1572
-
Plata #1572 Kösz. -
itt
log book részen meg mutatja az online fuvarokat, 3.493 napja csináltam az elsőt, uhh :D
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2025.12.20. 21:31:50 -
Plata #1570 Volna egy kis problémám,szeretném megváltoztatni a rendszámomat,de nagyon nem rémlik hogyan lehet.
Már vagy 10 éve ugyanaz. :D -
Plata #1569 Nekem csak kamion mod volt fent meg pótkocsi és egy térkép amiben benne volt afrika.
Már nem emléskzem mi volt e neve. -
A SóherSóder Bt elérhető a community számára!
Alap térképpel működik (Going East DLC kell!)
Debrecen alatt található!
SóherSóder -
ha csak pakolgatod be a modokat mint Lakatos MitLop a zsebébe, elhiszem.
13 év alatt talán 2x volt problémám moddal...
Volt olyan hónapom amikor kamion építésnél közel 200 mod volt aktív...
Ha 88 kamion meg 450 féle addont használsz, ne csodálkozz...
Meg kell tanulni modokat használni.
Mielőtt csak simán törlöd minden kamionról el kell távolítani, menteni, kilépni majd úgy törölni.
Illetve a game.log.txt megmutatja a hibát is és kb 2perc alatt lehet orvosolni a dolgot... -
Plata #1566 Épp ma volt hír hogy az ETS rekordot döntött,olyan sokan játszanak vele most mint még soha. -
Én csak valós céges meg épületes skineket használok, azok általában nem okoznak galibát :D -
Én is egy modot használok, ETS, ATS (gps). Nekem jó mind a két játék anélkül is, hogy telepakolnám modokkal. Néha elcsábulok egy-egy klasszikus kamion miatt, de nem sokáig, mert olyat még nem találtam, ami tökéletesen működne (mondjuk legutóbb az AE Magnum eléggé tetszett, de a frissítések miatt az is kuka lett). Kis ideig fent volt a Promods is (ETS), de szerintem most már annak sincs sok értelme.
Na, azért ha jönne valami jó kis hazai tartalom (ETS), azt azért kipróbálnám. -
Plata #1563 Modok nyűgösek és elcseszhetik a mentést.
Már kezdetek óta ugyanazzal a karakterrel játszom és nincs bajom ATS-ben.
ETS-ben egy mod nekem elbaszta frissítéseknél régen az összes mentésem,azóta nem is játszom vele.
Pedig ott is megvolt pár DLC. -
SCS in Sound Records.
Persze, minőségi cuccokkal felvették a porszívó hangokat...
Nem szabad hinni már az SCS-nek.
Az elmúlt 13 évben megtanultuk.
Azért kell modokat használni, hogy élvezhető legyen a játék... -
Plata #1561 Szerintem ebben tévedsz,volt felhívás hónapokkal ezelőtt hogy akinek van a felsoroltak közül autója az segítsen már nekik motorhangok felvételével.
Akkor csak nem cseszik el. -
Ismerve őket, ahogy a kamionoknak nem sok köze van a valósághoz, úgy ehhez sem.
A rotyogós V8 hang is majd max modként érkezik, mert erre is képtelenek... -
Plata #1559 Jöhetne már a Dodge. -
ATS Road Trip: FORD Car Pack - Crown Victoria
nagyon kiváncsi vagyok hogy sikerül a fizikát megoldani :D
-
Plata #1557 Na ma nekem is jöttek elő bugok.
Először mikor áthajtottam egy autópálya felett egy személyautó egyszerűen felrepült a felüljáróra alulról,át atextúrán és előttem keresztbe állt.
Mentem át az autópálya felett egyszercsak a felüljáró betonjában megjelent egy autó teteje majd az egész autó fel emelkedett át a betonon. :O
Mivel túl közel jött elő így neki ütköztem,kaptam 900 bírságot azt hsizem ütközésért.
Ezután az autó lazán felrepült a levegőbe majd rá a felüljáró korlátjára onnan vissza a felüljáróra és elhajtott mntha mi sem történt volna.
Másik,befejeztem a fuvart és elmentem egy ismeretlen városba ahol még nem voltam,pont egy eladó garázs mellett adtam le az árut.
megvettem a garázst,de nem lehet fejleszteni,a fejlesztés menü szürke.
