American Truck Simulator

Oldal 1 / 35Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ma láttam egy fejlesztői videót,de abban a Dodge Viper-ről volt szó,nem buszokról.

Lehet tudni valamit a Coach DLC-ről, ami buszvezetést tesz a játékba? Elvileg ETS 2-höz jön, de ATS-hez is lesz ilyen amerikai buszokkal?

RJoco

Plata írta (#1701):
Nekem a patch előtt azt hiszem két fuvarral volt teljes csere mert a kamion már elég kopott volt és mindent cseréltem rajta.
Csak azért fura mert nekem is 22% meg neked is,nem hiszem hogy ugyanannyit mentünk volna.

Akkor lehet, hogy hiba a patch-ben, ahogy a károsodás kijelzése a sérülés helyett.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco írta (#1700):
Előfordulhat, bár nem hiszem. Valahogy így volt patch előtt is. Nem szoktam cserélgetni, mert minek. Csak pénzkidobás. És eddig nem is reklamált érte.
Ami miatt nálam kicsit parásabb volt a helyzet, hogy én összegyűjtöttem korábban egy tényleges 20%-os sérülést még a patch előtt.
És úgy emlékeztem, hogy azt meg is javíttattam az utolsó játékom alkalmával. Ezért volt nagyon meglepő, hogy kapásból sérüléssel indítottam. De aztán szerencsére nem.

Nekem a patch előtt azt hiszem két fuvarral volt teljes csere mert a kamion már elég kopott volt és mindent cseréltem rajta.
Csak azért fura mert nekem is 22% meg neked is,nem hiszem hogy ugyanannyit mentünk volna.

RJoco

Plata írta (#1699):
A 22% érdekes.
Nekem is annyi volt. :/
Nem lehet hogy hibás a patch?

Előfordulhat, bár nem hiszem. Valahogy így volt patch előtt is. Nem szoktam cserélgetni, mert minek. Csak pénzkidobás. És eddig nem is reklamált érte.
Ami miatt nálam kicsit parásabb volt a helyzet, hogy én összegyűjtöttem korábban egy tényleges 20%-os sérülést még a patch előtt.
És úgy emlékeztem, hogy azt meg is javíttattam az utolsó játékom alkalmával. Ezért volt nagyon meglepő, hogy kapásból sérüléssel indítottam. De aztán szerencsére nem.

A 22% érdekes.
Nekem is annyi volt. :/
Nem lehet hogy hibás a patch?

RJoco írta (#1697):
Tegnap előtt megjött az 1.6 ATS-hez.
Ma meg ETS-hez is.

A sérüléskijezlést elcseszték. Vagy én nem olvastam el valamit jól. Kopáskijelzés lett belőle. A kamion és a pótkocsi kopása is folyamatosan nő, mivel a gumik folyamatosan kopnak. Ezt eddig csak a kamionnál lehetett látni a szervízelésnél, illetve gondolom saját pótnál. De most látható a feladat pótnál is. 1400 mérföldnél 5%-ot szedett össze. A végeredménybe ez nem számított bele, nem volt levonás és a feladat is kiválóra sikerült.
A kamion esetén 22%-ról indultam játékba lépés után. Néztem is, hogy akkor most rosszul rakott a szervízhelyre (ha frissítés, akkor törlődik minden és jár egy ingyen gyorsutazás) vagy mi van. De aztán láttam, hogy a gumi kopása ennyi. Az 1400 mérföld alatt felment 28%-ra. Amúgy ilyen mértékű kopásnál már nyavajog az F1, hogy menjél szervízbe. A szervíz meg nem tesz semmilyen javaslatot, mert igazán még nem cserés, javítani meg nem lehet károsodás nélkül.
Gondolom majd javítják egy hotfix-szel.

