8
  • cateran
    Ez mar megint 1 akkora parasztvakitas, mintha a napba bamulnank....
  • kisedi
    Ha tényleg 4k azt k*vára tömöríteni kell. Nekem Snapdragon 600 van az S4-ben, fogyaszt is rendesen. A Spec alapján a Snap800 kétszer annyit fogyaszt, az ACER meg szeret spórólni az akksival. Szval a végeredmény egy katasztrófa lesz, sztem egy a gyerek óvodai szereplését nem bírja ki akksival. Akkormeg minek ilyen drága mobil ha pár órát bír..
  • zola2000
    Nem baj, jól hangzik jobban el lehet adni hülyéknek.
  • asgh
    A háttértár mérete egy dolog, a sebessége meg egy másik. Ha nem elég gyors, akkor jobban kell tömöríteni a videót, hogy bírja a háttértár i/o-val, azaz hiába 4K, a végeredmény nagyságrendekkel szarabbul fog kinézni, mintha sima HD lenne normális bitrátával.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    Mi a fenének? A műanyag lencsés optikája alig elég web méretű printekhez, videókhoz is..
  • Cat #3
    "Kíváncsi vagyok, hogy milyen háttértárral forgalmazzák"

A 16 GB-nyi tárterület 128 GB-ig bővíthető.

Nekem inkább azzal van bajom, hogy 6 collos. Kinek, minek? Ez már nadrágzsebbe nem fér bele.
  • Sir Quno Jedi
    kinézetre rasnyamint a bűn, de a speckója ígéretes
  • asgh
    Kíváncsi vagyok, hogy milyen háttértárral forgalmazzák, ha elég gyors a 4K videó rögzítésével, vagy hogy mekkora tömörítést raknak a 4K-ra és hogy kb. mi értelme vagy egy telefonnal bármit is 4K-ban rögzíteni?