Szerzõi jogot tanítanak a magyar iskolásoknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazad van, tégy úgy!
Addig mi LEGÁLISAN letoltjuk, mert minden adathordozó árában benne van az átalánydíj. ;)
Hozzáteszem, hogy maga a rendszer rossz, mert a vásárlással a zenészt támogatjuk a legkevésbé, inkább a kiadót és más haszonlesoket.
Mondjuk, az egész kapitalzmus rossz, de ezt most nem is firtatom.
Addig mi LEGÁLISAN letoltjuk, mert minden adathordozó árában benne van az átalánydíj. ;)
Hozzáteszem, hogy maga a rendszer rossz, mert a vásárlással a zenészt támogatjuk a legkevésbé, inkább a kiadót és más haszonlesoket.
Mondjuk, az egész kapitalzmus rossz, de ezt most nem is firtatom.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
,,Már ne is haragudj meg, de akkor szerinted az, hogy valaki keveset keres, máris szentesíti más szellemi tulajdonának ellopását?"
mert ezzel növekszk a közjó. Senkinek rossz + egy valakinek jó => olyan dolog, amit mindenképpen meg kell tennie egy felelõs polgárnak.
mert ezzel növekszk a közjó. Senkinek rossz + egy valakinek jó => olyan dolog, amit mindenképpen meg kell tennie egy felelõs polgárnak.
Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz
Már ne is haragudj meg, de akkor szerinted az, hogy valaki keveset keres, máris szentesíti más szellemi tulajdonának ellopását?
Egyébként minimálbér szintû a keresetem zenészként, ami ráadásul sohasem biztos fix fizetés. Szóval nagyon is jól tudom, hogy mirõl beszélsz / beszélek. Még gyerekkoromban én is letöltöttem ezt azt, csak közben benõtt a fejem lágya. Ma már amit nem tudok megfizetni, azzal nem foglalkozok. Vagy megvárom míg olcsóbban be lehet szerezni, vagy beletörõdök, hogy nincs és kész.
Egyébként minimálbér szintû a keresetem zenészként, ami ráadásul sohasem biztos fix fizetés. Szóval nagyon is jól tudom, hogy mirõl beszélsz / beszélek. Még gyerekkoromban én is letöltöttem ezt azt, csak közben benõtt a fejem lágya. Ma már amit nem tudok megfizetni, azzal nem foglalkozok. Vagy megvárom míg olcsóbban be lehet szerezni, vagy beletörõdök, hogy nincs és kész.
Majd, ha 22800Ft-ból (vagy csak minimálbérbõl) kell megélned megtudod mit beszélsz.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Több értelme van, mint annak, hogy a cigány "kultúrára" tanítsák a kölyköket.. Amúgy is lassan már egy átlag ember rendesen fel van háborodva, ha fizetnie kell valamiért ( zene, e-könyv, film, stb.. )merthogy eddig letöltötteja zinternetrõl.