Az extra kijelzés immel-ámmal sikerült. Az jó, hogy kiírja, hogy mit viszek, mennyi a súlya, mennyi a hátralévő határidő. Viszont GPS nélkül nem írja ki még mindig sehova, hogy mennyi az út és a megtételéhez mennyi idő kell. Vagy bekapcsolom vagy átváltok külső nézetre, mert ott be van kapcsolva. De a kamionban nem kell, mert van saját navija.
Emellett a GPS alatt most hirtelen sok lett az infó, mert oda írja ki, hogy mikorra érkezem, mellette a még vezetendő idő és távolság. Korábban az érkezési idő nem ott volt. Sokkal jobb lenne az óra mellett, ami a GPS fölött van középen és kétoldalt még rengeteg a hely.
A rádiót nem néztem, mert nem használok rádiót.
Mondjuk a jelenlegi netes világban azt várnám egy ilyen játéktól, hogy a helyi rádiók online oldalához csatlakoztatva helyi adókat tudjak hallgatni.
Szóval, ha már úgyis böngészőt nyitok, akkor akár yt-ről is szólhat a zene, amit szeretek. Hírek, reklámok nélkül. De azért ez egy hatalmas cucc lenne, ha megvalósítanák.

Nekem a Retro rádió kódja be van másolva és tudom hallgatni. De a rádiós dolog nem működik csak gyári játék rádióval.

RJoco
Tegnap előtt megjött az 1.6 ATS-hez.
Ma meg ETS-hez is.

A sérüléskijezlést elcseszték. Vagy én nem olvastam el valamit jól. Kopáskijelzés lett belőle. A kamion és a pótkocsi kopása is folyamatosan nő, mivel a gumik folyamatosan kopnak. Ezt eddig csak a kamionnál lehetett látni a szervízelésnél, illetve gondolom saját pótnál. De most látható a feladat pótnál is. 1400 mérföldnél 5%-ot szedett össze. A végeredménybe ez nem számított bele, nem volt levonás és a feladat is kiválóra sikerült.
A kamion esetén 22%-ról indultam játékba lépés után. Néztem is, hogy akkor most rosszul rakott a szervízhelyre (ha frissítés, akkor törlődik minden és jár egy ingyen gyorsutazás) vagy mi van. De aztán láttam, hogy a gumi kopása ennyi. Az 1400 mérföld alatt felment 28%-ra. Amúgy ilyen mértékű kopásnál már nyavajog az F1, hogy menjél szervízbe. A szervíz meg nem tesz semmilyen javaslatot, mert igazán még nem cserés, javítani meg nem lehet károsodás nélkül.
Gondolom majd javítják egy hotfix-szel.

Az extra kijelzés immel-ámmal sikerült. Az jó, hogy kiírja, hogy mit viszek, mennyi a súlya, mennyi a hátralévő határidő. Viszont GPS nélkül nem írja ki még mindig sehova, hogy mennyi az út és a megtételéhez mennyi idő kell. Vagy bekapcsolom vagy átváltok külső nézetre, mert ott be van kapcsolva. De a kamionban nem kell, mert van saját navija.
Emellett a GPS alatt most hirtelen sok lett az infó, mert oda írja ki, hogy mikorra érkezem, mellette a még vezetendő idő és távolság. Korábban az érkezési idő nem ott volt. Sokkal jobb lenne az óra mellett, ami a GPS fölött van középen és kétoldalt még rengeteg a hely.
A rádiót nem néztem, mert nem használok rádiót.
Mondjuk a jelenlegi netes világban azt várnám egy ilyen játéktól, hogy a helyi rádiók online oldalához csatlakoztatva helyi adókat tudjak hallgatni.
Szóval, ha már úgyis böngészőt nyitok, akkor akár yt-ről is szólhat a zene, amit szeretek. Hírek, reklámok nélkül. De azért ez egy hatalmas cucc lenne, ha megvalósítanák.

Redditen láttam egy videót,játékos szép nyugisan ment a rakománnyal az autópályán mikor a semmiből szemből oda spawnolt egy kamion és frontálisan ütközött vele.
Szóval nem csak nekem teremnek elő a semmiből kamionok.🤣

RJoco írta (#1694):
Szerintem ennek a sofőrnek a nevét nem is kell megjegyezned.
Ő lesz az, aki a listában a legjobb $/m értékkel fog szerepelni. Szerintem jobbal, mint a tiéd.
Emellett van összesítés a legjobb garázsról, söfőrről, pótról, ha vettél már valamelyik garázsnak.
Szóval ezzel az összeggel szerintem ott is ő fog szerepelni.

