21
Rayman Legends
  • Apa27
    #21
    Sziasztok! Gyerekemnek (8éves) szemezgetek a Rayman-nel, de gyorsnak találom a mozgást a játékban. Nem a kontrollerre gondolok, hanem a kép gyorsan mozog... Van olyan a Rayman-hez hasonló játék ami oldalmozgásos 2D-s, kaland, felfedezős és nem annyira lövöldözős/gyilkolászós, inkább ügyességi? Nem a MArióra gondolok! :D Én a Trine-t próbáltam, de az szerintem még nehéz lenne Neki. A Sonic-ot néztem még, de az is be tud gyorsulni... :D
  • Krisztiam #20
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sziasztok
    warez kérdést lehetne feltenni?
  • Tatyla
    #19
    ja akkor bocs,nem én játszok vele hanem a 6 éves lányom nekem ehhez már gyengék a reflexeim :D
  • Seth
    #18
    kb a fele van benne, nem az összes pálya

    Amúgy sokkal könnyebb lett a játék,mint az Origins,sőt még ezekbe a pályákba is belepiszkáltak, a ládakergetős részek pl könnyebbek,elnézőbb a rendszer)

    A Legends-es pályák szerintem 90%-át elsőre megcsináltam minden Teensie felkutatásával, arany serleg megszerzésével a megfelelő mennyiségű lums megszerzéséért. Alig-alig kellett újrajátszanom egy szintet.
    Az invade-es pályákban akadt pár nehezebb rész,ha mindhárom lényt meg akartam menteni, de soha nem kellett 10 próbálkozásnál több,ami az első rész time attack-jához képest nudli.
    Checkpoint rendszer is került bele, nem az ajtótól kezdjük a szakaszt ha meghalunk, bár emiatt a pályák mintha hosszabbak lennének a két ajtó között.
    A főellenfelek sem valami fantáziadúsak,és legfőképp nem nehezek, ez a rész csalódás az Origins-hez képest

    Ezek ellenére,amiket én amúgy nem tartok hibának, nagyon erős 9 pontos a játék, van benne tartalom az biztos.
  • Tatyla
    #17
    ebben benne van az origins is...
  • MagyaR
    #16
    Pc-n 5 ezerért kapható, konzolon 11 :D. Valóban zseniális játék, de engem az origins kicsit jobban lekötött. Nem tudom miért. Talán mert akkor még új volt ez a fajta rayman. Ez meg igazából ugyanaz a stílus, mint az origins, ami nem gond, mert raktak bele újdonságokat, de valamiért ezzel most mégsem játszok annyit.

  • Myselor
    #15
    hát igen mindenhol ezt olvasom róla ezért nem is értem,de úgy tűnik hogy ez konzolon megy nagyon:)
  • Voltan
    #14
    Engem pl. tök hidegen hagyott volna a cucc, de betévedtem ebbe a topikba, kicsit utánaolvastam a neten, aztán leszedtem.

    A játék zseniális, hihetetlen élvezetes, és nagyon gazdag tartalom van benne. A zenék pedig elképesztő igényesek!

    Meg is fogom venni, minimum 10/9 pont nálam!
  • Myselor
    #13
    ennyire népszerütlen lenne ez a játék pc-n?csodálkozom nagyon
  • Evoluti0N
    #12
    Szerintem is a legjobb Xbox controllert venni. Nekem is az van, de sajnos csak egy. Az egyik, szintén dolgozó, öcsém pedig fukar és inkább nem játszik, minthogy vegyen ő is egyet. :D
    Volt már előtte sok másfajta gamepadom, de sajnos az olcsó kategóriába tartozók nem húzzák túl sokáig. Volt olyan, amelyiknek eltört az analóg karja, másikban a kis gumi szakadt el, ami visszaugrasztja az A/B/X/Y - vagy az aktuális gamepadon az ezen gomboknak megfelelő, más elnevezésű - gombokat lenyomás után. Szóval ha az ember normális gampepadot akar, akkor már érdemes többet rászánni és ha már többet rászán, akkor érdemes 360 kontrollert venni.
    Az emulátorokkal is az a baj, hogy nekem előfordult, hogy néhány játék nem működött velük (például az alattam levő hosszászólásban említettel se), illetve sok játékban nem működött a vibrálás.
  • ProGabe #11
    Szerencsére létezik EZ a kis okosság, amivel mindegy milyen kontrollered/joystickod/kormányod van, minden játék szeretni fogja!

