11
  • asgh
    Csak halkan jegyzem meg, hogy ugyanezen előnyökért szokták ekézni az iOS-t, merthogy a zárt rendszer, az maga a fasizmus. Pedig iOS-re rendes szoftverkínálat is van.
    Minden esetre már maga a kérdés is ironikus egy MS operációs rendszernél, hogy van-e rá annyi szoftver, mint a többire.
  • Elemir
    Miért kell combosabb? Droidból egy dologra van száz app, ebből 3-4 használható, illetve 1-2-t fogsz használni. Vicc. Itt kapsz 3-4 normális alternatívát a platformra hangolva és tesztelve vírus mentesen. Szerintem ezen előnyöket nem szabad elvenni tőle.
  • tomboy013
    Szerintem már elég sok appra van alternatíva csak szét kell kicsit nézni. Ha eleged van a laggdroidból tegyél egy próbát egy WP8-as Lumiával, szerintem csalódni nem fogsz benne, bár attól függ mik számodra fontos szempontok egy telefonnál.
  • asysoft
    Most Windows 8 van fent, StartIsBack-nek hála egy helyenként átgondoltabb Windows 7-ként használom, viszont a Modern UI-s részt nem tudom, hogy gondolhatták komolyan. Az egy dolog, hogy hagyományos kezelőszervekkel elég használhatatlan (illetve helypazarló desktop monitoron), de hiába van SSD a gépben, metrós alkalmazások (pl a gyári fényképnézegető, vagy időjárás) több másodpercig töltögetnek. Akárhogy is, ez így vicc.
    WP7-es telefonom volt, alkalmazások első indítása ott is lassabb tudott lenni, mint amit más platformokon megszokott az ember. De ami miatt visszaváltottam a korábbira, az a nevetséges limitációk sokasága volt, amelyeket nem is mind javították ki a 8-ban (pl nem tud adott pillanatban egyszerre rezegni és csörögni:D), pedig -szerintem- abszolút nincsenek nagy igényeim. És ami a legnagyobb bajom volt a platformmal: olyan ritkasággal jönnek a frissítések, mintha egy marék ember dolgozna rajta, BlackBerry-nél sűrűbben jönnek nagyobb funkcionális változást hozó updatek... Ezt a luxust nem engedhetné meg magának az MS.
  • WhiteStar
    az az igazság, elgondolkoznék én is Winfosos telón ha kicsit combosabb lenne az app kínálat. nekem ez a droid nem bejövős.
  • asgh
    Ilyenkor saját magaddal beszélgetsz?
  • sanyicks
    Ez olyan mint ormányunk és pártunk sikerpropagandái :)
  • tomboy013
    Egyet értek. A Támogatással kapcsolatban még változhatna a dolog, hogy ne csak laggdroidra meg iOS-re legyen minden elérhető. Egyébként szerintem is igen jó, főleg azoknak ajánlom a WP-s telókat akik szeretik az egyediséget és a telefon használhatóságára fókuszálnak.
  • asgh
    "Windows Phone (Win8-cal együtt) a legjobb oprendszer a piacon. Letisztult, gyors, tökéletesen átlátható."

Szerintem meg nem.
  • Pityugonzales
    Én nekem is bejön a Lumia. Ár érték aránya nagyon jó, bár most androidos telóm van. Szerintem jó alternatíva....
  • tomcsa4
    Windows Phone (Win8-cal együtt) a legjobb oprendszer a piacon. Letisztult, gyors, tökéletesen átlátható. Ak nem ért egyet, az olvassa el az alírásomat.