A naplóval igazad lehet. Én is tapasztalom, hogy nem igazán jó. A sajátomat vissza tudom követni az első napig.
Mondjuk szomorú is vagyok, hogy a menedzselési részt ennyire elhanyagolták. Ha már üzletet visz az ember, akkor lehetett volna egy kicsit részletesebb. Mert így nem más, mint egy mellékes bevételforrás, amivel foglalkozni sem kell, mert egy szint után már termelik a pénzt. Inkább csak az elején kerülnek többe, mikor még nincs annyi képességpontjuk szétosztva.

Igen saját naplóban láttam 2016-os bejegyzést.
A sofőrömnek meg két bejegyzése van és már 28-as szintű.
Jó hosszú fuvar lehetett.🤣

RJoco
Szerintem ennek a sofőrnek a nevét nem is kell megjegyezned.
Ő lesz az, aki a listában a legjobb $/m értékkel fog szerepelni. Szerintem jobbal, mint a tiéd.
Emellett van összesítés a legjobb garázsról, söfőrről, pótról, ha vettél már valamelyik garázsnak.
Szóval ezzel az összeggel szerintem ott is ő fog szerepelni.

A naplóval igazad lehet. Én is tapasztalom, hogy nem igazán jó. A sajátomat vissza tudom követni az első napig.
Mondjuk szomorú is vagyok, hogy a menedzselési részt ennyire elhanyagolták. Ha már üzletet visz az ember, akkor lehetett volna egy kicsit részletesebb. Mert így nem más, mint egy mellékes bevételforrás, amivel foglalkozni sem kell, mert egy szint után már termelik a pénzt. Inkább csak az elején kerülnek többe, mikor még nincs annyi képességpontjuk szétosztva.

Sajnos nem jegyeztem meg a nevét és sok söfőröm van,a napló meg szar.
Van olyan sofőröm akinél két fuvar van és már 28-as szintű.
Mert ő az egyik legelső akit felvettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 06. 13. 13:03

RJoco
Az szerintem valami bug lesz.
Nekem nem dobott soha ennyit.
Most is a legtöbb az 218k, súlyos, értékes, törékeny, sürgős, több forgáspontú, 2200 mérföldes.

Hacsak nem másból dolgoznak, mint én.
De nemrég olvastam, hogy valami szerencsekerekük van és úgy sorsolják a melót nekik.
Ebből arra következtetek, hogy sajnos nem okosan csinálják. Nem is véletlen, hogy annyi a fuvar nélküli hazautjuk.
A mínuszos bevételről nem is beszélve.

Amúgy meg tudod nézni a naplóban, hogy mit vitt, merre járt.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2026. 06. 13. 11:22

Láttatok már olyat ATS-ben hogy egy melós 700 ezer dolláros fizetést hoz?
Hogyan jön az össze?
Nincs fent ilyen mod-om ha arra gondolnátok.
Másik meg keresett 17 ezret.
Nagyon hosszú úton voltam és megpihentem,akkor jött az értesítés.

RJoco

Plata írta (#1689):
Hasonlót én is találtam,sőt én is felakadtam,nem emlékszem melyik városban de találtam egy kerülőutat ami felvitt valami gyár fölé,felüljáró volt a gyáron át ami csak két kb másfél méter széles fém keret volt. Kiváncsi voltam mi lesz ha mellé megyek,hát megszívtam. Megdőlt a kamion és felakadt.😎

Megfordult a fejemben, hogy megnézem, hogy le tudok e esni a szakadékba, mert én nekem hegyen vitt át az út, de mivel a környéken nem volt szervíz és még tenni akartam arrafele, így inkább nem próbáltam ki. Messze amúgy sem jutottam volna, elég szűkek a pályahatárok. A kamionok meg amúgy is elég gyengék terepen. Nem véletlen nem használok a hófutóban sem aszfaltkamionokat. Hiába tették bele őket.

RJoco írta (#1688):
Thompson Falls-nál olyan elkerülőt találtam, hogy azt hittem a hófutóban vagy expedícióban vagyok.
Volt is egy híd, aminél középről kispórolták a deszkát. Vagy már leomlott. Itt bele is tettem az első kereket a lyukba, mert kíváncsi voltam, hogy mennyire jól van kidolgozva. Hát annyira jól volt, hogy nem sikerült kihúzni, mert mintha elakadt volna valami láthatatlanban.
$150-ért az útra rakást kértem (tök jó, hogy már ilyen is van benne), erre rárakott a hídra, de úgy, hogy a kamion fele a korláton volt. Vagyis féloldalast álltam a hídon. Szerencsére le tudtam jönni.
Aztán visszafele már belső nézetből mentem (mert a felfedezésnél a külsőt használtam) és ez a híd akkor is megfogott. Csak most azért, mert nem sikerült jól belőnöm a közepét és ezért csúsztam be. Most már kicsit drágább volt a kimentés és a híd elé tett vagy 50-100 méterre. Szóval újra próbálhattam. Inkább külső nézetből mentem. Az alpján mintha kamionnal éppen át tudtam menni, szgk-vel már nem biztos, hogy elég lett volna a tengelytáv. De persze mikor mentem? Éjjel már. Szóval kérdéses...
A két pallósnál gond nélkül átmentem belső nézetből is már.

Szóval, ha Thompson Falls-nál jártok, akkor ne hagyjátok ki. Biztos élvezetes lehet egy 3-as póttal is menni rajta, de én nem biztos, hogy bevállalnám. Így is egy-két helyen kellett a difi. Nagy súllyal mögöttünk lehet, hogy kevés lesz az is. Csörlőt meg ebbe a játékba nem tettek 😄

Hasonlót én is találtam,sőt én is felakadtam,nem emlékszem melyik városban de találtam egy kerülőutat ami felvitt valami gyár fölé,felüljáró volt a gyáron át ami csak két kb másfél méter széles fém keret volt. Kiváncsi voltam mi lesz ha mellé megyek,hát megszívtam. Megdőlt a kamion és felakadt.😎

RJoco
Thompson Falls-nál olyan elkerülőt találtam, hogy azt hittem a hófutóban vagy expedícióban vagyok.
Volt is egy híd, aminél középről kispórolták a deszkát. Vagy már leomlott. Itt bele is tettem az első kereket a lyukba, mert kíváncsi voltam, hogy mennyire jól van kidolgozva. Hát annyira jól volt, hogy nem sikerült kihúzni, mert mintha elakadt volna valami láthatatlanban.
$150-ért az útra rakást kértem (tök jó, hogy már ilyen is van benne), erre rárakott a hídra, de úgy, hogy a kamion fele a korláton volt. Vagyis féloldalast álltam a hídon. Szerencsére le tudtam jönni.
Aztán visszafele már belső nézetből mentem (mert a felfedezésnél a külsőt használtam) és ez a híd akkor is megfogott. Csak most azért, mert nem sikerült jól belőnöm a közepét és ezért csúsztam be. Most már kicsit drágább volt a kimentés és a híd elé tett vagy 50-100 méterre. Szóval újra próbálhattam. Inkább külső nézetből mentem. Az alpján mintha kamionnal éppen át tudtam menni, szgk-vel már nem biztos, hogy elég lett volna a tengelytáv. De persze mikor mentem? Éjjel már. Szóval kérdéses...
A két pallósnál gond nélkül átmentem belső nézetből is már.

Szóval, ha Thompson Falls-nál jártok, akkor ne hagyjátok ki. Biztos élvezetes lehet egy 3-as póttal is menni rajta, de én nem biztos, hogy bevállalnám. Így is egy-két helyen kellett a difi. Nagy súllyal mögöttünk lehet, hogy kevés lesz az is. Csörlőt meg ebbe a játékba nem tettek 😄

RJoco
ETS2-ben nagyon nem figyeltem, mert sok fajta félpót nincs, de ATS-ben van bőven.
A pótkocsi fajtája nagyban meghatározza a mennyiséget és a fizetést is.
Ahol leraktam egy cuccot, ott vettem fel műtrágyát. Alapjáraton 7k körül lett volna a fizetés, 13t-át kellett volna leszállítani. Valami $28-ra jött ki a mérföldenkénti ár.
Aztán választottam egy 3 pótból álló nyitott fogatott, amiért 15k-t kapok, igaz, hogy 28 tonna, de valami $54-re jön ki a mérföldenkénti ára.
Választhattam volna valami nagyon kicsit is, amiért kaptam volna 5k-t.
A 3-as fogatos dobozok nem fizettek ilyen jól, mint ez a platós.

RJoco

Plata írta (#1685):
Igen,de nem marad meg a felfedezett út.
Alig várom már hogy jöjjön a ford dlc és végig próbáljam ezeket a helyeket.
Múltkor szerencsém volt és rakomány nélkül mentem amikor felfedeztem egy utat ami egy hegytetőre vezetett fel.

Ezt én is nagyon várom.
Általában a kamionnal szoktam felfedezni a városokat is. Főleg, ha jó hosszú az út, akkor mindig letérek, megnézem a kérdőjeleket, látványosságokat. De tegnap a 11. után már nem volt kedvem vacakolni. A nagy, lánctalpas traktort szállító félpóttal nem volt olyan jó kanyarogni. Ráadásul olyannal tolatni, aminek az eleje még el is csuklik, rettenet. Így is jó, hogy a hátulja legalább nem csuklott, egy-két helyen lehet, hogy meg sem tudtam volna úgy fordulni.
Jó dolog ez a trélerválasztó. Bár nem értem, hogy miért kellett egy külön gomb rá, mikor a kis képen a fogaskerék ugyanazt teszi.

Axtros írta (#1684):
Nem atom tudomány, hogy ilyenkor leakasztás nélkül kimented az játékállásodat, leakasztasz, megnézed a helyet, vagy csinálsz bármi mást, utána ha megnézted, stb., visszatöltöd. És folytatod a fuvart ott, ahol abbahagytad.

Igen,de nem marad meg a felfedezett út.
Alig várom már hogy jöjjön a ford dlc és végig próbáljam ezeket a helyeket.
Múltkor szerencsém volt és rakomány nélkül mentem amikor felfedeztem egy utat ami egy hegytetőre vezetett fel.

Sajnos nem tudtam le menni és kipróbálni,épp egy nagy és hosszú rakományt viszek.

Nem atom tudomány, hogy ilyenkor leakasztás nélkül kimented az játékállásodat, leakasztasz, megnézed a helyet, vagy csinálsz bármi mást, utána ha megnézted, stb., visszatöltöd. És folytatod a fuvart ott, ahol abbahagytad.
RJoco

Plata írta (#1680):
Nekem a kamion szokott sérülni attól ha megnézek egy videót.😎
Megnézem a videót majd amikor vissza kerülök a kamionba 1% sérülés attól hogy állok a parkolóban.

Az sem gyenge. Szerencsére ilyenbe nem futottam bele. Albakörkiben néztem egyet, ott a felirattal volt a gond. Valami azonosító lehetett, de nem a rendes címe.
Máshol is néztem videót, ott sem volt gond. A kamionsérülést mind én csináltam, ami keletkezett.

Mondjuk kicsit aggódtam itt-ott.
Haladtam az egyenesnek tűnő úton, majd egyszer csak akkorát rugózott az ülésem, hogy bevertem a fejem.
És ezt több helyen eljátszotta. A kamion meg semmit nem követett le. Pedig hang effekt is volt hozzá.
Mondjuk nem bánom. Inkább így, mint sérüléssel a semmitől.

Oregon államban Coos Bay és Eureka közt találtam egy utat,amivel le lehet menni az óceán mellett futó föld útra.
Sajnos nem tudtam le menni és kipróbálni,épp egy nagy és hosszú rakományt viszek.
Esélytelen hogy elmenjek vele és nincs időm lekapcsolni és otthagyni hogy kipróbáljam mert ez egy nagyon rövid határidős meló.

