20
-
NpontPeti #20 Sziasztok! Sony Z1-nél töltés közben világít, hogy tölti magát. Ezt a jelzőfényt ki lehet kapcsolni? Éjszaka eléggé idegesítő... Előre is köszönöm a segítségeteket! Üdv Peti -
Istvan2014 #19 ebben a Facebook játékban Sony Tablet Z-t lehet nyerni
https://www.facebook.com/EricssonMagyarorszag/app_459438450855975
-
Zember #18 Sony Z1 et hogy tudom rácsatlakoztatni a gépre? A laptopon Linux Mint van és nem ismeri fel a telefont. Van a Sonynak Linuxra is programja? Köszi a segítséget! -
spamkiraly #17 A Family Guy-t avi-ba nézem rajta :) -
Zember #16 Milyen formátumokat játszik le a telefon mert avi-t nem az biztos. Nem találom sehol és sokszor nem tudok rajta filmet nézni. Köszönöm aki tudja. -
SASI #15 Barátok közt meg az igényesség, egy picit ellentmondásosan hangzik. -
kisedi #14 A mobilarenán is leszólják a kijelzőt rendesen..
http://mobilarena.hu/hir/mobilarena_tv_sony_xperia_z1.html -
kisedi #13 Nyugalom M0RN1NGST4R. A mai AMOLED kijelzőknél nincs ilyen probléma. Sőt. A jelenlegi IPS panelekben hamarabb kimegy a LED-es háttérvilágítás minthogy egy Pentile-mátrix panelben csökkenne a fényereje a Blue LED-eknek. Konkrétan az S4-ben a dupla méret miatt dupla élettartamúak. De a 3 éves Galaxy S-emnek sincs semmi gondja, pedig a kislányom 24-órából 6 órát legalább nyúzza.. -
M0RN1NGST4R #12 olyan kérdésem lenne azok felé, akik jártasabbak az AMOLED témában, látom vannak itt páran, hogy az AMOLED kijelző technológia-e az, ami egy idő után veszít képminőségéből? A képpontok maguk végzik a fénykibocsátást, és a bennük lévő szerves polimer egy idő után elkezd bomlani. Igaz ez? -
kisedi #11 hiába trollkodsz az S4 kvajó teló :) Z1-re meg úgyse fussa :D -
#10 Tartalomhoz a forma... :) -
sulaco81 #9 http://www.technet.hu/hir/20130816/ujabb_galaxy_s4_gyulladt_ki/ -
sulaco81 #8 Nem értem a sok gyökeret akik megdöntve nézik a telefont.
Főleg ez a csúnya szappantartó forma,sokkal szebb a Z1.
A Samu sem bírja tovább,mondom ezt SGS4 tulajként,cserélem is le a Z1-re!!! -
#7 Igen, borzasztó micsoda igénytelenség... A Samuk természet ellenes szineiről és papumdekli anyaghasználatáról nem is beszélve... -
kisedi #6 shaddam. NAGYON GÁZ egy ilyen drága telefontól hidd el. Kislányom örökölte az S1-esem, a gyönyörű AMOLED kijelzőt körbeülik a lányok és hosszi ideig elvannak vele.
Barátom Sony Xperia P-jét adta oda a lányoknak. Nagyon gáz. Mutatni akar valamit a kislány Anyu nézd mit rajzoltam! , párom fél szemmel odapillant és LÁTJA. Itt ez a csúcsteló Z1 és már a bemutató fotósorozaton is DRÁMAIAN látszik a különbség. (Főleg h mellette egy AMOLED-es Galaxy van) Nálunk a Barátok közt-öt Ma együtt nézte a család az S4-emen. ANNYIRA gyönyörű a képe, hogy lustaságból be sem kapcsoltuk a SAMU TV-t a nappaliban! Én k*vára bosszus lennék
ha kiadnák 220 rugót egy olyan Z1-re amit kicsit is megdöntve fakulnak a színek.
Azt mondom AMOLED. Aki pedig csak szemből nézi a telóját (hogy gebedjen ki a nyaka :) ) annak felesleges ilyen drága teló. Elég egy sima TN-film paneles klón is pontosan szemből azok is gyönyörűek. Tényleg felháborító milyen igénytelen emberek vannak... -
#5 Ja te élével nézed a telefont, hát ahogy tetszik... Mondom ezt SGS3 tulajként egyenlöre, mert jön a Z1 és repül a szappantartó... -
#4 Sose értem ezt a döntögetős fakulós marhaságot. Az ÉN kezemben van én lássam, ne a szomszédpisti a buszon. Direkt erre vannak ilyen privacy fóliák is -
kisedi #3 http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/94595-image/Sony-Xperia-Z1-vs-Samsung-Galaxy-S4-3.JPG.jpg
Egy KATASZTRÓFA ez a Z1. HATALMAS az S4 mellett és a betekintési szöge már kicsit megdöntve is fakul. (Ld fotó) Ráadásul zabálja az akksit ami NEM cserélhető! Pedig egy ilyen telóval órákat lehet videózni így az aksi 2-3 év és FAIL. No Épp a garancia időt kibírja. talán. Az Istencsapásai.. -
Johnny Woo #2 De ha nem süt a nap akkor a kamera besül. Xenon vaku? -
#1 Tul nagy a keret. Foleg alul, hatalmas az a kihasznalatlan resz. Rakhattak volna oda fizikai gombokat, es akkor az legalabb nem a kijelzobol venne le. Annyival kisebb lehetett volna a telefon, vagy annyival nagyobb lenne a hasznos kijelzo.