Na és újra előjött az hogy a kamion behúzza a padlóféket ha be akarok menni a garázsba. -
regelek5 #1556 Na, sikerült, megkérdeztem Geminit, mi lehet a gond, végül megoldottuk. Leírom, hátha másnál is előjön ez a hiba: beírtam a Dokumentumok mappa/ATS/profilom neve/config_local.cfg fájl végére az uset g_show_game_elements "1" sort, és így működik a zöld ikonok végleges láthatóvá tétele. Szuper. ? -
Plata #1555 Azt hiszem többet nem viszek fuvart a tökfaluba,ahogy át mentem a portálon egyből le volt zárva az út,rádőlt egy fa,menjek kerülőúton,át a mocsáron egy kacskaringós istenverte labirintuson keresztül.
Kétszer is vissza kellett fordulni,mert nincs GPS,nem tudod hova vezet az út,csak az előtted lévő kb 50 métert jeleníti meg a térkép a többi része homály.
Ráadásul bementem egy alagútba amiben egy spirálban kellett haladni körbe körbe felfelé valami csontvázon,nehezen haladt rajta a kamion.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.18. 22:51:58 -
Plata #1554 -
Nálam is minden rendben.
Átfutottam a beállításokat, de ott sem találtam semmit erre vonatkozóan.
Próbáltam a térképen kikapcsolni a jeleket, de a kamion orra előtt akkor is ott maradt.
Esetleg jelezd a fejlesztők felé a mentés mellékelésével, hátha meg tudják mondani, hogy mi a gond. -
Plata #1552 Ha steames van akkor simán csinálj egy ellenőrést,ha hibát talál akkor kijavítja.
Nekem 2016-os profilom van,azzal játszottam most is,nem találtam gondot. -
regelek5 #1551 Értem. Passz, mi lehet a gond. Mindegy is, kezdek egy új profilt, legalább elleszek, míg újra összeszedek annyi pénzt. Köszi, hogy megnézted. :o) -
Plata #1550 Most megnéztem,de semmi.
Még egy tökös fuvart is csináltam ha már van tökös event. -
Plata #1549 Nekem steames van és kezdetek óta ugyanazzal a profillal tolom gond nélkül.
Néha egy új dlc után szokott egy két hülyeség előfordulni,de nem ilyen durva. -
regelek5 #1548 Nem, csak a gyári játékkal játszok. Nem értem, mi lelte. Olvastam, hogy másnak is volt ilyen, de nem írta az okát. Talán megsérülhetett a mentés, arra gondolok. Talán új profilt kellene kezdenem, csak sajnálom, mert már sok garázst megvettem, sokat vezettem benne. -
mod-ot nem használsz? -
Plata #1546 Nekem nem. -
regelek5 #1545 Másnak is elromlott az ATS-ben az ikonok (benzinkút, látnivalók, garázs) kijelzése, az a zöld ikon? Nálam eltűntek, így a kamerás helyekre nem is tudok odaállni, tankolni még csak-csak lehet, meg garázst venni, azokat érzékeli a játék, ha eltalálom. De nincsenek azok a jelek. Másnál is van ilyen? És mit lehet csinálni, hogy visszajöjjenek? -
ahogy elnézve a kamionok értékeit(súly, váltó, motor) 130-nál pikkpakk tetőre teszed... -
Plata #1543 Már csak egy DeLorean hiányzik.
Tudjon repülni és legyen rajta időgép hogy biztosan időre odaérjek a címre. XD -
kiváncsian várom továbbra is, hogy milyen lesz az autók mozgása :D -
Plata #1541 Szeretem a kamionkat,de csak egy isten van és az a Dodge Viper. XD -
Plata #1540 -
jön a Dodge csomag is :D
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2025.08.20. 20:31:13 -
Áááá, ezekből nincs bevétel. -
Plata #1537 Passz. -
Lerakóhoz elsőnek elmész kocsival, hogy le tudod-e majd rakni? :D
Megint valami olyan aminek semmi keresnivalója nincs a játékban.
optimalizálhatták volna az AI viselkedését, bár ez az 1.0-tól nem igazán sikerült.
optimalizálhatták volna fizetőkapukat
Cooperálhattak volna SlavJerry vagy Zeemods-al egy jó hangcsomagért, mert ez a porszívó hang hányadék...
-
Plata #1535 Hát mert az rajongói volt. :D
Dodge-ot akarok. XD -
kivaáncsi vagyok hogy oldják meg, mert az eddigi rajongói autók elég bénák voltak :D
-
Plata #1533 De ez a dlc jó dolog,végre bejárhatod a térképet kocsival.