Debilon_2 írta (#1679):
ja, csak ott gallon nem liter (1 us gallon kb. 3,7-3,8 L), úgy már nem sok a per liter ár

De Texasban már csak 5 dolcsi.

Nekem a kamion szokott sérülni attól ha megnézek egy videót.😎
Megnézem a videót majd amikor vissza kerülök a kamionba 1% sérülés attól hogy állok a parkolóban.

Plata írta (#1676):
Múltkor volt róla szó hogy milyen drága az üzemanyag,tegnap én Washington államban tankoltam,Seattle alatt nem sokkal,az üzemanyag ára 6.67 dollár volt.
Ami elég ütős.

ja, csak ott gallon nem liter (1 us gallon kb. 3,7-3,8 L), úgy már nem sok a per liter ár
RJoco
Azt hiszem, hogy az ETS2-t egy ideig hanyagolni fogom. Inkább előszedem az ATS-t. Abban legalább nincsenek határátkelők.
Az oroszok felé és a törökök feli is van olyan átkelő, ahol a semmitől sérül a pótkocsi.
Ha az oroszoknál lépésben megyek azon a bizonyos ponton, akkor nem sérül.
A törököknél most 2 helyen is sérült úgy, hogy semminek nem ment neki. De ezt ismételgetni, hogy jó legyen, már nincs kedvem.

RJoco
Az szép. Gondolom nagyban függ az állami "anyagi" helyzetétől, mint az EU-ban az országok helyzetétől.
Mostanában az észt, litván országok környékén ténykedtem, itt volt, hogy 1,97-ért tankoltam, majd egy vagy két fuvarral később már 2,07-ért ugyanazon a kúton. De 2,50-ért sosem, mint a németeknél, frankciáknál és egyéb "pénzesebb" országogban.

Múltkor volt róla szó hogy milyen drága az üzemanyag,tegnap én Washington államban tankoltam,Seattle alatt nem sokkal,az üzemanyag ára 6.67 dollár volt.
Ami elég ütős.

Megvan,de ez csalós,nem is wyoimingben van,hanem a szomszéd államban. >😞

Megnézem játékban.

RJoco írta (#1672):
Az a baj, hogy akkor rossz a keresőd.
Itt még képekkel is mutatja, hogy mely 10 videós hely kell. Ez alapján pontosan be tudod lőni, hogy neked melyek vannak meg és, hogy tényleg egy bug lépett e fel vagy kimaradt egy.

ETS2-ben ilyen részleteset még nem láttam. Volt, hogy bizonyos nevezetességeket kellett megcsodálnom (elmennem mellettük) a franciáknál. A leírás csak egy kb. égtáj-irányt írt a közeli várostól. Mondjuk mivel nincs túl sok út, ezért nem volt olyan nehéz megtalálni őket.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2026. 05. 31. 10:08

Ezt már nrm láttam,találtam egyet az ATS wikin meg egyéb oldalon,de a steamest nem láttam.

RJoco

Plata írta (#1670):
Persze hogy steam-es.
Kerestem rá,de csak olyat találtam ami elmondja hogy xy acsihoz hány kép vagy videó kell,vagy mit kell csinálni,de a videósnál nem mutatja hogy a térképen hol is találom.

Az a baj, hogy akkor rossz a keresőd.
Itt még képekkel is mutatja, hogy mely 10 videós hely kell. Ez alapján pontosan be tudod lőni, hogy neked melyek vannak meg és, hogy tényleg egy bug lépett e fel vagy kimaradt egy.

ETS2-ben ilyen részleteset még nem láttam. Volt, hogy bizonyos nevezetességeket kellett megcsodálnom (elmennem mellettük) a franciáknál. A leírás csak egy kb. égtáj-irányt írt a közeli várostól. Mondjuk mivel nincs túl sok út, ezért nem volt olyan nehéz megtalálni őket.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2026. 05. 31. 10:08

SimaSuna
Igen, sőt ettől kisebbet is elvisznek.
A távolság, a felhasznált üzemanyag még így is jobban megéri nekik, mint máshogy szállítani.
+ ha a kamionosnak épp az adott város / államban van fuvarja, elvállalja, hogy ne üresen menjen.

ajánlom a Truck Spotting USA csatornát, ahol láthatod is, hogy milyen szállítmányokat visznek.

