The Dark Eye: Memoria

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cikasz
Hali.
Elkészült a Magyarítás esetleg? 😄

http://www.akciofigura.hu

Na, király! Hát biztos többen nekiülnének a játéknak, ha magyarul lenne.
Ami azt illeti, már lehet hozzá csinálni. Egy nagyon segítõkész illetõm, aki írt kicsomagolót a Satinav és a Memoria .vis fájljaihoz, leírt egy módszert, amivel a kicsomagolt fájlokkal (és szövegekkel) együtt is mûködõképesek és játszhatóak. A lényeg, hogy fordíthatóak, ékezetes betûk mind benne vannak (Memoria-val mondjuk még nem próbáltam).

A Satinav sztorija nagyon tetszett, úgyhogy egyelõre csak próbaképp, de kicsit belekezdtem a fordításába. 😊

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Na, én kijátszottam. Szerintem fantasztikus volt, nagyon jó történetet agyaltak ki hozzá. Bár nekem az elsõ rész jobban tetszett, talán Nuri miatt. 😄
Hát sajnálom.Azért neki állok mind2 résznek,köszi.
Nincs, és szerintem nem is lesz. (Az elsõ részhez se volt.)
Magyar nyelv van hozzá?
Lunki88
Na 4 tf2 kulcsért megszereztem a játékot steamen, viszont a Chains of Satinav-ot sehol nem látom olcsón. 😞
Érdemes a Chains of Satinavval kezdeni, amiatt, amit Sir Quno Jedi is írt. Meg amúgy is ugyanilyen gyönyörû játék az is. :-)
Sir Quno Jedi
Nyilván érdemes az elõzõt végigtolni elõször, hiszen az a madárfogó és Nuri kalandja, arra épül ez (meg megismered a világot amiben játszódik). Viszont anélkül is játszható gondolom, hiszen nem érné meg nekik, ha túlságosan kötõdne az elõzõhöz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én se játszottam és mégis megértettem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lunki88
Egy hülye kérdés következik. Ha a Chains of Satinav-al nem játszottam, akkor sok mindent nem fogok majd érteni a történetbõl vagy annyira nem gáz? 😊
Elkezdtem, és azt hiszem, ugyanolyan jó lesz, mint a Chains of Satinav. :-) Ez az új fõszereplõ is szimpatikus, máris megkedveltem.
Sir Quno Jedi
na be is szerváltam weskertõl

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Biztos jól sikerült. :-) Most néztem, hogy kb. kétszer annyi helyet foglal a merevlemezen, mint a Chains of Satinav. Remélhetõleg tartalomban is kétszer akkora lesz. :-D
Sir Quno Jedi
Huhha, ejjó lesz, az összes az volt a Daedalic-tõl.

\"A játék fõszereplõje Sadja hercegnõ, aki egy nap elindul, hogy leküzdve a Góriai sivatag démonjait minden idõk legnagyobb hõsévé váljon. Valami azonban közbeszól, a hercegnõ eltûnik, története pedig lassacskán a feledés homályába vész. Öt évtizeddel késõbb Geron, a fiatal madárfogó találkozik egy Fahi nevû utazó árussal, aki megígéri, hogy visszaváltoztatja Geron barátnõjét, Nurit hollóból emberré. Ezért cserébe viszont meg kell oldania Sadja sorsának rejtélyét.\"
/Gamestar/

A Memoria ma jelent meg, már megvehetõ Steamen (igen, angol nyelv is választható, ami nagy öröm, tekintve, hogy német a fejlesztõ).

Aki játszott a Chains of Satinav c. elõzménnyel, tudja, hogy mire számíthat. Gyönyörû grafika, remek történet, csodás dark fantasy hangulat. Szerintem most is ugyanebben lesz részünk. 😊

- Hivatalos honlap angolul!

- Angol trailer:

Screenshotok: