10
  • Elmin
    #10
    Az elején beharangozta, hogy ez a legrosszabb film ebben az évben(A hétvégén elkelt az év legrosszabb filmjének kijáró cím is.).
    A végén pedig írja, hogy még el sem dőlt a szavazás.

    "Az IMDb-s véleményezők elnézőbbek, 4,1/10 a film értékelése,, ami természetesen ugyancsak azt jelzi, hogy pocsék volt, s ha eltekintünk a 27%-tól, aki 10/10-re értékelt, akkor megállapíthatjuk, hogy mindössze a nézők 15%-a tartja közepesnél jobbnak az autós akciófilmet."

    Persze ha nem tekintünk el akkor 42% tartja közepesnél jobbnak, ez azért nem ugyanaz.

    Kár, hogy az író azt sem tudja mit ír(saját cikkén belül ellentmondásokba keveredik, és valótlant állít)!
  • Atisz #9
    Hagyjuk már ezt a "legrosszabb filmezést", ez olyan művi. Ha megkérdeznék a Transformers x. részéről kijövő embereket, hogy szerintük jó filmet láttak-e az elmúlt 2 órában, akkor valószínűleg elsöprő többségben lennének a nemek.
    Ez a film szerintem egyáltalán nem rossz (olvasva az imdb-s kritikákat - nem az értékeléseket, hanem a megindokolt, nem nyúlfarknyi véleményeket), csak beindult a negatív hype.
  • zetortraktor
    #8
    A kritikusoknak az a dolga, hogy lássák a filmeket, nem? Mit csinálnának egyébként? Megírnak hetente egy cikket és kész? Az vicces lenne. Míg egy gyakran mozizó elmegy havi 2-3 filmre, addig egy kritikus megnéz havonta 10-20-30 új filmet. Legalábbis ez a logikus.
  • zetortraktor
    #7
    Ennyire nehezen megy a szövegértés? Az anyagi bukást és a minőséget nem érdemes összekeverni - legalábbis arról volt szó, hogy piszkos nagyot bukott.

    Amúgy, ha az a legrosszabb volt valaki szerint, az nem ugyanaz, mintha valami mindenki szerint rossz lenne. (Egyébként is, nem arról van szó, hogy a Getaway úgy a legrosszabb, hogy nincs rosszabb annál, hanem egyszerűen mindenki szerint rossz. Ez azért nem mindegy. Ott a Zombee által említett Movie 43, ami szinte mindenki szerint pocsék, de ő abba a 4%-ba tartozik, aki szerint jó. Az 25-ből 1 ember. Vagy 25 millióból 1 millió. Még véletlenül sem azt jelenti, hogy senkinek ne jönne be. Csak azt, hogy szinte biztos, hogy nem jön be egy átlagnézőnek. Minden ízlés és igényszint kérdése.
  • Sajátvéleményem
    #6
    Miért? A kritikusok látták az összes filmet? Mert nem hinném. Mi alapon kerültek a listára a filmek? Ez a cikk is a legrosszabb helyezést érte el.
  • alien47
    #5
    Kicsit odafigyelhetnétek banyek. Ugyan ezt vot a MIB klón filmmel is.(Szellemzsaruk vagy mi a tököm) Azt is az év legrosszabjának tituláltátok.
  • Ender Wiggin #4
    Ez a legrosszabb? Az oké, hogy Gomez úgy néz ki, mint egy óriási pocok, de a jancsi és juliska vagy a jack the giant slayer sokkal undorítóbb film volt, mint ez. Ja, vagy az Aftershock. Azt kamerástul el kellett volna égetni már a fogatási helyszínen és a "színészeket" elküldeni színművészetire. Vagy méginkább gyárba szalag mellé.
  • Zombee
    #3
    A Movie 43 is csak 4%-os a rohadton, mégis élvezhető, sőt, nagyon szórakoztató.
  • Bren X
    #2
    Majd megnézem a DVD megjelenés után, ha lesznek addigra még tékák... :-)

    Ezekről az agyonfikázott filmekről rendszeresen az derül ki, hogy semmi gond nincs velük. És bebizonyosodik, hogy a kritikusokkal baj van. Vagy túl sok filmet láttak, vagy erős komplexusaik vannak, vagy képtelenek a fejlődésre -a "noob" szó egészen jól lefedi ezt a típust -, vagy egy belülről fakadó, esetleg felvett látásmódot, stílust követnek.