RJoco írta (#1669):
Ha steam-es a játék és esetleg be van állítva az automatikus felvevés, akkor talán utána tudsz nézni és jelenteni a hibát.
De az is lehet, hogy egy rejtett helyről van szó.
ETS2-ben is volt, hogy az egyik úton haladva találtam látványosságot. És az út nem volt rejtve, nem kerülőút volt.

Érdemes lehet még rákeresni az acsikra, hátha a leírása írja, hogy hol vannak.
Mindenképp célszerű az acsi angol nevét használni vagy nagyon megnézni legalább az ikonját, mert a magyar fordítás alapján esélyes, hogy nem a megfelelő találat jön. Nálam már volt ilyen, de szintén ETS2-ben.

Persze hogy steam-es.
Kerestem rá,de csak olyat találtam ami elmondja hogy xy acsihoz hány kép vagy videó kell,vagy mit kell csinálni,de a videósnál nem mutatja hogy a térképen hol is találom.

RJoco
Ha steam-es a játék és esetleg be van állítva az automatikus felvevés, akkor talán utána tudsz nézni és jelenteni a hibát.
De az is lehet, hogy egy rejtett helyről van szó.
ETS2-ben is volt, hogy az egyik úton haladva találtam látványosságot. És az út nem volt rejtve, nem kerülőút volt.

Érdemes lehet még rákeresni az acsikra, hátha a leírása írja, hogy hol vannak.
Mindenképp célszerű az acsi angol nevét használni vagy nagyon megnézni legalább az ikonját, mert a magyar fordítás alapján esélyes, hogy nem a megfelelő találat jön. Nálam már volt ilyen, de szintén ETS2-ben.

Közben felhagytam acsivadászattal és inkább téképet fedezem fel,de mondja meg nekem valaki hogy normális az hogy ilyen kis vackot ekkora nagy szarra rakják fel és így kell szállítani?🤣

Csinálgatom a steam achikat,de egyel elakadtam.
Wyomingben nem sikerül megcsinálni a videós acsit.
Megtaláltam az összes helyet ahol van videoklip,de még is azt írja hogy 7/8.
Hegyen völgyön át achi.
Szerintem bugos lehet,mert az egyik videót amikor megnéztem nem Wyoming achihoz számolta hanem a szomszédos államhoz,azt hiszem Montana-hoz.

Ma két nagyon mókás achit szereztem.
Drágán add a gépedet.
Ez az állam (nem?) százas.
🤣

Még hogy kicsi a forgalom,basszus most szopok Montrose és Durango közt a hegyi szerpentinen,haladunk 28-40-el és egész sor megy előttem,meg sem tudom előzni mert keskeny az út és jön szembe forgalom.van itt minden,busz,tűzoltó,hippi verda,tanker és egyéb.

Megnéztem én is a sofőröket,de tényleg nem tudom mi a kék és ződ.

RJoco írta (#1662):
Valaki tudja, hogy amikor a Sofőrök-et nézem térképnézetben, akkor a kék és zöld színek mit jelölnek?
A türkiz az, amikor fuvar nélkül magy vissza a sofőr. Ez nekem egyáltalán nem jó.
A piros éppen pihen.
A sárga én vagyok.

A másik két szín kérdéses. Mindegy, hogy a sofőröm éppen elfele vagy visszafele megy, mind a kettőnél van zöldből is és kékből is.
A szintjük és értékelésük is mindegy. Az XP állapota is mindegy. És a nemük is.

A google nem segített.

Fogalmam sincs,de talán a kék az épp úszik a zöld meg füvezik.🤣

RJoco
Valaki tudja, hogy amikor a Sofőrök-et nézem térképnézetben, akkor a kék és zöld színek mit jelölnek?
A türkiz az, amikor fuvar nélkül magy vissza a sofőr. Ez nekem egyáltalán nem jó.
A piros éppen pihen.
A sárga én vagyok.