  • MagyaR
    #10
    Szntem jobban megéri xbox joy-t venni (usb-set). Azzal szinte minden játék kompatibilis már. Gamepaddal sokszor, csak a szenvedés megy... :S.
  • alma2
    #9
    Nem lehet, hogy a billntyuk kiutik egymast? Keves gombot tud figyelni parhuzamosan a billentyud. Bar inkabb akkor nem menne az efyik emberke. Ket gamepad csodakra kepes:)
  • Shevchenko
    #8
    Pontosan!
    Úgy tökéletesen fut és nem lassul be, remélem azért ezt a fullscreen hibán kiküszöbölik majd..
    Köszi! :-)

  • Evoluti0N
    #7
    Van egy kis problémám. Hátha tud valaki valami okosat rá. Hárman szeretnénk játszani. Én gamepad-ról nyomom, 2 öcsém billentyűzetről. Az a baj, hogy ha billentyűzeten az egyik játékos balra megy, akkor hajlamos a másik karakter is balra menni, annak ellenére, hogy a másik játékos jobbra nyomja, illetve fordítva. Olyan mintha átvennék egymás karaktereinek az irányítását. Az előző részben nem volt ilyen gond. Tud valaki valami megoldást?
  • alma2
    #6
    pontosabban kipipalod, hogy ablakban fusson.
  • alma2
    #5
    ahh, en is a hajamat teptem tegnap este emiatt.
    Most megnezve, azt hittem a refresh rate-t 24 Hz hagytam a filmnezes miatt. Ott is volt, atallitottam 60 Hz-re, de a jatek elindul kikoveteli maganak a 24hz-et.
    De viszont van egy egyszerubb megoldas, csak siman kiveszed a fullscreen mellol a pipat, akkor a desktop frissitesi frekvenciajan fog futni es jo lesz.
  • MagyaR
    #4
    Illetve hülye vok, nvidia kártyám. Megnézem a driverba hátha valahol.
  • MagyaR
    #3
    Csak ilyet találtam:

    "Okay, I found a fix of sorts, if you're using an AMD GPU go to the Catalyst Control Center and find the menu called HDTV Support where numerous resolutions are listed. The trick is to add an unusual resolution to the list, I added 1920x1076@60. You don't have to apply this resolution, just add it to the list. Then, when in the game apply this resolution as it should be available in the setttings. Voila, the game now runs at 60hz refresh rate and fullscreen. "

    Nekem intel procim van, ott nem tudom, hogy lehet sajna átállítani :S.
  • Shevchenko
    #2
    Szia!
    Nekem is ez a problémám, ha van megoldás akkor szólj légyszíves..
  • MagyaR
    #1
    Furcsa, hogy nem volt ennek a játéknak még topikja.

    Mindenesetre van egy furcsa problémám. PC-n tökéletesen működik a játék, de gondoltam egyet és HDMI kábellel ráduktam a tv-mre a laptopomat, hogy még élvezetesebb legyen a játék. Na most valamilyen oknál fogva, ha így elindítom a játékot átáll 24 hz-re, ami azt eredményezi, hogy totál belassul a játék. Nem akad, hanem belassul.

    A windowsba rendesen 60 hz-en fut, illetve más játéknál sincs ezzel gond. Most akkor a játék érzékeny erre (hogy a tv-t használom monitorként) vagy valamit lehetne állítani, hogy ez megjavuljon?