Ütős előzetest kapott Az ember gyermeke rendezőjének új scifije
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem lesz ez elég pörgõs
avengerset meg szennyformerszet akar a nép
avengerset meg szennyformerszet akar a nép
<#eplus2>#eplus2><#worship>#worship>
Én asszittem hogya zûrbe' hallatszik a robbanás! Eddig minden filmben hallatszott a robbanás! Ezdeszarlesz ez a graviti.
<#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Na nem állítom, hogy a Dredd bemutatott valami film-forradalmat, viszont kifejezetten szórakoztató lett a maga kis balfenéken eltûnõ módján.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Bocs az offért, de itt az új robotzsaru elõzetese: http://www.youtube.com/watch?v=INmtQXUXez8
Gary Oldman, Samuel l Jackson, Michael Keaton...hm...azt hittem olyan csendes kisfelhozatal lesz, mint a Dredd bíróban. Ehhez képest...
Gary Oldman, Samuel l Jackson, Michael Keaton...hm...azt hittem olyan csendes kisfelhozatal lesz, mint a Dredd bíróban. Ehhez képest...
Konvertált. Szinte mindegyik 3D-s konvertált. De mivel az egész tele van számítógépes trükkökkel, ezért mondhatni teljesen mindegy.
Ha jól értem, csak a premier elõadás megy eredeti nyelven, felirattal, és egyébként szinkronos? A 3D természetes egy ilyen jellegû filmhez. Amennyiben nem a szokásos konvertált átverés, hanem valódi 3D kamerákkal rögzítették, akkor szívesen megfizetem a magasabb jegyárat!