A másik két szín kérdéses. Mindegy, hogy a sofőröm éppen elfele vagy visszafele megy, mind a kettőnél van zöldből is és kékből is.
A szintjük és értékelésük is mindegy. Az XP állapota is mindegy. És a nemük is.

A google nem segített.

RJoco
Jipijé!!!!
Írtam is, hogy a widget helyzete nem jó.
Meg, hogy meg kellene csinálni végre normálisan a kamion GPS-ét.

SimaSuna
Az 1.60-ban fontos WIDGET frissítés érkezik.
Link
Nekem az 5-ös érték elég, 10-esen már sok volt a várakozás meg a torlódás.

RJoco
Nekem alapbeállításon is volt olyan, hogy amikor a két sáv egy sávvá szűkült, akkor simán összementek. Aztán ácsorogtak egy darabig, majd tovább indultak.
Volt, ahol olyan volt a forgalom, hogy inkább kiléptem, majd visszatöltöttem, mert akkor a forgalom eltűnik és át tudok haladni a kereszteződésen vagy épp az ilyen útszűkületen.
Ilyen szempontból a legjobb kikapcsolni a forgalmat. Viszont ezzel kb. ki is lett herélve a játék.

Lehet, hogy azért sem foglalkozik vele az scs, mert nincs igény a javításra. Vagyis épp erre a módra van igény.
Ahogy itt olvasgattam, arra van igény, hogy sok legyen a közúti eset. Ezért igazoltat a rendőr a leállósávban (az életben soha), ezért igazoltat a rendőr a hídon, dupla záróvonalnál (az életben soha), hogy csak két kirívó esetet említsek.

SimaSuna
A játékban nincs KRESZ se más "szabály".
Az AI buta mint a segg. Egy egyenes vonalon halad, amit ha keresztezel, megáll és vakarja a fejét.
Amikor 10-re állítod a forgalmat, akkor jön az armageddon és vársz mert a 2 AI összeakad és állnak ott, mint f.sz a lagziban. Se előre, se hátra.

Sajnos erre az SCS elég kevés időt fordít, pedig némi idő ráfordítással egy egész élhető forgalmat lehet generálni.
SEMMILYEN MOD nem okosítja az AI-t.
A modok nagyrésze a spawn időt, az egymás utáni távolságot, változatosságot finomhangolja. Egyik sem okosít.
RJoco

Plata írta (#1655):
Még több forgalom?
Szent mamuskám,néha így is az agyamra mennek a városban amikor vagy három lámpányi sor van.

Ott legalább van lámpa, lehet haladni. De ahol nincs lámpa, de te lefordulnál, de előtted ott a sor, szemből meg csak jönnek és jönnek és jönnek.
Aztán meglepetésemre, mikor már eleget álltam, egyszer csak megáll egy szembejövő és elindul a sorom és én is be tudok fordulni.
Ezt nem egy ilyen kereszteződésben észrevettem a rövid tesztidőszak alatt.
Lehet, hogy van rá kapcsoló, ha elég sokat állt az ember, akkor legyen aki elengedi.
Vagy csak elszámolja a játék és ezért áll meg.

Eredeti beállításnál is volt olyan, hogy lekanyarodtam volna, index-szel, mert az nagyon fontos, el kellett volna még mennie két kocsinak a két szembejövő sávból, erre mind a kettő megállt. Pedig egyik elé sem kanyarodtam be.
De volt már olyan is, hogy leindexeltem, már kanyarodtam, erre a gyökér belerongyolt a pótba. És nekem volt elsőbbségem, nem neki. Na ezért van kikapcsolva a bünti rész. Mert ilyenkor is én kapom a csekket, meg a pontot.
De lehet, hogy ilyen már nincs. Úgy néztem, hogy a pályán a felhajtósávban megáll az npc, ha nincs hely. Korábban simán belement a pótomba. És akkor is én kaptam a büntit. A pót meg a sérülést.

Még több forgalom?
Szent mamuskám,néha így is az agyamra mennek a városban amikor vagy három lámpányi sor van.

Oldal 1 / 35Következő →