az is számít, hogy én is vezetek, hogy mennyi pénzt hozok a cégnek.
  • 0Fritz
    Mindkettőt folyamatosan frissítik a legújabb verziókhoz, nem fognak összeomlani.
  • regelek5
    Plata: Nekem még csak esőhöz volt szerencsém, bármelyik államban jártam. :o(

Fritz: Köszi a linkeket, de így inkább nem moddolom a játékot, nem akarok szívni vele, tartok tőle, hogy bármikor egy frissítés is gondot okozhat.
  • Plata
    Azt hiszem Washington vagy oregon,de ha jön a mikulás event akkor meg csupa hó pályán kell mászkálni úgyis.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.29. 21:28:24
  • regelek5
    Komolyan van hó az alap játékban is? Még nem láttam, de örülnék neki. Melyik államot láttad már havasan? Nekem van pár északi, gondolom, főleg azokban...
  • 0Fritz
    https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=320940

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=202317

• Plata
    De hát hó van a játékban.
    Menj olyan államban ahol van hó,én nagyon várom minnesota-t.
    Na és a nagy tavak környéki államokat,meg Connecticut és a fölötte lévő államokat,de gondolom az még vagy 6-7 év,minimum.
  • regelek5
    Én téli/havas modot szedtem le, de néha kifagy. Jobban járok, ha nem rakom bele, pedig élvezetes hóban vezetni, de elég egy frissítés, és elszáll a játék. Ha szerencsém van, a mentést nem rontja el...
  • Plata
    Régen volt pár,de mindig gondom akadt belőle így már inkább gyári kamionokat használok.
    Megtanultam hogy a mod kamionok csak szétbarmolják frissítésnél a mentést.
    De a steamen iszonyat sok mod van.
    Több tízezer mod van a műhelyben.
    Csak festésből 8k felett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.29. 20:00:08
  • RJoco
    Én nem.
  • regelek5
    Használtok valamilyen MOD-ot az ATS-hez?
  • RJoco
    Hát nem tudom.
    Ahol nincs nehéz lerakó, ott nem is szokta felajánlani. Vagyis csak két lehetőség van, mert a legfelső teljesen fekete. De itt ott volt, csak sötétebb, kiválaszthatatlan.
    ETS-ben, ha csuklós pótokkal megyek, akkor nincs tolatós lerakás. Vagy azonnal leadom vagy előregurulok kicsit és akkor kapok pár TP-t. A legfelső részen szintén nem jelenik meg semmi ilyenkor.
    Ezért kérdem, hogy, ha már ott volt, akkor milyen feltételhez volt kötve, hogy megcsináljam. Mert a játék erről nem tájékoztatott, hogy esetleg magasabb szint vagy valami egyéb.

Nektek dobott már be 270 TP-t adó parkolási lehetőséget?
    Mert amúgy ilyet sem láttam még eddig se ETS-ben, se ATS-ben. A max mindig a 90 TP. Bár itt ATS-ben nagyon gyakran csak 40 TP a max. Alatta a 15, meg a 0.
  • SimaSuna #1486
    Nem minden lerakónál van könnyű, közepes és nehéz beálló.
    Szerintem itt is ez volt.
  • RJoco
    Én szeretek betolatgatni.
    Asszem nem ez volt az első ilyen. Mintha már 90 TP-nél is láttam volna ETS-ben. De ott már ki van kapcsolva. Mindig a legtöbb TP-t adót adja, meg sem kell állnom a bejáratnál választani.
    ATS-ben még nem állítottam be.
    Lehet, hogy épp nem volt szabadon elérhető a hely. Várnom kellett volna. Vagy későn érkeztem. A fene tudja.
  • Plata
    Nem tudom,nem nagyon láttam még ilyet.
    Álztalában lusta vagyok. :P
  • RJoco
    Tegnap egy kombájnt vittem egy szép nagy piros félpóton.
    A célnál volt 3 lehetőségem, de a 270 TP-t érő parkolási módot nem engedte kiválasztani.
    Miért nem tudtam kiválasztani a legnehezebbet?
  • Plata
    Igen ez tényleg nagyon zavaró.
  • RJoco
    Ha már van alvórésszel szerelt kamionom, akkor miért nem alhatok benne akárhol?
    Ez elég zavaró az ETS-ben is. Így nem látom sok értelmét, tekintve, hogy olyan helyen is megállhatok aludni, ahol semmilyen szálláslehetőség és a kamion sem alvós. Egyszerűen csak ki van jelölve, hogy azon a kavicsos földdarabon alhatsz.
  • RJoco
    Megnyugtatlak, hogy az ETS2-ben is van ilyen. A beállításoknál állítsd be a GPS-t a legrövidebb útra és akkor jó lesz.

A múltkor pont ezzel játszogattam. Kíváncsi voltam, hogy melyik út alapján számolja a feladatot. Több km, több XP. De már nem emlékszem, hogy mi lett a végeredmény. Főleg, mert ilyen hülyeséget nem voltam hajlandó csinálni, hogy lemegyek a pályáról, teszek egy kanyart, majd ugyanazon hely felhajtóján visszamegyek a pályára.
  • Plata
    Nekem nem szokott vacakolni.
  • regelek5
    Titeket nem zavar az ATS-ben a GPS? Sokszor indokolatlanul levisz az autópályáról, és UGYANARRA visszavisz, így egy felesleges lehajtóval és felhajtóval többet megyek, lényegi kikerülés vagy más útra térítés nem történik. Az ETS 2-ben nincs ilyen, nem tudom, az Amerikaiban miért ilyen a GPS...
    Utoljára szerkesztette: regelek5, 2024.09.01. 18:40:00
  • regelek5
    Alapból, valami frissítésre gondoltam, hogy tesznek-e bele ilyen járműveket. Sajnos nem szeretek moddolni.
  • SimaSuna #1476
    Akad dobozos teherautó, de kis számban, nem feltétlen a legfrissebb verzióra.
    2030 talán, mint az ETS2-nél, de nem mondanám valószínűnek...
  • regelek5
    Lehet arról tudni, hogy ATS-ben is lesznek dobozos teherautók, mint az ETS 2-ben beharangozták? És kb. mikorra várható?
  • regelek5
    Jól hangzik. :o)
  • Plata
    Megnéztem játékban a mentett játékokat,2016-os mentés is megvan.
    Mióta be van kapcsolva a steam felhő mentés az összes mentett mentést megtartotta.Ami elég sok. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.14. 13:03:20
  • regelek5
    Okés, köszi neked is. Bízom a legjobbakban...
  • Plata
    Nekem a steames mentés simán ment másik gépen,már a harmadik gépen megy ugyanaz a profil és játék.
    Még a modokat is tudja steam hogy mi volt feltéve másik gépen.
    legalább is nekem steames műhelyből származó mod van és mikor másik gépen folytattam azok is megvoltak.
    De én folyton be vagyok jelentkezbe World of trucks-ba,mert kell a küldetésekhez.