3
  • Macropus Rufus
    #3
    azér tmegnézném a jenkik arcát amikor az a másik 30 ország azt mondaná, hogy baszunk neked segíteni ezután. A jenkik vakok a többi titkosszolgálat nélkül.
    Hát én simán nemadnék nekik infót. Ezekszerint már Izraelben sem bíznak. Megnézném mihez kezdenének a jenkik a Moszad nélkűl. Hogyan indítanának csapást pl. Szíria ellen, a szövetségesei nélkűl... Egyáltalán, hogyan lenne képes megvédeni magát egy olyan ország ami még arra is képtelen volt, hogy egy bostoni csicska rombantó team-et elkapjon úgy, hogy már az orosz titkosszolgálat is jelezte, hogy a srácok készűlnek valamire.
    Simán nem segítenék nekik. Gy.k. a jenkik CSAK a szövetségeseik miatt élhetnek békében. HA ők nem súgnak a szaros CIA semmit nem derítene ki.
    Még a WTC sem tudták megakadájozni (nem érdekelnek a konteós faszságok!), Bostont sem, sőt még az FBI székház elleni merényletet sem, az első merényletet a WTC ellen szintúgy nem... De biztosan az a másik 30 ország a bűnös. Inkább nézzenek körűl otthon: a felsorolt támadásokat mind amerikai állampolgár követte el ellenük.
    Senkiházi egy szar nép az.
  • sanyicks
    #2
    ami aztán a simicska, és az orbán család és haverjaik zsebében landolna... ezért kár.
  • Shad01
    #1
    Jó az ötlet. Magyarországnak is be kellene perelni ezeket a multi cégeket, és milliárdos kártérítést kellene kérni az állampolgárok nevében.